Zalaegerszegre és vissza kis kitérővel. Menni kellett, mint amikor a Sztalin szobrot döntötték: "nincs mese Jóska menni kell!" Korán indultam, így már csak hazafelé volt meleg!
BIZONY AZT! Aztán megnézed a gyújtáskapcsoló érintkezőit az "engine-stop" gombot és minden olyat ami a gyújtóáramkörrel sorosan kapcsolódik. stb...stb...!
Ez a ledadogás kezd egyre jobban idegesíteni. Már 2x volt olyan, hogy nem tért magához hanem leállt. 2 perc múlva beindult rendesen, de fingom sincs hogy mitől állhatott le. MEgnéztem a levegőszűrőházből kijövő cső oldalán talán beszivároghatott a tisztítatlan levegő, és az okozhat ilyet? Most a szilikonos ragasztóval beragasztottam hogy véletlen se menjen be semmi szar levegő (mondjuk nemtudom hogy a motort belülről ez mennyire rontja, gondolom jót nem tesz neki).
A tank levegőztető csöveit még lazábbra tettem, mint volt korábban, hátha ott is volt szorulás. De szerintem tök ugyanaz lesz megint...
Kedves Urak!
Holnap a kora reggeli órákban útnak indulunk ezért néhány napig nem jelentkezek. Reményeim szerint jövő hét végén elmesélem Nektek milyen is "az Magos Déva vára", vagy mit láttam a kígyózó Transalpin mentén és mennyire vörös színű a Vörös-szakadék és hogyan terelgetik a nagy hatalmas hegyek a Zsil-folyót ott a nagy völgyben...
Addig is mindenkinek a lejobbakat!
"Fölöttem az ég, alattam két kerék, tűzzel a lelkemben, arcomba tép a szél!"
nekem is kellett már ez a kis szusszanás mert kezdtem besokalni.
Nem tudom szerencsére mi van más osztályon de a traumatológia az egy átjáróház... mire sorra kerültünk volna mindig hoztak egy tolószékes sürgősebb esetet...
Teljesen jó, mármint ami az ital összeállítást illeti!
Egészségetekre!
Na most mondhatnám, hogy fene a pofáját annak, aki 29.-én megy dolgozni!
Na de én nem mondom! ! ! .... Mert én ilyen vagyok.
( Távol álljon tőlem! )
"reggel 8-tól 12:30-ig". Ez 1 kicsit sz@rul hangzik.
Ami a sört illeti: Jégerrel indultunk, - keményen - és sörrel folytattuk.
No meg én főztem. A kaját.
Tegnap délután én letettem a lantot, majd csak 29-én megyek dolgozni ilyenkor lelassulok teljesen és elvagyok mint a befőtt ma még az se akasztott ki, hogy reggel 8-tól 12:30-ig vártunk a varratszedésre
Nyissál fel egy sört Te is és lazíts
Azt mondod, hogy ahonnan jönnek ki a gyújtókábelek, ott melegítsem át a forraszokat belül? Majd hétvégén megpróbálom!
Kontakt-hibát is keress! Nem biztos , hogy üzemanyag gond.
Ez a ledadogás kezd egyre jobban idegesíteni. Már 2x volt olyan, hogy nem tért magához hanem leállt. 2 perc múlva beindult rendesen, de fingom sincs hogy mitől állhatott le. MEgnéztem a levegőszűrőházből kijövő cső oldalán talán beszivároghatott a tisztítatlan levegő, és az okozhat ilyet? Most a szilikonos ragasztóval beragasztottam hogy véletlen se menjen be semmi szar levegő (mondjuk nemtudom hogy a motort belülről ez mennyire rontja, gondolom jót nem tesz neki).
A tank levegőztető csöveit még lazábbra tettem, mint volt korábban, hátha ott is volt szorulás. De szerintem tök ugyanaz lesz megint...
Holnap a kora reggeli órákban útnak indulunk ezért néhány napig nem jelentkezek. Reményeim szerint jövő hét végén elmesélem Nektek milyen is "az Magos Déva vára", vagy mit láttam a kígyózó Transalpin mentén és mennyire vörös színű a Vörös-szakadék és hogyan terelgetik a nagy hatalmas hegyek a Zsil-folyót ott a nagy völgyben...
Addig is mindenkinek a lejobbakat!
"Fölöttem az ég, alattam két kerék, tűzzel a lelkemben, arcomba tép a szél!"
( A besokalást ismerem. )
nekem is kellett már ez a kis szusszanás mert kezdtem besokalni.
Nem tudom szerencsére mi van más osztályon de a traumatológia az egy átjáróház... mire sorra kerültünk volna mindig hoztak egy tolószékes sürgősebb esetet...
Teljesen jó, mármint ami az ital összeállítást illeti!
Egészségetekre!
Na de én nem mondom! ! ! .... Mert én ilyen vagyok.
( Távol álljon tőlem! )
"reggel 8-tól 12:30-ig". Ez 1 kicsit sz@rul hangzik.
Ami a sört illeti: Jégerrel indultunk, - keményen - és sörrel folytattuk.
No meg én főztem. A kaját.
Nyissál fel egy sört Te is és lazíts
Valaki biztos jól járt....... ez nem én voltam.
Nagyon tetszik! Milyen lehet élőben?