Remélem nem :)
Németül amúgy csak nagyon keveset tudok, angolul beszélünk (és az sem megy olyan jól ám).
Voltunk egy diszkóban kint, hát betalált egy cirka 120 kilós "lány" :)
Vmi kamu dumával, hogy a barátnője ismer engem. Mondom, hogy az lehetetlen, angolul. Aztán ennyiben maradtunk.
Nem, csak a projekt amiben vagyok, kinti szervezés. 3 magyar van benne, a többi osztrák. Steyr Ausztria kb közepén van. A cég ahol dolgozom egy nemzetközi autoipari cég, és minden projekt külföldi, mi csak olcsón bedolgozunk. Csak néha ki kell utazni ugye...
Majd felállítunk egy fontossági sorrendet, ami kevésbé érdekes azt hagyjuk a végére, vagy azokra nem marad esetleg idő
Inkább kevesebbet de azt nyugodtan járjuk végig. Viszem Krisztit is, idén még csak 1 alkalommal vittem magammal (Zoli bácsi szülinapjára Keresztesre) már kérdőre is vont miért nem viszem mostanában... szóval ki kell engesztelnem
Messze földön híres volt a Ganz gyár és mérnökeinek újításai. Szinte az összes nagy nevű embert felölelte a történelme során, Ganz Ábrahámtól kezdve Mechwart, Kandó, vagy a Déry-Bláthy-Zipernovsky hármas akik a háromfázisú trafó atyjai...
Néhány éve volt szerencsém az egyik szakmai vizsgafelkészítő során a debreceni kombinált ciklusú erőműben járni ahol megnéztem a szabadtéri múzeumát is, igazi őskövületek voltak gigantikus méretekben, mint egy villamosipari őslénypark
Itt sem kellett volna szétverni a téeszeket például, meg még sok mindent! Csak sokaknak kellett a kenőpénz az eladott dolgok után. Lett volna munkahelye sok embernek. Csak itt mintha idióták ültek volna a kormányrúdnál.
amúgy de. Mármint vannak ott többféle kisebbségek, setét bőrűbbek is, mint az ottani átlag. Nem sok, de van, és aki van az szocializálódott. Ott valahogy működik az integráció, habár a megélhetési körülmények is jóval jobbak.
Én is várom már. A programot mi alakítjuk, úgy hogy ennek megfelelően rugalmas. Megpróbáljuk a lehető legjobbá tenni azt a napot. Talán még az időjárás is kegyes lesz hozzánk. Előtte még privátban azért értekezzünk. Addig meg ahogy Lenin is mondotta: Tanulni, tanulni, tanulni!
Na igen, ők már jobban tetszenek mint az előző téma, az állatokban kevésbé csalódsz, persze ahhoz ismerned kell őket... az emberről ez nem mondható el sajnos.
Németül amúgy csak nagyon keveset tudok, angolul beszélünk (és az sem megy olyan jól ám).
Voltunk egy diszkóban kint, hát betalált egy cirka 120 kilós "lány" :)
Vmi kamu dumával, hogy a barátnője ismer engem. Mondom, hogy az lehetetlen, angolul. Aztán ennyiben maradtunk.