Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy bonyolult rejtjelezésű üzenet, csak képzett kódfejtők és a beavatottak tudják a jelentését.
A kocsi tényleg nagyon szép lett , viszont a fű nincs lenyírva
Neked nem a testvéred véletlenül Péntek, a Robinsonból? Csak kérdezem.
Szép lett a dudu ügyesen megcsinálták, de nézz rá a telódra, találsz rajta két nem fogadott hívást fél hatkor. Az voltam én. Szombat!
tényleg szép lett nagyon! viszont gondolom nem kevés pénzed bánta.
A kicsi kocsi újra száguld!
Cserélve-javítva volt: bal első fényszóró, komplett lökhárító, bal első sárvédő, bal első ajtó, küszöb eleje.
Azon paráztam vajon sikerül eltalálni a megfelelő színárnyalatot Nekik sikerült!
Ilyen egy profi munka! bravó Fiat Autóméry Debrecen!

Nem kell kapkodni.
Egyetlen vezeték gyengébb érintkezése okozhat problémát. Mennék a villamossági szakboltba, olyan rádugó sarut venni amelyikhez van műanyag borítás. De szemerkél az eső!
lehet. én is arra gondoltam, hogyha elmegyek akkor esetleg ezt is megnézhetjük. nemtudom mikor lesz, én is várom a jóidőt de akkor még lehet asszonnyal megyünk ide-oda. majd elválik!
Lehet gyújtókábel, kontakt-hiba a gyújtókörben, gyertyapipa, a benne levő ellenállás, stb.
Majd ha jó idő lesz és eljössz, akkor beszélünk erről is.
februárban...
Gyertyát mikor cseréltél?
amúgy ezt minél hamarabb meg kell csinálnom, mert rettentően zavaróan zörög már. És nemtudom miért, az utóbbi egykét hétben vettem ezt észre, lehet hogy kiesett az a valami onnan?
És az is egyre inkább zavar, hogy 150 körül ha megyek akkor lehal. Persze, nem megyek huzamosabb ideig, de ha autópályán előzni akarok 140ről, akkor azért elég idegesítő, hogy nem megy. Múltkor mikor Józsinál voltam, megjavult hazafele, most viszont megint csinálja.
oks, köszi. Oké, de otthon nincs ilyen (régen volt az a nagy pisztolyos mindenféle nyílászáró szigeteléséhez, de azok beszáradtak), és fogalmam sem volt hogy mit keressek pontosan, most legalább tudom!
Magadnak köszönd, Te találtad ki
A legkisebb festékboltban is találsz ilyet annyira elterjedt.
áhhá: link
Köszi a tippet Laci!

Obiban meg Praktikerben gondolom lehet kapni ilyet, nem? Hazafelé pont útba esik vagy az obi vagy egy praktiker, szerintem ma meg is csinálom. Este pedig majd szárad.
Szerintem ideiglenes megoldásnak nem rossz, FBS a neve és tubusos kiszerelésben is kapható. Az a lényeg várd meg amíg teljesen kikeményedik, az nagyjából 12óra, később meg ha bontódik megcsinálod rendesen
szerintetek ha szilikonos tömítőragasztóval (vagy nemtudom hogy hívják ezt) odabiggyesztek egy kicsit, az jó? Ott marad? Mert azt utána egybe le lehet szedni.
Elhiszem, egy párszor már én is átestem rajta. Írhatnék nagy, bölcs dolgokat, dehát néma gyerek vak anyja se látja a fától az erdőt
Kitartás, oszt majd lesz valahogy
Ha őszinte akarok lenni akkor vannak elmaradásaim, tűzoltásként felállítottam egy stratégiát ami szerint viszonylag jól haladok, a múlt héten többször is a könyv mellől álltam fel az ügyelet miatt, most szabin vagyok és próbálok nagyon odakoncentrálni. Nem könnyű!
Köszönöm szépen
Tanulással hogy haladsz? Gondolom tele van már vele a......z asztalfiók De legalább az idő kegyes hozzád, mert nem jó semmi másra

Akárhogy is van, bizony volt pár motor ami emiatt a kritikus tekintet miatt változott olyanná ami később a gazdáját dícsérte...
mert nem mindig csak a hülyeség ragadós
Magamra ismertem, mondhatnám egy kis öniróniát vittem bele anno még amikor aktív tagja voltam az inazuma társadalomnak és részese lehettem annak a történelmi pillanatnak amikor tüsszögve ugyan de végre feltámadt a Főnix, ahelyet hogy örömtáncot jártam volna elsőnek emeltem szót a csámpás kipufogó miatt... azóta is röstellem a dógot de egyszerűen bántja a szemem az ilyesmi még akkor is ha volna aki ezért varjú eledelként folyékony állapotában szeretné látni mindkét szemgolyómat...
Na de a lényeg az, hogy volt foganatja és most olyanná tetted amilyennek lennie kell, így már én is nyugodtabban érzem magam és a korábban kitöltött vizsgalapot nem kell módosítanom ami továbbra is visszavonásig érvényes!
Az a baj, hogy nem is kevésre