Sziasztok!Viki vagyok, még új a motorozás terén.
Aztszeretném kérdezni, hogy mennyi ideig normális kb a honda cbf 250-esnél a szivató használata? és Meddig hagyjam felpörögni?
És mégvalami, nem tudjátok, hol lehet viszonylag olcsón használt vagy új kilométerspirált venni bele?
Előre is köszi a segítséget!
nah zsíííír kész a 18.000 szervíz meg a kulplung lammela csere jah meg ereszetett a tömítés ott valahol a hengerfej fele de ne az hanem az eggyel felette lévő cuccnál :D ! A három eggyüt volt 35.250 Ft, ami szerintem nagyon jó ár !
Ebből a lamellla volt 17500Ft a munkadíj meg 11.000 ft!
Sziasztok.
Csak azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok esetleg egy helyet ahol a kis cbf-hez lehetne kapni streetfighter vagy sima kormányt. Egyik haveromnak volt egy kissebb balesete és a kormány eléggé szétment, ahoz kéne.
1.negy egyszerre vettem meg:)
2.mindennek lekértem árát...
3.ha bármi van mocival,költesz rá egy vagyont csak 1 idom repedés,bármi...
4.jól tudod,alkatrészek értéke,elég húzos..ha boltban vennéd..kb.1.4milla értékű.Ha maxxpoweres listaárat nézem,mert kód és alkatrészek szerint megvannak árak.Ám gondolhatod nekem nem ennyibe fájt.És ha mocim piaci értéke lesz akár jövőre,vagy bármikor,pl.500-600ezer,alkatrészekkel árulom majd,akár tanuló,oktató részére...+pénzért.És ezért is mertem alakitgatni,szépitgetni mocit,mert mindenből van plusz.
normális ember ilyen cuccokat nem vesz.....(lengővilla, komplett gumizott kerekek, villa kompletten, műszerfal....? )
szerintem ezeknek az ára újban több, mint egy használt cbf.....
és ezt adnád oda a motor mellé majd eladáskor? hm
Bevásároltam mig volt pénzem,gyakorlatilag minden megvan mocihoz,de külön nem eladó,és értékük se kevés....és ha eladnám egyszer gépet,örülne mellé köv.tulaj szerintem:)....
Mire gondoltál,milyen listát küldjek?Csak olyat tudnék,amit én is kaptam,de mail.oks?
Szia!Azokból amik enyémek,nem árulom külön-külön,mert ha valami lesz mocival,fest olyat adok el,ami kéne....én ezeket beszereztem egyben,úgy is adom el...van árlista,úgy minden,elég sokat ér:)...de kipuffot,talán birok még szerezni,idom nem fix,első gumik szerintem már nincsenek....
Sziasztok!Akit érdekelnének cbf 250es ÚJ alkatrészek,eladóak!Magamnak gyűjtögettem,és ha egyszer eladó lenne moci,hozzá járna...A képen látható cuccok,csak egyben eladóak!
Aztszeretném kérdezni, hogy mennyi ideig normális kb a honda cbf 250-esnél a szivató használata? és Meddig hagyjam felpörögni?
És mégvalami, nem tudjátok, hol lehet viszonylag olcsón használt vagy új kilométerspirált venni bele?
Előre is köszi a segítséget!
2*3cm-es
univerzális
sebesség és fordulatszám határátlépés jelzéssel.
Egyenlőre korlázotott darabszámban...
brutto: 19.800HUF
Ebből a lamellla volt 17500Ft a munkadíj meg 11.000 ft!
Lehet kapni streetfighter kormányt már 4000-8000Ft ig,de ha etz kormányt tesz bele,az is jó,gyári,kicsit drága,gyári honda 25papir.
Csak azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok esetleg egy helyet ahol a kis cbf-hez lehetne kapni streetfighter vagy sima kormányt. Egyik haveromnak volt egy kissebb balesete és a kormány eléggé szétment, ahoz kéne.
2.mindennek lekértem árát...
3.ha bármi van mocival,költesz rá egy vagyont csak 1 idom repedés,bármi...
4.jól tudod,alkatrészek értéke,elég húzos..ha boltban vennéd..kb.1.4milla értékű.Ha maxxpoweres listaárat nézem,mert kód és alkatrészek szerint megvannak árak.Ám gondolhatod nekem nem ennyibe fájt.És ha mocim piaci értéke lesz akár jövőre,vagy bármikor,pl.500-600ezer,alkatrészekkel árulom majd,akár tanuló,oktató részére...+pénzért.És ezért is mertem alakitgatni,szépitgetni mocit,mert mindenből van plusz.
normális ember ilyen cuccokat nem vesz.....(lengővilla, komplett gumizott kerekek, villa kompletten, műszerfal....? )
szerintem ezeknek az ára újban több, mint egy használt cbf.....
és ezt adnád oda a motor mellé majd eladáskor? hm
vagy félre értettem valamit?
Mire gondoltál,milyen listát küldjek?Csak olyat tudnék,amit én is kaptam,de mail.oks?
most vettem egy cbf-et és majd kell vinni 12000 szervízbe ,hogy hova vigyem (eddig a karasnánál volt szervizelve ) és mennyibe fog kerülni a szervíz?
besenyei75@freemail.hu
www.tommot.hu
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...