Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az időjárásra nem lehet panasz, főleg ott a Balaton parton. Sőt a hétvégére még melegebbet ígérnek.
Zalaegerszegre és vissza kis kitérővel. Menni kellett, mint amikor a Sztalin szobrot döntötték: "nincs mese Jóska menni kell!" Korán indultam, így már csak hazafelé volt meleg!
Merre jártál? Csak azt ne mond, hogy a boltban kenyérért.
Ez nem ér! Én dolgoztam és a munkahely csak 5 km.-re van.
Aki ma reggel nem motorozott legalább 186 km-t annak nőjön akkorára mint egy lóé!
BIZONY AZT! Aztán megnézed a gyújtáskapcsoló érintkezőit az "engine-stop" gombot és minden olyat ami a gyújtóáramkörrel sorosan kapcsolódik. stb...stb...!
forrasztó pacni? :)
Azt mondod, hogy ahonnan jönnek ki a gyújtókábelek, ott melegítsem át a forraszokat belül? Majd hétvégén megpróbálom!
Nézd meg a gyújtóegység lábait a forrasztó-pacniban, és melegítsd át.
Kontakt-hibát is keress! Nem biztos , hogy üzemanyag gond.
jó utat Lacinak!

Ez a ledadogás kezd egyre jobban idegesíteni. Már 2x volt olyan, hogy nem tért magához hanem leállt. 2 perc múlva beindult rendesen, de fingom sincs hogy mitől állhatott le. MEgnéztem a levegőszűrőházből kijövő cső oldalán talán beszivároghatott a tisztítatlan levegő, és az okozhat ilyet? Most a szilikonos ragasztóval beragasztottam hogy véletlen se menjen be semmi szar levegő (mondjuk nemtudom hogy a motort belülről ez mennyire rontja, gondolom jót nem tesz neki).
A tank levegőztető csöveit még lazábbra tettem, mint volt korábban, hátha ott is volt szorulás. De szerintem tök ugyanaz lesz megint...
Nem régen értünk haza a gyerekkel a táborbòl. Jò utat Nektek!
Jó utat, kellemes időtöltést, jó időjárást nektek!
Jó utat, jó pihenést, motorozást! Aztán vigyázzatok egymásra.
Kedves Urak!
Holnap a kora reggeli órákban útnak indulunk ezért néhány napig nem jelentkezek. Reményeim szerint jövő hét végén elmesélem Nektek milyen is "az Magos Déva vára", vagy mit láttam a kígyózó Transalpin mentén és mennyire vörös színű a Vörös-szakadék és hogyan terelgetik a nagy hatalmas hegyek a Zsil-folyót ott a nagy völgyben...
Addig is mindenkinek a lejobbakat!

"Fölöttem az ég, alattam két kerék, tűzzel a lelkemben, arcomba tép a szél!"
Gondolom hétvégén utánuk motoroztok az egyébként nagyon szép környék!
Ja, a tesómmal igyekezünk, a Csapat - Család - Parádon van.
Köszi! Igyekezünk.
( A besokalást ismerem. )

nekem is kellett már ez a kis szusszanás mert kezdtem besokalni.
Nem tudom szerencsére mi van más osztályon de a traumatológia az egy átjáróház... mire sorra kerültünk volna mindig hoztak egy tolószékes sürgősebb esetet...

Teljesen jó, mármint ami az ital összeállítást illeti!
Egészségetekre!
Na most mondhatnám, hogy fene a pofáját annak, aki 29.-én megy dolgozni!
Na de én nem mondom! ! ! .... Mert én ilyen vagyok.
( Távol álljon tőlem! )
"reggel 8-tól 12:30-ig". Ez 1 kicsit sz@rul hangzik.
Ami a sört illeti: Jégerrel indultunk, - keményen - és sörrel folytattuk.
No meg én főztem. A kaját.
Tegnap délután én letettem a lantot, majd csak 29-én megyek dolgozni ilyenkor lelassulok teljesen és elvagyok mint a befőtt ma még az se akasztott ki, hogy reggel 8-tól 12:30-ig vártunk a varratszedésre
Nyissál fel egy sört Te is és lazíts
Szopi, cumi! Ma is hajtás volt 1000-el!
Valaki biztos jól járt....... ez nem én voltam.
Na majd "meghalgassuk" élőben.
Veled mi van mostanság?
Nem dúrva és tolakodó, olyan nem is tudom... de élvezem!
Olyan haragos lett! Király!
Nagyon tetszik! Milyen lehet élőben?