Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lenne egy eladó CBF600 gyári szélvédő plexim
15.000.-Ft

Érdeklődni lehet a racingbazar@freemail.hu címen.
Ha szükséges képet is küldök.
Scholtz és ha valakit még érdekelt volna.

A dob elkelt, ne keressétek!
Sziasztok!
Ha tud valaki sportdobot CBF 250-re, légyszi szóljatok!
epiteszet@gmail.com
Köszi
Szia!
Tökéletes nekem a Martin dob:)
Igaz ez téll.átmenő sportdob,40papir:)...mennyiért ment el mocid?
szia
írtam mailt! ha tudsz válaszolj szia
Szia Banderb!
Szeretném megvásárolni a CBF 250 sportdobot!
elérsz ezen a címen, keressük egymást:
epiteszet@gmail.com
Szia zee!

Igen elment már a mocc...,
így vált feleslegessé a dob!

Neked nem kell vissza!?
Szia!

Igen megvan még, és eladó. Aki kapja marja...

Keress, ha érdekel (lásd a linket lejjebb)!

Üdv!
Meg van még a dob?Vagy esetleg tudtok még szerezni?
Valaki írta a tuningot,esetleg megosztanád velünk is?Akár prívátba is :besenyei75@freemail.hu
Szép dob
Mocit amugy eladtad?
Természetesen passzol, hiszen gyári a dob! Itt a hirdetés:

http://www.autosszaki.hu/alkat...

De forumozóknak 12eFt-ért adom!

Küldj emilt, ha tetszik!
Szia

mennyiébe gondoltad? Honda cbf 250 re passzol?
Előre is köszi a választ
szia
Izus és ha valakit még érdekel!

Eladó a tuning kipufogó dob, keress!

Üdv: Banderb
Urak! Ha minden jólmegy akkor jövőhéttől CBF600N tulaj vagyok! Lenne 1 kérdésem: miért ilyen kihalt itt a fórum?
Ha lehetne, én is kérnék egy ilyen szerelési útmutatós fájlt.
Előre is köszönöm!
Jani-yz@freemail.hu
most pontosan mire gondolsz? mit csináltál vele?
Jól megy az a kis cbf,csak tudni kell hol nyúlj bele!Én 1 nap alatt tuningoltam meg az enyémet,és jelentősen nagyobb lett a tejesítménye.Hát nem hiába,vannak hozzáértők meg zöldfülüek!
Helló!
1 hete vettem a motorom Honda Hornet '07 minap motorozgattam és hirtelen kihajtott a kereszteződésből elém egy kocsi és beledurrantam.
Szeretném kérdezni hogy tudna-e nekem valaki segíteni hogy egy első teleszkóp, abs-es féktárcsa mennyibe kerül mert ha jön a kárszakértő akkor nehogy azt mondja hogy "2000-Ft :D" hanem akkor tudjak neki mondani valamit
Szia!

Az extrákat csak a motorral adom, esetleg a kipuffot tudom külön adni, de csak ha a motor már elment, és nem kellett a vevőnek.

Hát túl sokan nem keresik a motort...

Üdv
Szia!
A plusz extrák nem eladóak? Pl: km óra műszer fal? A dob is nagyon érdekelne!
vagy még valami?
előre is köszi szia
Szia

Légyszi ha tudod küld el nekem is a szerelési útmutatót!
Előre is köszi szia

e-mail címem: izu14@freemail.hu
Heló.Én 2009 júniusátol vagyok egy cbf 600s boldog tulajdonosa.Eddig 8000 kilométert hajtottam bele.Rosszat nemtudok róla mondani.Egy 250-es etz-ről ültem rá.Ami furcsa volt először,hogy marha nehéz.Lassu kanyaroknál,motorra való felülésnél,tolásnál,elöször nagyon figyelni kell.Miután ezt megszoktam,mindent bele ami kifér a csövön.210-el mentem vele,de még ment volna.Normál tempónál:120-160 között 5 literböl megáll.
Sziasztok!

Eladóvá vált szerettett 250-esem! A világon minden nagyon rendben van vele, csak váltani akarok, nagyobbra!

http://www.hasznaltauto.hu/3296664_honda_cbf250_2007

Ami lemaradt a hirdetésről, vele jár a zee féle kiváló hangú, tuningolt, gyári kipufogó dob is pluszban a többi extra mellett!

Akit érdekel keressen!
Sziasztok!
CBF 500-600-1000 hátsósárvédő és undertail eladó!
11000-11000 Ft Ha kell mind a kettő akkor 20000 egyben!
szia, még aktuális némi változással:

a hirdetéshez képest eltérés:

most már 12.950 km van benne, vadonatúj continental road attack gumikkal (mind elöl, mind hátul zsír új a gumi) frissen szervizelve (12.000-nél, olajcsere szűrő, és az egyéb nyalánkságok) következő szerviz csak 24 ezernél! ja és időközben már befizettem 7 db csekket, igy értelemszerüen már csak 42 hónap van hátra, elmult 3 havi törlesztő átlaga 31,5 e ft.

fentiek következtében azonban értelemszerűen nőtt a kezdő kp... (a gumiszett 65e, a szerviz 25e, és befizettem 210 e ft-ot) persze ha egy kis amortizáciot is számolunk akkor most a kezdő kp olyan 370.000 ft körül lenne plusz hitelátvállalás.... ha esetleg érdekelne, vagy további egyeztetés akkor: baljam@freemail.hu