Jól megy az a kis cbf,csak tudni kell hol nyúlj bele!Én 1 nap alatt tuningoltam meg az enyémet,és jelentősen nagyobb lett a tejesítménye.Hát nem hiába,vannak hozzáértők meg zöldfülüek!
Helló!
1 hete vettem a motorom Honda Hornet '07 minap motorozgattam és hirtelen kihajtott a kereszteződésből elém egy kocsi és beledurrantam.
Szeretném kérdezni hogy tudna-e nekem valaki segíteni hogy egy első teleszkóp, abs-es féktárcsa mennyibe kerül mert ha jön a kárszakértő akkor nehogy azt mondja hogy "2000-Ft :D" hanem akkor tudjak neki mondani valamit
Heló.Én 2009 júniusátol vagyok egy cbf 600s boldog tulajdonosa.Eddig 8000 kilométert hajtottam bele.Rosszat nemtudok róla mondani.Egy 250-es etz-ről ültem rá.Ami furcsa volt először,hogy marha nehéz.Lassu kanyaroknál,motorra való felülésnél,tolásnál,elöször nagyon figyelni kell.Miután ezt megszoktam,mindent bele ami kifér a csövön.210-el mentem vele,de még ment volna.Normál tempónál:120-160 között 5 literböl megáll.
most már 12.950 km van benne, vadonatúj continental road attack gumikkal (mind elöl, mind hátul zsír új a gumi) frissen szervizelve (12.000-nél, olajcsere szűrő, és az egyéb nyalánkságok) következő szerviz csak 24 ezernél! ja és időközben már befizettem 7 db csekket, igy értelemszerüen már csak 42 hónap van hátra, elmult 3 havi törlesztő átlaga 31,5 e ft.
fentiek következtében azonban értelemszerűen nőtt a kezdő kp... (a gumiszett 65e, a szerviz 25e, és befizettem 210 e ft-ot) persze ha egy kis amortizáciot is számolunk akkor most a kezdő kp olyan 370.000 ft körül lenne plusz hitelátvállalás.... ha esetleg érdekelne, vagy további egyeztetés akkor: baljam@freemail.hu
15.000.-Ft
Érdeklődni lehet a racingbazar@freemail.hu címen.
Ha szükséges képet is küldök.