Szia Laci! Ahogy az Időképet nézem mostanság is elég rossz idő van a környéketeken. Lehet kinéz megint egy-két hiba elhárítás. Nálunk ma nem volt rossz idő, sőt du. kimondottan meleg volt. Ezerrel készülünk a pénteki ballagásra, de előtte még csütörtökön lesz két vizsgám. Ha ezeken túl leszünk, szombaton lehet elmegyünk a legénnyel egy kisebb körre motorral. A Veletek lebonyolított túra szervezése közben valamit félre érthetett, mert azt hitte Ő jön velem. Látszott rajta hogy rá volt készülve és rosszul esett Neki, hogy nem jöhetett, ezért gondoltam, ha az idő engedi elviszem valamerre.
A végére a legfájdalmasabb dolog maradt. Nemrég értem haza a fogorvostól. Kihúzott egy bölcsesség agyaramat. Éreztem is hogy egy adag bölcsesség is elhagyott vele együtt.(hova tudnék tovább butulni). Se enni, se inni(ez az utóbbi az igazi probléma) nem lehet és nem is tudok.
Sziasztok!
Nézzétek el nekem de én most egy kalap alatt válaszolok mindőtöknek mert igen kevés bennem a vitalitás.
Nem vagyok ügyeletes de egy makacs zivatarcella úgy elkezdett rendezkedni errefelé, hogy rendkívüli behívások történtek, így aztán nekem is jutott a melóból. Nem kötelező ilyenkor ugrani de rendesen megfizetik és bármekkora szopás is esőben dolgozni a Csühöst kétszer nyakig tankolom a honoráriumból.
Na meg szépsége is van ahogy ott gubbaszt az ember a csúcsban és köti az omegát miközben szarrá ázik az esőben a villámok csodás fényjátékától elbűvölve... ilyenkor az se baj ha úgy nézel ki mint a mocsári ragya malac mert hol is lenne máshol a hibahely mint egy kukoricaföld kellős közepén, ahova csak gyalogosan tudsz behaburcolni a sártengeren keresztül... csodás élmény elhihetitek!
Peti: AP racing standard fékbetéteim vannak amelyek a Gyula szerint a gyárival egyenértékűek. Nekem bevált és nyugodt szívvel ajánlom. Először kissé fura volt... vagy csak mivel új volt többet vártam tőle, viszont ahogy "bekopott" egyre jobb lett, sőt párosítva a Michelin Pilot Power 2ct-vel amikor a Tokico féknyergek elmarkolják a tárcsákat valósággal gyűri maga előtt az aszfaltot...
Zsolt: ez a fórum ilyen, van hangulata ami néha elragadja az embert és ilyenkor összehord hetet havat... nincs ezzel semmi baj, sőt néha amikor lógó orral hazajutsz kifejezetten szórakoztató tud lenni a másik sületlensége
Miki: nagyon csendes vagy, mi a baj?
Józsi: miattad nem aggódok mert látom más fórumokon remekül elvagy
Hagyma: holnap délután fél kettőkor gondolok rátok!
Én csak egy gélt tettem bele, de gondolom úgy hogy az olaj is tartalmaz alapon kerámiát, ebben az is elég. Ebből a szempontból szerintem mindegy, hogy volt-e bontva vagy sem, de ahogy írtad ártani biztos nem árt. Nekem még távol van az 1000 km, de remélem az idén többet tudok majd menni. Meglepődtem nagyon a műszakin mikor megláttam, hogy két év alatt még 4000km-t se mentem.
Hasonló jókat tudok én is elmondani. A váltó nem jobb, mint a motullal volt, viszont nem is rosszabb. a motor hangja viszont sokkal finomabb, simább, különösen hidegen. Én beletettem a második gélt is, mivel elég rendesen belenyúltunk a blokkba, ártani biztos nem árt. kb 1000 km után is szép sötétzöld színe van, amikor a kémlelőablakon nézem. meg vagyok vele elégedve, köszönet az ajánlásért Lacinak!
Tudat módosító nincs, talán azért is beszélek ilyen hülyeségeket. A csajokkal semmi bajom, sőt! Imádom őket. Persze első az asszony (itt ül kicsit arréb és nézi a tv-t) a többi csak utána. Na persze ez csak plátói rajongás a többi iránt, mert hogy ebben a korban már vigyázni kell. (na látod már megint hülyeségeket írok)
Szóval a xado idáig jól szerepel nagyon, finom és puha a váltó, egyedül az egyest veszi erősen csattanva, de az előtte is ilyen volt. A műszaki előtt pucolgatás közben kíváncsiságból kihajtottam a nívót és még mindig érződött az olaj kellemes illata. Nagyon úgy tünik megérte hallgatni Lacira, sőt már érik a gondolat, hogy az autóba is ez megy majd a cserekor. Most már csak a kilométereket kell szaporítani.
Szia Zsolti!
Ezek tényleg érdekes gondolatok, nincs köze hozzá némi tudatmódosítónak?
Egyébként is a csajokkal jóba kell lenni, mert náluk van az összes p@na!
Mióta a tűszelep ki lett cserélve, nem volt gond a géppel szerencsére. kérdezni akartam már, hogy mi a tapasztalatod a xado-val kapcsolatban?
