Én megszavazom: tényleg megérdemled
Én 10 órakor lefújtam a meccset, csak a kínlódás ment, nem haladtunk semmivel, nem nagyon volt értelme tovább fokozni az indulatokat
Erre is elromlott az idő, kint voltam munkaterületen egész nap, azt hiszem megérdemelnék egy pohárka szíverősítőt... viszont van olyan nap is amikor a fenének se hiányzik
Véget ért a kora tavaszias idő, mára beköszöntött az ősz. Hajnal óta esik, sikerült munkába menet és jövet is megázni. Na de nem vagyunk cukorból. Vége a hegesztős munkának Józsi bátyó?
Ma nincs az a kimondott motorozós idő, és ezt a Bandi kandúr is tanúsíthatja! Ki kéredzkedett, majd ahogy meglátta milyen világ van, éles 180 fokos kanyart vett és azon módon bejött. De gondolom dolga lett volna, ezért amikor másodszor is jelzett , kitessékeltem. Aztán kis idő múlva beengedtem, nem fehér embernek való idő van, de még tarka "matskának"sem!
Ez már Turbodiesel volt, és párja nem volt terepen, igaz leengedtem félig a gumit... amit aztán menetközben felfújt, mert olyan volt a kialakítása a szelepeinek
Jó éjt!
Én 10 órakor lefújtam a meccset, csak a kínlódás ment, nem haladtunk semmivel, nem nagyon volt értelme tovább fokozni az indulatokat
Rossz pénz sosem vész el!
Kellemes pihenést Mindenkinek!
Komoly gép, a hangja még most is a fülembe cseng!
Örülök hogy nem vesztél el!
Jó éjt!