Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz ötlet
De akinek nincs robogó csomagtartója, azt is meg kell venni.
Meg nekem így megmaradt a kapaszkodóm és bármikor vissza tudom cserélni.
Egyébként én Givi E340N dobozt vettem (34l) , egy alap 30l- esbe a sisakon kívül nem fér be semmi.
Csak egy ötlet!
Én egy Honda robogó csomagtartóját illesztettem a kapaszkodófülekre.
Négy hegesztés, egy kis csiszolás és festés.
Csaba 77 várom a mailt ,mert azért csak jó lenne az a rajz.Előre is köszi.
besenyei75@freemail.hu
Sajnos Sirok kílőve (((Szét hasadt a hátsó gumim(((...
ok .köszi azért még a mailt várom,de most rohanok sirokra...
További instrukciók:
- Csövek végébe dugókat esztergáltatni (azokba az M6- os belső menettel egyből), majd rézzel beforrasztatni
- zártidomnál töréseknél "V" alakot kivágni, szögben meghajlítani, összehegeszteni, simára csiszolni
- hosszabb csőre ráhegeszteni a felfogató lemezt+ merevítőket
- felfogató lemezt kifúrni 2 helyen és fel is csavarozható
- rövid csövek végét a lapításoknál kifúrva azok is felcsavarozhatók
- meghajlított, összehegesztett zártidomot is kifúrni a csővégek helyén, majd kívülről kisüllyeszteni
- süllyesztett fejű csavarokkal zártidomok is felcsavarozhatók
- doboztartó platnin ahol vannak a rögzítő furatok én keresztbe összehegesztettem 2 helyen a zártidomokat (30*4mm laposvassal)
- felfogató platnit felfúrni a laposvasakra
- próbafelfogatás
- leszedni mindent, csiszolás, festés
- felrakás a moccra és kész

Ha kell még infó, írjál
Hú de szar lett a képek minősége.
Emailben elküldöm, ha kell.
Nyugodtan állj neki, max. idegeskedsz egy picit rajta (én is azt tettem, ne aggódj)

Alkatrészrajzok:
Facca ,hasonlót akarok én is készíteni csak nem merek bele vágni...Prívátba nem küldenéd el az instrukciókat?
Szia.
Angol nyelven van kézikönyvem, ha érdekel e-mailben el tudom küldeni.

Na milyen lett a házi készítésű csomagtartóm?
Gyárinál masszívabb, bár elég nehéz volt összehozni.
Szia!
Fölösleges hozzá olyan kis kézi könyv nem ér semmit én végig olvastam és mint kiderült rosszul van lefordítva teljesen ilyen hogy az alapjárat álítót azt a kormányhoz irta a gáz holtjátékának a beállítási helyére, meg még egy rakás hülyeséget azt amikor utána kérdeztem a hondába mondták hogy az a kis könyv teljesen rossz.
Hali,űdv a csapatban!
Foregon sajna nem jött össze a levegőszűrő mert nem talált olcsóban(((
Egyenlőre várok vele (hátha meg lesz)addig is gumit kell cserélnem
16000km -nél(eddig gyári volt!) Az r17.hu -n találtam elég jó áron tudtok jobbat?
A lánc szett még nekem is eredeti,de szerintem vezetési stílus+ karbantarás függvénye az élettartam..
Sziasztok!

Most - vagyis a mai nappal - léptem én is a honda cbf 250-esek bűvkörébe.
Nagyon megragadott ez a kis motor..ilyenen tanultam, és megszerettem..
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy van-e valakinek - vagy tud olyan oldalt, ahonnan le tudnék tölteni - használati utasítást..
Előre is köszi a segítséget!

Livi
Nekem most kb. 21500 KM van a gépben és mostanában kezdett lötyögni, szóval eddig bírta. Ami érdekes, hogy az oldalán is kezdett látszani a szemeknél a kopás... de gondolom a lazaság miatt kóválygott jobbra - balra pedig különösebb hangja nincs.

Július végén viszem felkészítésre/műszaki vizsgára, az előzetes terv:
- gumik (Metzeler), Lánc (szett) vizsga, stb. 85 - 90... a végén ha érdekel valakit beszámolok róla.

Augusztusban lesz 4 éves, de eddig nem kellett hozzányúlni semmilyen szinten - most viszont ezeket a dolgokat megérdemli újabb 4 évre...
én láncom 12.000 -nél lett cserélve
Köszi a választ!
nekem 18E km-t bírt ki a lánc.
nem tudjátok, hogy a 2005-ös és 2006-os lánc megegyezik-e, mert 2005-öset találtam a moci pedig 6-os?
Hány km megtétele után kell a láncot cserélni?
köszi az infókat!
Sziasztok! nekem 1 kis hoki 50 es derbim van de ma mentem egy honda cb 600 f hornettel nekem minden álmom az hogy legyen egy ilyen motorom na nem baj majd 2 év múlva... annyit tudok mondani hogy nagyon állat motor és akinek ilyen van nagyon becsülje meg!
Előre leszögezem: Nem vagyok érdekelt! -NO Reklám!

www.kekhold.hu Bp. III. Szentenderei út 281.

-Első lánckerék: 2990-
-Hátsó lk. : 5150-
Lánc(520-106) :18590-
Munkadíj :6000 -

Az egész kompletten: (garanciával): 32,730 Ft.
CSá ismét csak az én szerelőmet tudom ajánlani nekem sokkal olcsobban megvolt a lánc is talán 25e volt szereléssel eggyüt hivd fel azt számot amit megadtam nem rég az egyik hozzá szólásban
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamit, hogy hol tudok olcsóbban láncszetthez jutni? Mindenhol 40E fölött vesztegetik.
Most fogok tetni szivargyújtót a mociba és úgy nézki hogy kijön tizen pár ezerből 15 alatt lesz az tuti.
Hát sajnos nem tudja honnan szerezte be akkor a szűrőt,de azért rajta van (azt mondta).Remélem meg is találja...Jó lenne.