Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nyomtad meg rendesen, mint ahogy a Laci szokta (kettőt utána lépve)
Ne búsulj, lesz ez még így se!
Teljesen megértelek. Tudom hogy én is csináltam ilyeneket és biztos fogok is a jövőben. Vannak olyan dolgok mikor az embernek valahogy nincs kedve írni. Olvasni olvasom, de nem visz rá a lélek.

Egyébként egy tök fura dolog történt. Tankolásnál mindig nullázom a km számlálót. Hazajöttem, és mikor indulok 110 km van benne. Pedig 11-et mentem :) Hogy lehet az, hogy csak az első kettőt pörgette a 2dik kettő helyett? Nulláztam megint, és ment.
Egészségedre Miklós!
Napközben fékevesztett motorozás volt, ezért csak vizet ittam. De most este , csakis azért mert szomjas voltam, egy kupica "Vadászmestert" és egy seritalt elvarázsoltam!
A számhoz emeltem, és eltüntettem!
Jó lesz, ha Te is odafigyelsz a hely "szellemére", mert ki tudja mit szedhetsz ott össze. Tehát jó lesz, ha rögtön fogyasztasz valami védőital félét, megelőzve a nagyobb bajokat!
Én pld édes törley pezsgőt ittam. Biztos ami biztos.
(Olyan gyalázat napom volt, hogy csak na!)
Hogy a hozzánk ragaszkodó kisragadozókról is essen szó!
Ma elvittem Kormost az állatorvoshoz, kapott vitamint, és erősítő injekciót a vén csont a 18. életéve alkalmából. De annyira kapaszkodott belém, bújt a nyakamba, alig tudta a doki beadni neki.
Roppant meg volt illetődve a hely "szellemétől"!
Határozottan! ! ! Már ami az öregedést illeti.
És milyen lett a hangja? Ez nagyon érdekel! És bravúrosan sikeredett?
Lássuk, lássuk!
Itt a SportMotoron 2007-óta fórumozok, sok embert megismertem és legalább 70%-al találkoztam is, szóval van tapasztalatom a hullámvölgyekkel kapcsolatban. Régen bosszantott de ma már nem érdekel annyira, van más elfoglaltságom is. Mondjuk régebben is inkább az bosszantott amikor csak akkor találtak meg ha valami kérdés merült fel, máskor meg jött a süketelés, a "nem érek rá" meg az "elvagyok havazva"...stb. Régen több kedvem volt nekem is, sőt, ha valamit alkottam itthon az még akkor este olvasható volt a fórumon, bukócső, csomagtartó konzol, kipufogó átalakítás stb... volt ami úgy terjedt mint a pestis a középkorban, rajzokat adtunk egymásnak és nem is egyszer köszönömért megcsináltam ezt azt a cimborák kedvéért, akik utána persze sorra elfelejtettek
Szépen lassan aztán nálam is alábbhagy a lendület, már nem mindent osztok meg itt a fórumon pedig mindig barkácsolok valamit, mint ahogy most is a legutóbbi túra után amikor Miki nagyon csendesnek vélte a kipufogót... most rövidebb lett és sikeresen összeházasítottam a régi karbonom belvilágával ami nagyképűség nélkül mondom bravúrosan sikeredett. Egy fotót nem csináltam mint ahogy máskor, sőt még a hangját se vettem fel, érdekes módon szivesebben beszélgetek hétköznapi dolgokról... azt hiszem megérett a dolog hogy csináljak egy blogot, rengeteg dolgot szeretnék leírni olyanokat is ami nem egy motoros túra keretei közé való, mint pl. a Dezső...
Azt hiszem kezdek öregedni
igen, most ahogy látom senki nem igazán aktív. De mondjuk Dezsőt nagyon sajnáltam, viszont mivel én sem vagyok igazán jó passzban, ezért nem is igazán volt kedvem írni. Ettől függetlenül tényleg sajnáltam, és örülök hogy az utolsó napjaiban legalább a legjobb kezekbe került.
Ne magyarázkodj, van olyan amikor passzív az ember, mert pl. nem tartja érdekesnek amit a másik ír, vagy már olvasta valahol, vagy esetleg járt már ott... velem is előfordul az ilyesmi
na megvan, ilyen volt, mint a legelső képen. A többin már újabb verzió van, de hátulról én csak ezt a b@aszomnagy kipufogót láttam
Moto Guzzi Griso 1100
Üdv Mindenkinek!
Bocsánat hogy mostanában nem írtam semmit, de azért elolvastam hogy Ti miket írtok. Elköltöztem végre otthonról, viszont nem vagyok túl jó passzban ezért nem igazán írkálok.
Most is azért, mert tegnap láttam egy olyan motort az úton amilyet még sose. Nem tudom a márkát, de biztos hogy nem a leggyakoribb cuccról van szó. Keresztbe V2es blokkja volt, de akkora amekkorát még nem láttam. Sima nakednek nézett ki , citromsárga színű volt. Bal oldalt volt egy kipufogója aminek a végének az átmérője legalább duplája volt az enyémnek, meg úgy az átlagnak. Keresgélek a mocik közt, mert ez eléggé érdekel h mi lehetett. Az a kipufogó valami eszméletlen orbitális nagy volt!
