10W-40 a jó választás és mivel nem mai gyerek szerintem a Xado kifejezetten jól jönne neki. A hidrotőke is adhat hangot, de megfelelő olajjal az is csendesebb lesz.
Éjjel ütik el legtöbbjét, sajnos nehéz őket észrevenni, legalábbis szeretném azt hinni hogy egyébként mindenki figyel a kisállatokra is. Egyik hajnalban egy borzot húztam le az útról nem sokkal előtte ütötték el, több mint 10kg volt a súlya... imádják az olyan mezőgazdasági területeket amiket fás bokros részek határolnak, szinte csak éjszaka jár, nappal a kotorékában pihen.
Én nem érzek semmi különcséget abban ha valaki tiszteli az életet, még akkor is ha az "csak" egy állaté. Ilyen esetekben még ha reménytelennek tünne is a helyzet, akkor se csinálnám én se másként. Ahogy normális emberek között az természetes, segítenek egymásnak, annyira volna egyértelmű, hogy a rászoruló állatokon is segíteni kell.
Olvastam az emilt, megnézzük és jelentkezem.
No jól van akkor!
Egyébként most tényleg csendesen folyik a Maros, bár van benne víz rendesen. Tavasszal totál tele volt a meder, sőt helyenként ki is jött, na akkor nagyon vadul folyt, veszettül örvénylett. Ez már csak ilyen szeszélyes víz. Tavaly meg belehetett sétálni a közepéig. Akkora homok padok voltak, mint még talán soha.
Ma délre lecsengtek a tegnapi esemény utórengései, így du. pihenésként lementünk anyukával a Maros-parti strandra. Tavaly óta üzemel egy kalandpart nevű ügyességi pálya, aminek része egy drótkötél pálya ami oda-vissza átível a folyó felett. Ma is akadt jó néhány bátor ember aki csúszkált le-fel.
Holnap egy Tihanyt terveztem, bár a másik vasammal. Mehetek ezzel is, ha nem gond és tudnál fogadni! Előre is köszi! Ja, a generátort meghajtó lánc is csörög, de fordulaton elhallgat! Kibírja szerinted az utat oda-vissza?
Közben láttam, hogy a törökökbálinti a rezidenciád! Egyik hét végén idemotorozhatnál, csak előbb emilezz egyet. Cím az adatlapon. Szóban egyszerűbb elmondani mindent, nem kell annyit gépelni.
Cseréld ki az olajat 10-40-esre. Én is a 20-50-eset használtam, de jobb a hígabb! Jobban működnek a hidro-tőkék! Nem csuszik meg a kuplung, stb.
Messze laksz Badacsonytól?
Üdv Mindenkinek!
Tanácsot kérnék, ha lehet!
Van egy CBX 750 F friss vasam, csak most múlt 30 éves. Németországban kezdődött a szerelem. Olajat cseréltem: Castrol 20 W 50 ásványi. Lehet, hogy előtte is akadt, de eddig nem vettem észre, hogy a III fokozatba visszakapcsoláskor, de most már rendszeresen csinálja. Olyan, mit amikor az egyesre érkeznél, kemény, határozott ütközés van.
Elsőre a véleményeteket kérném, vagy, hogy valaki küzdött már ilyen problémával? Szeretném teljesen rendbe tenni a gépet, mert, bár még csak 300 km-t mentem vele, a mozgása és menetteljesítménye nagyon tetszik! Élmény a vezetés a hátán!
A segítségeteket előre is köszönöm! Motorom első itthoni indítása
Szia Józsi!
Most lehet megint bunkó leszek de megkérdezem ezután csak "elbeszélünk" egymás mellett? A múltkori válaszomra sem reagáltál így nem tudom hanyadán állunk, márpedig én szeretem tudni!
Mint írtam volt pár közös téma amiről normálisan tudtunk beszélgetni, ha ez a múltkori amiben nem értettünk egyet elég ahhoz, hogy többé ne állj szóba velem akkor legalább tudjam mihez tartsam magam.
További szép napot!
