Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém eladó ,de nekem cserébe csak nagyobb jöhet.Ha érdekel privátba meg találsz.
Sziasztok!
Keresek CBF 250-et 5000 km-ig CG 125 beszámítással (3000km, szalon állapot).
mihuczj@freestart.hu
Eladó lett a kedvesem...Akit érdekell meg talál prívátba .
Friss műszakival ,új gúmikkal,új tükrök,indexek,széles kormány (street)levegőszürő,túraplexi(karcos),szép hangú kipufogó.
besenyei75@freemail.hu
Kedves Hondások, SEGÍTSETEK!

Sajnos elcsúsztam egy kanyarban és CBF 250 alkatrészekre lenne sűrgősen szükségem, mivel mindennap ezzel járok... Kellene:

- első komplett lengéscsillapítók
- féktárcsa
- alsó villahíd egység (kifli)

Minden ötletnek nagyon örülök és előre is köszönöm. Sziasztok.
Üdvözlettel: Máté

matea55@freemail.hu
06-30/641 8251

ui.: ha van olyan, aki már rég ült a mociján és az eladásán, vagy bontóba vitelén gondolkozik, az ne tegye! Sokkal nagyobb üzlet alkatrészenként eladni !
hát mikor én felraktam pont akkor volt ez a válságos őrület. Rengeteg nagy gépet, bután, hitelre semmi önerővel vettek meg és nem tudták fizetni. munkába csak kellett járni és azért volt gondolom az a sok "cseréljük el"... most nem tudom hogy áll, nekem sem sürgős eladni, felrakom aztán meglátjuk...
én nagyobbat mindenképp szeretnék vennni, az olcso fenntartásba csak a fogysztást tudom kiemelni, egyébként nagyon sokat költöttem rá:/
Módosítok:

Igaz - nagyon hirdettem meg,
helyett:

Igaz - nem nagyon hirdettem meg,
Jó Neked!

Nekem pont ellenvéleményem van.

MOST(!) lenne egy másik moci, amit régóta ismerek és nyugodtan mernék rá váltani - én 600-at akartam kapni érte és nem jött össze - de szerintem maradok is CBF-es, mert úgy látszik a másikat meg elviszik...
Lehet, hogy sok(nak tűnik) egy 21000 km-t futott 2005-ös gyári állapotú (értsd - karcmentes, garázsban tartott) gépért a 600, de munkalappal igazoltan 200 km-el ezelőtt kapott új láncszettet, gumikat, átvizsgálást, műszaki vizsgát, stb-t, közel 100e értékben...

Igaz - nagyon hirdettem meg, de amikor korábban (azt hiszem 2 éve) váltani akartam, felraktam - kb. 3 hónap alatt senki nem nézett rá...

Ennyi. Mivel tudom, hogy jó - elpocsékolni nem fogom. Általában akkor akarózik' váltani, amikor van egy tuti másik - nagyobb gép a közelemben és kipróbálva érzem AZ ERŐT::::

Ilyenkor meg megnyugtat a minimális fenntartási költség és a max. 3,5 l-es fogyasztás....
Üdv!
én felraktam az enyémet kiváncsiságból nyár elején. Nekem nics rajta tura plexi, gumik sem újak de nagyon jo állapotúak a kilométer évszám és a szín is stimmel. 640000-re irtam ki, kb minden nap hívtak elég komolyna érdeklődtek még majdnem el is csábultam mert rengetegen cserét kértek, beszámitva csak egy kicsit kellett vna ráfiztenem pl a Fazer-ért. szerintem gyorsan el tudod adni majd! én is aug. végén hirdetem meg...
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a mocimat?
2005. széria piros 17000km Ext:túra plexi,friss vizsga, új gumik,új indexek-tükrök,széles kormány (street),a síp (az egyik)kiszedve így mélyebb hang(morgósabb)
Eladás oka:Idelye nagyobbra ugrani (600cm3)
na írtam mailt majd nézegesd
Köszi a válaszokat.
Én az actevo olajat használom (valamelyikötök itt ajánlotta) és nagyon bevált.
A LÁNC témához:

