Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!

hol kapható fesszabályzó a CBF250-hez legjobb áron? utángyártott stb. is jó

köszi
Első? Hátsó? Milyen fékbetét?
Ha erdekel alkatrész,hivj majd fel.
06-30-913-3965
üdv.
Az ár lemaradt: 1200000 Ft
Sziasztok!
Egyik ismerősöm eladná a motorját vagy értékegyeztetéssel személygépkocsira cserélné. A motorról annyit hogy 2005-ös, 7300km van benne, szervizkönyves, extra fokozatkijelző van rajta, egyébként teljesen széria. Érdeklődni telefonon lehet: 0630/9579784
Magyarország ahol élünk faxa csak élni nem hagynak
Na szevasztok!Lehet lesz majd alkatrészetek mert a motorom úgy néz ki h gazdasági totálkáros lesz .De holnap még hátha kiderül hogy tudnak valamelyest faragni az árból .Tiszta ideg lettem mikor meghallottam.Köcsög Nö megborította és tessék,kapott 20 ezer bírságot mert elhajtott én meg motor nélkül maradtam meg a nyakamban egy valag tartozással,király.
HONDA cbf 250
ADATLAP
Vételár: 550.000 Ft
Ár (EUR): 2.070 EUR
Évjárat: 2005/5
Műszaki vizsga érvényes: 2011/4
Futott km: 30.700 km
Kivitel: Naked
Állapot: Kitűnő
Jelleg: Magyar okmányokkal
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 4
Hengerűrtartalom: 249
cm³
Teljesítmény: 16 kW, 22 LE
Szállítható szem. száma: 2 fő
Szín: Fekete (metál)
Önsúly: 154 kg
Összsúly: 327 kg
Hirdetés lejár: 2010. 04. 24.
FELSZERELTSÉG

Bőrülés, bukócső / bukógomba, fedélzeti computer, fordulatszámmérő, hátsó doboz, információs kijelző, lábtartó, önindító, sport kipufogó, tárcsafék, táskatartó konzol, zárható doboz.
EGYÉB INFORMÁCIÓ

Első tulajdonostól, garázsban tartott, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.
LEÍRÁS

- áron alul, fix.áron! - magánszemélytől (hitel nincs rajta) - HONDA MAXXPOWER-es motor - szép állapotban, (törés, csuszásmentes). - martin dobbal, (kivehető hangtompító). - hátsó doboztartó. - méretpontos bukócső (új, fel kell szerelni) - új aksi - folyamatosan karbantartva, szezonra készitve. - (fekete fényezés) - és még 1-2 komoly tartozékkal (info:tel.) Kategoria váltás miatt válnék meg szeretett motoromtól. Nagyon hálás motor!És motorilag és kinézetre is kifogástalan. Kedvező fogyasztás:2.5-3L100km! Érdemes megnézni! ALKATRÉSZEKBEN IS TUDOK SEGITENI. Több infó:tel. Kezdőknek, hölgyeknek, de szinte mindenkinek kitünő kezdőmotor.
ELADÓ ADATAI
Megtekinthető: Esztergom
Telefonszám: (+36) 30/9133965
E-mail: berik84@freemail.hu
sziasztok! Az első fékpofák cseréje kb. mennyibe kerül? Kösz, ha ír valaki!
Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy a cbf 1000 gyári kipufogó végéből kivenném a szűkítést mennyire vátltozna meg a hangja, csinált e már valaki ilyet vagy hallottatok e már róla.
ELADÓ!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_250-3713557

A motolend.hu ott biztosan tudnak segíteni.
Srácok(csajok) tanács kéne ,mit tegyek.23 éve kezdtem a motorozást aztán egy hatalmas bukás után (térdmütétek sora stb.)10 éves kihagyás .2 éve újra kezdtem (a család legnagyobb bánatára) ,de nem merem a jobb oldalra dönteni a gépet(annak idején arra buktam) balra már majré csik megy ,de jobbra a fele sem...Mit tegyek ,hogy legyőzzem a félelmem?Jelenleg egy cbf250 hajtok(amit nagyon szeretek,bár kicsi..),tudom ezt nem igazán lehet dönteni,de hát a félsz....
Nem csináltam vele semmit,egyszerűen csak használom.Lehet,hogy a napi kb 150 km városi használat tett be neki? Ugyanis dolgozom Vele.Másfél év alatt beleraktam nagyjából 35-öt.Szerintem volt oka elkopni a kuplungnak.Honnan juthatnék új kuplunghoz?Ez az,ami nagyon fontos.
Sziasztok!
A karburátoromat szeretném kitisztítani, mert még sose volt szerintem leszedve, és ehez szeretnék segítséget kérni, hogy mire kell odafigyelni, ill. a tankot le kell e szedni?
Motorhoz + 220.000Ft értékben alkatrészeket tudok biztosítani,amik újak!
Bolti árai:eddig 1.2-1.3millió.

Vagy cbf 250 tulajoknak jól jöhet....
ELADÓ!

Vételár: 620.000 Ft
Ár (EUR): 2.348 EUR
Évjárat: 2005/5
Műszaki vizsga érvényes: 2011/4
Futott km: 30.700 km
Kivitel: Naked
Állapot: Kitűnő
Jelleg: Magyar okmányokkal
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 4
Hengerűrtartalom: 249
cm³
Teljesítmény: 15 kW, 20 LE
Szállítható szem. száma: 2 fő
Szín: Fekete
Önsúly: 154 kg
Összsúly: 327 kg

FELSZERELTSÉG

Bőrülés, bukócső / bukógomba, fedélzeti computer, fordulatszámmérő, információs kijelző, lábtartó, önindító, sport kipufogó, tárcsafék, táskatartó konzol.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Garázsban tartott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.

LEÍRÁS

Szép állapotban, martin dobbal, hátsó doboztartó, folyamatosan karbantartva, (fekete fényezés)tipusváltás miatt válnék meg motoromtól.Kedvező fogyasztás:2.5-3L100km! Érdemes megnézni.(i.á.:620.e.Ft.) ALKATRÉSZEKET IS TUDOK ADNI (+árért) Több infó:tel. Esetleg cbf500-ra, hornet 600-ra, suzuki sv-re ráfizetnék.

ELADÓ ADATAI
Megtekinthető: Esztergom
Telefonszám: (+36) 30/9133965
E-mail:berik84@freemail.hu

Szép motor,remélem köv.gazdája is vigyázz majd rá...
Sziasztok!
A karburátoromat szeretném kitisztítani, mert még sose volt szerintem leszedve, és ehez szeretnék segítséget kérni, hogy mire kell odafigyelni, ill. a tankot le kell e szedni?
http://onroad.hu/talaloskerdes/kep-termeszet-bosszuja-motoron.html
Sziasztok!
Hornet 600 csere esedékes,igy meghirdettem mocimat:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf-3713557

Külön alkatrészek is eladóak!(amiket mocihoz vettem)
Sziasztok!

Eladóvá vált szeretett CBF250-esem, nagyobbra váltás miatt. Részleteket itt találtok róla: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf-3706464

Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, egy km óra spirál szakadáson kívül sosem volt semmi baja.

Üdv.: lcsomos
Ha érdekel valakit, itt a hirdetés képekkel:

http://www.autoalkatresz.hu/mo...

Az ár mérsékelten alku képes!
Hahó, én a tartó konzolról beszéltem! Az a kép (ha arra gondoltál) valóban csak illusztráció! Inkább a letölthető pdf az, ami a témába vág!
Ez a konzol és a platni a gyárival teljesen megegyező kivitel!
a kép csak illusztráció sztem....