Valahol megértelek Peti, néha velem is előfordul, hogy többre, vagy csak másabbra vágyok. Az eleje a legkönnyebb amikor meglátom azt a másik motort és számolni kezdek... "ha x összeget hozzátennék a Csühösért kapott y összeghez még maradna pénzem átíratni... nem is lenne elérhetetlen..."
Másnap felébredek és az előző napi vágyakozás helyet elkezdek mérlegelni ami aztán általában kijózanítólag hat
Először nézd meg alaposan és próbáld is ki azt a másik motort, majd csak ezután alkalmazd a mérlegelvet, gondolatban az egyik serpenyőbe tedd bele mindazt amit a Főnix nyújt, a másikba pedig azt amit az ezerkettestől vársz. Ha a csere felé billen a mérleg akkor ne habozz, főleg ha igazán vágysz rá.
Nézegettem azt a gépet: link
Lehet, hogy a kereskedő szőrért becserélné az ételhordót.
Nem tudom, mi tévő legyek, ma lemostam az arany biciklit, legszívesebben magamat se hagynám ráülni.
Nem nagyon tetszik az emelt lábtartó, meg a lekékült leömlők. szegény biztos kapta a fájdalmat áhítattal.
Hagyom még egy pár napig az elmémet, hogy rágódjon rajta, de szerintem a szívem már eldöntötte, hogy marad az ételhordó
Olvastam az emilt, megnézzük és jelentkezem.
Egyébként most tényleg csendesen folyik a Maros, bár van benne víz rendesen. Tavasszal totál tele volt a meder, sőt helyenként ki is jött, na akkor nagyon vadul folyt, veszettül örvénylett. Ez már csak ilyen szeszélyes víz. Tavaly meg belehetett sétálni a közepéig. Akkora homok padok voltak, mint még talán soha.
Küldj egy mailt a fiókomra . és küldöm a címet!
Messze laksz Badacsonytól?
Tanácsot kérnék, ha lehet!
Van egy CBX 750 F friss vasam, csak most múlt 30 éves. Németországban kezdődött a szerelem. Olajat cseréltem: Castrol 20 W 50 ásványi. Lehet, hogy előtte is akadt, de eddig nem vettem észre, hogy a III fokozatba visszakapcsoláskor, de most már rendszeresen csinálja. Olyan, mit amikor az egyesre érkeznél, kemény, határozott ütközés van.
Elsőre a véleményeteket kérném, vagy, hogy valaki küzdött már ilyen problémával? Szeretném teljesen rendbe tenni a gépet, mert, bár még csak 300 km-t mentem vele, a mozgása és menetteljesítménye nagyon tetszik! Élmény a vezetés a hátán!
A segítségeteket előre is köszönöm!
Motorom első itthoni indítása
Ha gyerek lenne akkor azt is el kell ütni?
Most lehet megint bunkó leszek de megkérdezem ezután csak "elbeszélünk" egymás mellett? A múltkori válaszomra sem reagáltál így nem tudom hanyadán állunk, márpedig én szeretem tudni!
Mint írtam volt pár közös téma amiről normálisan tudtunk beszélgetni, ha ez a múltkori amiben nem értettünk egyet elég ahhoz, hogy többé ne állj szóba velem akkor legalább tudjam mihez tartsam magam.
További szép napot!
Másnap felébredek és az előző napi vágyakozás helyet elkezdek mérlegelni ami aztán általában kijózanítólag hat
Először nézd meg alaposan és próbáld is ki azt a másik motort, majd csak ezután alkalmazd a mérlegelvet, gondolatban az egyik serpenyőbe tedd bele mindazt amit a Főnix nyújt, a másikba pedig azt amit az ezerkettestől vársz. Ha a csere felé billen a mérleg akkor ne habozz, főleg ha igazán vágysz rá.
link
Lehet, hogy a kereskedő szőrért becserélné az ételhordót.
Nem tudom, mi tévő legyek, ma lemostam az arany biciklit, legszívesebben magamat se hagynám ráülni.
Nem nagyon tetszik az emelt lábtartó, meg a lekékült leömlők. szegény biztos kapta a fájdalmat áhítattal.
Hagyom még egy pár napig az elmémet, hogy rágódjon rajta, de szerintem a szívem már eldöntötte, hogy marad az ételhordó