Bel-Ray láncspray-k

A Bel-Ray termékpalettáján kétféle láncspray-t találunk: teflonosat és hagyományosat. A teflonos előnye, hogy tovább csökkenti a súrlódást, és jobban bírja a hőt, ezáltal inkább megfelel nagyteljesítményű motorkerékpárokhoz.
A kétfajta szert az XT660 Club tette próbára egy kétnapos országjáró túra alkalmával. Véleményüket itt olvashatjátok:

„A befújásnál nekünk a teflonos láncspray tetszett jobban, mert egyből a lánchoz tapadt, vékony, fehér réteget képezve, míg a hagyományos kenőanyag kifújáskor kicsit habzott, és folyt, jobban oda kellett figyelni, hogy ne legyünk koszosak tőle. Ezzel szemben menet közben egyiket sem dobálta le magáról a lánc. Mivel a hagyományos láncsprayt ugyanolyan motorokon, ugyanolyan terhelés mellett ritkábban kellett újrafújni (kb. 500 km), ezért a mi véleményünk szerint a két kiváló láncspray közül az a jobbik.”

(Most találtam a SHOX motorosbolt oldalán.)
Szia!
Nem vagyok szakértő, sem szerelő ezért csak a magánvéleményem írom akérdéseidre:

Kb. mennyi járatás kell hideg motornál?
- Erősen idő függvénye. Télen, amikor valóban hideg van (10 fok körül szép időben még szoktam mocizni) azt mondta a (gyári, márkaszervizes) szerelő, hogy kb. 30 mp - 1 perc. Garázs bezár/ sisak fel, és mehet. Többet nem érdemes, a LÉGHŰTÉS miatt.
Nyáron, 30 fok körüli időben nem is szoktam szivatózni, simán indul.
Az első - és pár kilométeren nem kell gyilkolni - ennyi elég.

Milyen hajtóműolajat lehet önteni bele? 10/40 -est, ez fix.

A lánckenéshez mit érdemes használni? Állítólag a teflonos a legjobb, de erről erősen megoszlanak a vélemények. Van aki a szárazra/ van aki aki a zsírosabbra esküszik - szerintem kinek hogy.
Egy biztos: Maximum 2 tankolás után (500- 700 km) de minden esős menet után érdemes kezelni a láncot.

Én így csináltam - a gép most vizsgázott és meg lettünk dicsérve azt mondták, hogy szépen karbantartott gép, nem látszik rajta a 4 év....
Gumit, (első - hátsó) lánckereket, láncot (21000-et ment) vizsgadíjat és átnézést fizettem - mindösszesen 88,000-ért.
Ok. Kösz
Azt a sípot ami a kipufogó végében van (amit látsz).Nagyon dögös lett a hangja csak az a baj nem tudom ,hogy kell feltölteni a telcsimről.
Én kb 5 percig járatom hidegen (amíg be öltözöm).
Lánckenés, hát nehéz ügynekem a mol dynamic nem vált be (felverődött a gumira),most ipont használok ez eddig jó...
Az enyém most vizsgázott, 2005-ös, "karcmentes" 21500 KM van benne, beszélhetünk róla.
Ha érdekel - keress meg priviben! (kisgida88@freemail.hu) rakok fel képet - írj emailt.
helló mindenki!
keresek egy nem túl drága és vizsonylag jó állapotú honda cbf 250-est szóval ha valakinek van a tudatában ilyesmi amit meg lehetne venni akkor szóljon!
köszi!

M
HELLO!
Kb. mennyi járatás kell hideg motornál?
Milyen hajtóműolajat lehet önteni bele?
A lánckenéshez mit érdemes használni?
Előre is kösz a válaszokat. :)
Hali milyen sípot?
Nos vettem 2 új gumit(continentalt) meg kiszedtem a sípot a vasból.Gyorsabb annyiban lett ,hogy most már 4.-be eléri a 120at.Most már neki állok elkészítem a doboz tartót valahogy..
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani Honda vf 500-hoz új akkumulátort? Meg hogy hol vehetnék? Előre is köszi
Köszi a mailt,nagyon hasznos bár elég nehéz kiolvasni ,de amit nem sikerül kiolvasni majd lemérem.
helló mindenkinek most szeretnék venni 1 250-est de még nem tom hogy mijet tudnátok nekem eröl a mocirol irni 1 pár adatot ,fogyasztás,anyag beszerzés,turákra menyire jo stb. s hogy mijen árban van ez a moci kb,
Küldtem mail- t.

Csaba.