Szép!
Sehol egy síkság gémeskúttal, tehénszarral?
Helló Gyerekik! Ez a kép Galyatető mellett készült:
ma..... vagyis tegnap.....
Engem is már csak az tudat boldogít, hogy lassan kész leszünk a ház teljes felújításával. Még egy kisebb nekifutás lesz jövőre, azután inkább már csak a szinten tartás marad. Bár egy magánház soha nincs készen, de ilyen nagy lélegzet vételű dolog már remélhetőleg nem lesz. Korábban gondoltunk autó és motor cserére is, de ez annál sokkal fontosabb. Talán majd ezek is meglesznek valamikor.
Szia!
Ha még emlékszel én tavaly Karácsony előtt szedtem fel a parkettát ami egy szerencsétlen vízelfolyás következtében felpúposodott, érinve a folyosót, ebédlőt és még a hátsó közlekedőt. Amikor leraktuk a padlóburkolót és még nem lehetett rajta közlekedni a fürdőszobát és a WC-t valamint a másik oldalon a konyhát csak padlódeszkán tudtuk megközelíteni... év vége volt, kivettem a maradék szabimat és pihenés helyett szarrá dolgoztam magam az ünnepek alatt!
Most legalább jó az idő és tudsz haladni.
Vasárnap motoroztam egy kicsit, de a többi napokon én is toltam a melót, hogy gyűljön a pénz a túrához. Szombat este bográcsoztunk a túra résztvevőivel, na az jól sikerült másnap nem is mertem csak délután elindulni a motorral... szerencsére még mielőtt okosra ittuk magunkat az útvonalat megbeszéltük egy térkép segítségével.
Minden évben tervezünk ilyen többnapos román túrát, legközelebb szívesen látunk, mint ahogy most is szóltam. Csinálok majd sok fotót, persze azok közel sem adják vissza egy ilyen túra hangulatát, de azért mégis kárpótol valamelyest.
Kitartást Nektek és nyugodt éjszakás hetet!
Szia Laci! Itthon még most is elég kaotikus a helyzet. Persze haladunk, csak ahhoz hogy építeni lehessen még mindig bontani kell. Tegnap vertem fel egy bő 40 négyzetméternyi betont a fűtés miatt. Ezen a héten ráadásul éjszakás vagyok, így elég beteges a tempó. Annyi szerencsém van, hogy a fűtés szerelők aug. elejére ígérkeztek, így annyira nem sürgős a dolog. Majd azért délutánonként csinálgatom.
A közelgő túrátok miatt irígyellek nagyon, de talán egy későbbi alkalommal tudunk majd mi is csatlakozni hozzátok. Én ebben a hónapban szerintem nem is ültem a motoron, csak tologattam, hogy ne legyen útban és meg ne sérüljön. Hát most ezek az idők járnak. Egyszer csak vége lesz.
Jó nyaralást a gyereknek!
Ti hogy haladtok otthon? Remélem jól alakulnak a dolgaitok!
Nálam hajtás van ezerrel és készülődés a Transzalpinra, már alig várom
Sziasztok Urak! Most reggel olvastam vissza az elmúlt napok termését. Nagyon rossz volt értesülni a Dezső úrral történtekről. Őszintén sajnálom.
Ellenben jó volt látni, hogy valaki pihenni és nyaralni is tudott. Nagyon szép helyeken jártatok Peti és a képek is pompásak lettek.
Tegnap vittük egyszem gyermekem a hatvani Bátor táborba. Őt is minket is megviselt az egy hétre szóló elválás. Haza felé jövet Hatvantól Makóig az össze Lidl üzletben megálltunk, mivel akcióban hirdettek vezeték nélküli km órát kerékpárra. A gyerkőc imád biciklizni, gondoltuk kap egyet, mert a mostani a múltkorában bedöglött. Hát egyben sem volt. Nem tudom mennyit szórhatnak szét országosan, de hogy egy se legyen, azért az túlzás. K..rva multik.
Jó menni vele éjszaka, rendesen forr előtted az aszfalt , és mivel nem fordul el a kormánnyal, kanyarban is sokat segít. egyelőre a hátsó helyzetjelzőre van kötve, mert csak ki akartam próbálni, de mivel jó a cucc, kap egy külön kapcsolót a kormányra.
Jó lett, használd egészséggel!
Az egyik cimborám a Transalpra rakott hasonló kiegészítő fényt, igaz csak egyet a padka felőli bukókeretre de azt mondja sokkal biztonságosabb azóta a motorozás este. Külön kapcsolod fel vagy a lámpával együtt működik?
Többen ismerték Dezső történetét és voltak olyanok akik értelmetlennek látták a megmentését. Mégis mindig kérdezték "mi van már a madaraddal?" mintha szurkoltak volna neki...
Az embereket az ilyen példák is formálják, remélem egyszer rend lesz végre a fejekben és mindenki megérti, hogy az állatok is érző lények.
Elkészült végre a blokkvédő- menetfény kombináció, 2x10W ledes fényszóró, éjszaka lekapcsolt lámpánál is jó fénye van, valamint van stroboszkóp funkciója is
Sajnálom, hogy elment, remélem, most már szárnyalhat a lelke szabadon!