Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
van még műszerfal?
Engem is érdekel!

email: f_aron@hotmail.com
Igen ,igen köszönöm.14. megyek arra fele és belépek érte.Bocsi ,hogy csak most irok ,de lent voltam siófokon.Örök hála...
Engem is érdekelne!

Hol - és - mennyiért?
Nah de most mi a helyzet a szám segített? vagy mizu?
KÖszi haver ÖrÖk hÁla,megoldÓdni lÁtszik a problÉmÁm.
sziasztok!
én mostanában rengeteget megyek, a pihentetés kimarad a prográmból, melegedés nem hiszem h baj lenne, léghűtésesnél szerintem nem gáz.
nektek nincs visítós hangja a motorotoknak? alapjába szép hangja lenne, denem tetszik h visít... vagy ez csak nálam van így?
Nah hali ha érdekel még a légszürő akkor érdeklődj ezen a számon +36-70-370-68-77 (Molnár Csaba) ez a szerelő száma aki nekem csinálta a mocit és ha jól emlékszem szerzett bele légszűrőt olcsón.
Ugyanazon a helyen, és más néven ugyan, de motoros bolt és szerviz üzemel. Egy telefont megér.
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06 1 367-2842
Maxxpower :)
Illetve, mivel ezen a néven megszűnt a cég, érdeklődni kell, gyártanak-e még bukócsövet
üdv
Szia gyári vagy utángyártott bukócső nincs hozzá, nem lehet kapni a pesti hondába lehet aminek most nem ugrik be a neve de ott egyszer valaki csináltatott rá és megvannnak a méretek és ha kell tudnak gyártani én egyszer felhívtam hogy kéne asszem olyan 40-50 ezerből jön ki és helyben felszerelik nekem azt mondták be se kell vinnem a mocit csak oda menni és felrakják!
40-50 km után az semmi annak üzeminek kell lennie ha ilyen 100-110-es tempoba mész, amikor túlmelegszik azt érezni lehet a teljesítményén nehéz előzni, nincs bent erős stb..... a légszörőt meg megkérdezem lucius holnap a szerelőtöl ha lesz rá időm csak az a para hogy nem a szomszédba lakik......
Sziasztok!
Segítsetek! - Hol lehet bukócsövet venni? Jót olcsón.
Köszi!
Milyen olajat használtok?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy kb. mennyiért lehetne venni túradobozt Honda CBF 250-hez! ha valaki tud eladót, kérem jelezzen! 06-20-220-14-63
Én is észrevettem az enyémen, hogy 30-40 km megtétele után nagyon meleg már a blokk! lehet ez az üzemi hőmérséklet, nem tudom........... ha valaki tud segítsen.. köszönet
Ok. Köszi
A szám helyesen: 20/9624990

Üdv
Sziasztok,

lucius3, nekem van egy eladó gyári középsztenderem, ha érdekel.
(20/kilenchatvankettő-huszonnény-990)
Üdv
Zoltán
Én már arra is gondoltam ,hogy valahogy házilag fabrikálom.Sima henger szűrő és a felfogatását melgoldom egy lemez adapterrel.
Foregon hol?hol? mennyiÉrt?mikor?hol?s.o.s.
Ha mész vele, mennyire húzod a bajszát? Mit értesz azon, hogy"nagyon forró" ?
A levegőszürőről meg annyit hogy a szerelőm az sem talált először utángyártottat aztán valahonnan még is tudott bele szerezni olcsobbat mint a gyári
Hát én nem vagyok szakértő de én 300-400 km után szoktam ugy mond pihentetni, egyébként meg 200 km -enként állok meg 5 percre
Az lenne a kérdésem hogy kb milyen időközönként kell pihentetni a gépet? Mert megyek vele pl. 30-40 km-t akkor már nagyon forróa moci. Vagy ezzel nem kell foglalkozni?
Nem tud senki olcsó levegőszűrőt?
Megvettem 2 lityi Repsol olaj a 40-esből, meg a szűrő 6,000.
Nem rosz pénz, már csak azért sem, mert a dupláját szoktam jatt nélkül fizetni... hamarosan megejtem első olajcserémet!