Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz, Józsi, estére nehogy elrontsd a gyomrod ilyen nehéz ételekkel!
Hú! Mekkorát nyeltem!
Nagy átlagban IGEN !
Tényleg nem kívánom, pedig lenne...
Remélem nem baszódik el a hétvégi motorozás mert akkor türelmetlenül leszek idegesen zaklatott
Tejfölös uborkasalátával
Ide is megrendelted a jó időt? mert akkor köszönöm!
Én megszavazom: tényleg megérdemled
Én 10 órakor lefújtam a meccset, csak a kínlódás ment, nem haladtunk semmivel, nem nagyon volt értelme tovább fokozni az indulatokat
Neked inkább most egy szelet sütőben sült borssal bedörzsölt hús hiányzik a mellé tett ropogósra sült krumplival!
Már vasárnap, de inkább hétfőn, sütni fog! Meg van beszélve!
Egészségedre! De tényleg csak egy pohárkával!
Errefelé is keserves az időjárás, lehet, hó is lesz. remélem, utolsókat rúgja az idei tél.
Erre is elromlott az idő, kint voltam munkaterületen egész nap, azt hiszem megérdemelnék egy pohárka szíverősítőt... viszont van olyan nap is amikor a fenének se hiányzik
Igen. Itthon vagyok. Most értem haza. Állítólag vasárnap megint tavasz lesz. Itt is egész nap esett, csak most nem kb 1 órája.
Véget ért a kora tavaszias idő, mára beköszöntött az ősz. Hajnal óta esik, sikerült munkába menet és jövet is megázni. Na de nem vagyunk cukorból. Vége a hegesztős munkának Józsi bátyó?
Ma nincs az a kimondott motorozós idő, és ezt a Bandi kandúr is tanúsíthatja! Ki kéredzkedett, majd ahogy meglátta milyen világ van, éles 180 fokos kanyart vett és azon módon bejött. De gondolom dolga lett volna, ezért amikor másodszor is jelzett , kitessékeltem. Aztán kis idő múlva beengedtem, nem fehér embernek való idő van, de még tarka "matskának"sem!
Szia Laci!

Rossz pénz sosem vész el!
Kellemes pihenést Mindenkinek!
Szevasz testvérem!
Komoly gép, a hangja még most is a fülembe cseng!
Örülök hogy nem vesztél el!
Ez már Turbodiesel volt, és párja nem volt terepen, igaz leengedtem félig a gumit... amit aztán menetközben felfújt, mert olyan volt a kialakítása a szelepeinek
Jó éjt!
Egy év alatt sikerült 60e km-t levezetni vele úton, útfélen, árkon bokron, tökön, paszulyon keresztül
Jó estét az Uraknak, nekem is van egy indulóm, 10850 ccm szívódízel, V8, 210 LE, 6x6, felező.
Jó éjt Urak, mindjárt reggel van és kezdődik a robot.
Katonaságnál láttam ebből a fajtából is, de vezetni nem volt szerencsém. Ez is egy benzin temető, de állítólag nagyon jól boldogul nehéz terepen.
Nosztalgiázzunk?
Utána még volt dolgom ilyenekkel is.