Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éppen nem az, de saroktelek, és így hosszabb a meló.
Én meg tegnap felraktam az új kormányvégsúlyokat!
Utálatosnak is mondható, de ennél én csúnyábban fogalmaznék.
Örülj neki, van munkád bőven! Akinek ekkora kastélykertje van, az dolgozzon meg érte!
A térhálót nagyon útálatos kenni. Nálunk a kutyakennel van ebből, egy örökkévalóság volt mire kész lett a festése.
Ja, csak hogy lásd a feladat "hosszát".
Aha. De én is!
Nem baj, ha meleg van, legalább rendesen szárad a festék!
Tessék: ( egy része már 1 "léről" lekenve )
Amúgy büdös 1 meleg van, de még nem sörözök, mert reményeim szerint megyek még 1 kis karikát.
Szép napot! remélem szépen ki lesz festve! Fotót kérünk majd!
Az is jó buli. Én pld kerítést festek...... az is van olyan jó.
Megértem, hiszen úgy lesz csak belőle jó bor
majd legközelebb
Sajnos, most nem tudok, szőlőt kell kapálni. A 37- esen vigyázz a gödrökre, van belőle jónéhány.
Ehun van ni:
Billig Péter, mit csinálsz holnap? Nem jössz Tarcalra megnézni egy kápolnát? Nincs messze Miskolctól
Ne aggódj nálam nem csak magasabb, de jóval szélesebb is a nagyobbik "kisfiam" és ráadásul hétről hétre csak növekszik a kondizás következtében...
Természetesen én ennek csak örülök
Csak Jeruzsálem van messze Makóhoz.
Az a baj, hogy Makó túl közel van! De még bármi is lehet!
Én nem vagyok Anonymus, ki van töltve az adatlapom. Makó szép kis város, bár sok látni való azért nincs. Most hogy van friss műszaki a motorodon, elgurulhatsz erre nyugodtan. Még be nem pókhálósodik a szekrényben. Miklós is szeretett volna segíteni, de napok óta nem jelentkezik. Lehet nem bízik bennem és a postában, Ő is inkább eljön személyesen.
Merre felé laksz? Meg ne romoljanak!
Köszönöm a nevében is. Valóban szép szál emberke, van egy fotó amin-biztos az optika torzítása miatt- nálam is magasabb. Hát ez van.
Ja és azt el is felejtettem említeni, hogy nemrég pakoltam el a megmaradt italokat. Elég gyenge volt a fogyasztás, így maradt gazdagon. Emberi számítás szerint legközelebb négy év múlva lesz ballagás. Nem tudom kibírják-e odáig, nem romlanak-e meg?
Mi bicikliztünk ma kettesben az Asszonnyal, jól el is fáradtunk, majd holnap motorozok!
Nem off, itt nálunk nincs off!

Gratulálok és sok sikert kívánok a legénynek az életben! Látom szép szál gyerek, majd egy fejjel nagyobb mint az anyukája.