Adjon az Isten szép vasárnapot Nektek is Laci! Mivel csak egyfélét ittam, és azt is mértékkel kis pohárból (nem vödör sajtár kármentő) így nekem nem volt semmi bajom! A bajom, hogy jöhetne már a tavasz!!
Persze hogy emlékszem, csak én hiába ismétlem a varázsszavakat, általában szerszámot kell használnom na meg furán is nézne rám a fogyasztó ha elkezdenék ott hókuszolni
Helló Zsolt! Jól sikerült a szurkolás, 30-31-én nappal volt mozgás, de az amúgy is munkanap volt, ügyeleti időszakban viszont mindössze egyszer kellett menni az is tegnap este de viszonylag normális emberi időben hazaértem.
fúúj :) én nem ezekre gondoltam :D
Viszont ott legalább egy jó nő volt, nálunk a kb 160-170 emberből van 10 nő és egyik se...
Ne dolgozzatok autóiparban meg műszaki területen mert így jártok! :)
Ott csak az a kérdés, hogy a fütyi melyik végén állsz?
Dolgoztam az egyik helyen, és 1 jó csaj volt ott. Beszélgettünk sok mindenről, és megállapítottam valamivel kapcsolatban, hogy az a baj, hogy a fütyi rossz végén állunk. Helyeselte. Na ekkor legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy akkor gyorsan térdepeljen már le elém, hogy én most akkor átkerüljek a jó oldalára!!
Neked is Miklós, de csak mindig annyit amennyit becsülettel le tudsz "kezelni"!! Mert tudod a szarka és az ő farka......!
Egyébként mi minden rettenetesen erkölcsösek vagyunk! Éppen mint az ...izé...!
Szia Józsi!
Nekem a ma reggeli -3 is rosszul esett, aztán napközben se volt túl jó a komfortérzetem, ráadásul a szél is mozgatta a mínuszokat ami még hatványozott az élvezeteken. Vigyázz Bandira, ilyenkor ők is fáznak
Hogy telt a szilveszter? Kellett menni, vagy sikerült otthon "ünnepelni"?
Nekem ma volt meg a köszöntő köröm, mivel reggelig még ügyeltem
Teee hazudós!
Viszont ott legalább egy jó nő volt, nálunk a kb 160-170 emberből van 10 nő és egyik se...
Ne dolgozzatok autóiparban meg műszaki területen mert így jártok! :)
Dolgoztam az egyik helyen, és 1 jó csaj volt ott. Beszélgettünk sok mindenről, és megállapítottam valamivel kapcsolatban, hogy az a baj, hogy a fütyi rossz végén állunk. Helyeselte. Na ekkor legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy akkor gyorsan térdepeljen már le elém, hogy én most akkor átkerüljek a jó oldalára!!
Meg is jegyzem igen konstruktívan: Igyunk valamit! A fehér kesztyűt odakészítettem, mert már figyelmeztettél rá.
Egyébként mi minden rettenetesen erkölcsösek vagyunk! Éppen mint az ...izé...!
Kívánok Mindenkinek kilométerekben gazdag, balesetekben viszont szegény (=zéró) békés boldog új esztendőt!
Nekem a ma reggeli -3 is rosszul esett, aztán napközben se volt túl jó a komfortérzetem, ráadásul a szél is mozgatta a mínuszokat ami még hatványozott az élvezeteken. Vigyázz Bandira, ilyenkor ők is fáznak