sziasztok!
én mostanában rengeteget megyek, a pihentetés kimarad a prográmból, melegedés nem hiszem h baj lenne, léghűtésesnél szerintem nem gáz.
nektek nincs visítós hangja a motorotoknak? alapjába szép hangja lenne, denem tetszik h visít... vagy ez csak nálam van így?
Nah hali ha érdekel még a légszürő akkor érdeklődj ezen a számon +36-70-370-68-77 (Molnár Csaba) ez a szerelő száma aki nekem csinálta a mocit és ha jól emlékszem szerzett bele légszűrőt olcsón.
Szia gyári vagy utángyártott bukócső nincs hozzá, nem lehet kapni a pesti hondába lehet aminek most nem ugrik be a neve de ott egyszer valaki csináltatott rá és megvannnak a méretek és ha kell tudnak gyártani én egyszer felhívtam hogy kéne asszem olyan 40-50 ezerből jön ki és helyben felszerelik nekem azt mondták be se kell vinnem a mocit csak oda menni és felrakják!
40-50 km után az semmi annak üzeminek kell lennie ha ilyen 100-110-es tempoba mész, amikor túlmelegszik azt érezni lehet a teljesítményén nehéz előzni, nincs bent erős stb..... a légszörőt meg megkérdezem lucius holnap a szerelőtöl ha lesz rá időm csak az a para hogy nem a szomszédba lakik......
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy kb. mennyiért lehetne venni túradobozt Honda CBF 250-hez! ha valaki tud eladót, kérem jelezzen! 06-20-220-14-63
Én is észrevettem az enyémen, hogy 30-40 km megtétele után nagyon meleg már a blokk! lehet ez az üzemi hőmérséklet, nem tudom........... ha valaki tud segítsen.. köszönet
Az lenne a kérdésem hogy kb milyen időközönként kell pihentetni a gépet? Mert megyek vele pl. 30-40 km-t akkor már nagyon forróa moci. Vagy ezzel nem kell foglalkozni?
Megvettem 2 lityi Repsol olaj a 40-esből, meg a szűrő 6,000.
Nem rosz pénz, már csak azért sem, mert a dupláját szoktam jatt nélkül fizetni... hamarosan megejtem első olajcserémet!
van még műszerfal?
Engem is érdekel!
email: f_aron@hotmail.com