Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfekszel én meg betakarlak szőlőkaróval.
úgy megyek, meg hogy tudjunk inni is! ugyhogy megszállak vagy valami!
Úgy gyere majd, hogy ne kelljen kapkodni!
Egy csomó javítást töltött le a gép ehhez. Ez van !
az is Winfos (ráadásul a legeslegFOSabb állítólag )
én annyi rosszat hallottam róla, hogy nem mertem soha telepíteni. Inkább XP-ztem amíg ki nem jött a 7.
RÁjöttem, hogy én figyelni akarom hogy hogy kell szétszedni és összerakni a motort, szóval amit kell megcsinálom előtte gyorsan!
Egyébként Vista-m van. A géppel vettem.
Először isszuk a sört, (szomjan ne haljunk má) aztán a munka!
akkor az lesz, hogy én bütykölöm a géped, Te bütykölöd a kormánycsapágyamat, de mindketten isszuk a sört közbe!
Na jól van én ebbe nem megyek bele mélyebben, majd ha eljössz komplettírozod, ha addig a fiammal meg nem csináltatom!
Köszi!
nemtudom, lehet. Itt a fórumban is nem annyira régóta linkeli így a youtube videókat. Én még emlékszem, mikor csak sima link volt. Lehet hogy a fórumnak ez a funkciója nem kompatibilis a tűzrókáddal. Vagy csak valami plugin öreg (java talán?) amit frissíteni kéne.

itt válaszd ki az operációs rendszerednek megfelelő exe file-t lent. Gondolom Winfosod van.
Elég valószínűleg x86 architektúrájú, tehát ezt válaszd:
Windows x86 Offline (alulról a 4dik). Telepítsd, közbe kapcsolt ki a firefoxot, és ha utána újra belépsz ide, próbáld ki hogy működik-e már.
De így meg tudtam nézni csak nem értem mi a szr lett! Letiltott valamit a tűzróka?
hát fogalmam sincs így a messzi távolból.
Nem ír ki a böngésződ semmit felül vagy alul? Olyasmit hogy a firefox letiltotta ezt és ezt a plugint, akarja-e engedélyezni, vagy valami hasonlót. Ha kiír, akkor engedélyezd. Ha esetleg több böngésződ van (google chrome, internet explorer, firefox) akkor próbáld meg másikkal.

Így sem tudod megnézni?
youtube
Szia Hagyma! Valami szr lett a laptoppal, ha rákattintok a yu-tube-os ikonra csak annyi történik, hogy eltűnik, de nem jön elő a videó?!
Mi a szár ez?
Hiányzott volna mint banánnak a majom! Még a macvskám is itt bent alszik a fotelben, pedig nagyon szeret kint lenni! De hát macska Ő nem hülye!
Miért? Ha bejelentette volna előre, akkor hiányzott volna?
Hát ez ott vót szakmailag
Most viszont tombol az északi szél, bejelentés nélkül.
Nem hiányzott egy cseppet sem !
én bejelentéssel mentem, és főzött is pörköltet! Pont akkorra időzítette, mikor odaértem. Mikor kijött elém, akkor tette fel a krumplit, mire visszaértünk, addigra lett kész!
wáh!
Ez kurvajó
Jól van na, ezt nézd meg.
http://youtu.be/enUOZTzWpSk
Már jóvá is tetted!
Hú mennyire ismerlek szinte biztos voltam benne, hogy ez fog tetszenni a legjobban! Na de ne aggódj kicsit arréb a "Pocakja van az egyiknek és nem jár fodrászhoz" nekem is bejött