Helló Peti! Azon gondolkoztam, hogy mitől fél az az ember, aki lovagi páncél keménységű kesztyűben motorozik. Mit tudna ártani egy ilyen gyenge nő egy páncélos lovagnak aki Főnix madáron szárnyal? Hogy jutott eszembe ilyen sületlenség, nem tudom. Egyébként jól működik a motor mióta ki lettek cserélve a tűszelepek?
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen fékbetéteket használsz, meg hogy hogyan vált be. Most csak a hátsókat kellene cserélnem, mert az kuka, de az elsőknek sincs már túl sok hátra.
Nagyon jó látni hogy ezen a hétvégén így összejött ez a fórum és sokan voltak mindenfelé.
440 km nem sok? :)
Megértem Krisztit, hátul utasülésen valószínű fárasztó lehet, és unalmasabb is mint vezetni. ÉN mikor Józsival mentem, akkor az a napi 450 km elég soknak tűnt a sejhajomnak! :)
Jövő hétvégén lesz céges motorostúra, a Mátrába-Bükkbe, 6 motor, 8 ember. Pénteken cégtől megyünk, Demjénben szállunk meg, grillezünk, italozunk, fürdünk, másnap Mátra-Bükk, és haza. Az aznapi etap is csak 290 km lesz, de bnőm már most fél, hogy el fog fáradni. Meg is értem, hátul nem olyan.
Holnap fél2kor viszont szurkoljatok neki, akkor lesz a forgalmi vizsgája!
Hát a helyismeret tényleg sokat számít, meg a lovason is sok múlik. Na, megyek felborulok, mint a büdösbogár, kellemesen elfáradtam ma.
Jó Éjszakát Mindenkinek!
Ma megúsztuk az esőt, tegnap a kazincbarcikai motoros találkozóra menet sikerült alaposan "megzuhanyozni". Ma csak annyi problémám volt, hogy a tegnap megázott kesztyűm a kezemen száradt meg ma délelőtt, és mivel bőrből van, össze is ment vagy két számot. olyan volt, mintha egy lovagi páncél kesztyűjében vezetnék, bár azt nem tudom milyen, mert azt még nem próbáltam
Egyébként tényleg szép a Zemplén, bár az utak katasztrofális állapotban vannak.
Anno a CB 500-as fórumon mesélték, hogy a mecseki kanyargóson az egyik ott élő srácot aki 250-es Pannóniával volt nem bírták követni... Sokat jelent ha ismerjük a vidéket és hozzá vagyunk szokva
Az isten verje meg ezeket az Okosokat, ha nincs elég baja az embernek, csinálnak
A felvételek megtévesztőek lehetnek, mert Kawaévike olyan magabiztossággal terelgette előttem a kis ötszázast, hogy nem győztem a főnix szarvába (ha van egy főnixnek ilyen testrésze) kapaszkodni
Mi se mentünk azért olyan rendkívűl sokat, összesen 440km-t mutatott este a napiszámláló. Krisztinek volt egy kicsit sok mert idén még alig motorozott és még edződnie kell
Szevasz Peti!
Ahogy nézem a felhozatalt Te vótál a leggyorsabb!
Ma én egész nap a füvet nyírtam mert a múltkor valamelyik okos szóvá tette oszt azé!
Az a lényeg jól szórakoztatok! Gyönyörű az a kis viskó a második képen
Holnap már dolgozok és ránézek a beosztásra, július végén 5napot Romániában leszünk, augusztus utolsó szombatján pedig Kék Túra, de bízok benne hogy oda Ti is jöttök. Na majd írok és egyeztetünk!
Laciéknak az ide és a haza vezető úttal lett nagyobb lélegzetvételű. Itt nem mentünk nagyon sokat, nekem 120 km volt összesen. Közben sétáltunk egy jót Szeged belvárosában majd kompoztunk is. Tartalmas kellemes kör volt.
Jó estét az Uraknak!
Sajnos, eltelt ez a hétvége is, pedig azt se bántam volna, ha örökké tart.
Volt benne minden: motorozás, szarrá ázás, jó kaják, régi ismerősök, szép tájak, motorozás, motorozás, ja, meg motorozás is volt
Nem túl sok kép készült, de abból teszek fel ide egy párat. a képek Lászlótanyán készültek, a Zemplénben.
Szia Laci! Van akkora a dobozod, hogy símán beleférne a bozótvágó. Abban az esetben biztos hasznos lenne mikor összecsapnak az ember feje fölött a gaz hullámok. Küldheted nyugodtan a megfelelő időpontokat, csak találunk egy szombatot ami mindenkinek jó lesz.
Szia Zsolt!
Tegnap a gazban és most is a második kép láttán az jutott az eszembe, hogy talán jobb lenne inkább bozótvágót vennék a kigyűlt Mol-os pontgyüjtőmből a multifunkciós zsebszerszám helyett... volt már pár alkalom régebben is amikor jól jött volna
A következő túrát elkezdhetjük szervezni, Neked a három műszak, nekem az ügyeletek miatt jobb az ha előre pontosítunk.
Majd emilben elküldöm azokat a heteket amik az ügyelet miatt nem jöhetnek szóba, a suli most nem kavar ba mert nyári szünet van nagyjából augusztus közepéig
A végére a legfájdalmasabb dolog maradt. Nemrég értem haza a fogorvostól. Kihúzott egy bölcsesség agyaramat. Éreztem is hogy egy adag bölcsesség is elhagyott vele együtt.(hova tudnék tovább butulni). Se enni, se inni(ez az utóbbi az igazi probléma) nem lehet és nem is tudok.