Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Urak! Mint az Laci galériájában látható tegnap együtt motoroztunk egy kisebb karikát itt a környékünkön. Én sok fotót nem csináltam, külön galériát nem rakok fel, de azért ide a fórumra teszek ki egyet kettőt. Az elsőn lent vagyunk a Tisza-parton, a Maros torkolatánál. A másodikon Laci küzd az elvadult növényzettel, a néhai Návay kastély volt parkjában, majd egy közös kép a motoroknál, ahol azért a gépek sokat emelnek a kép esztétikai értékén. Még annyit végezetül, hogy egy nagyon kellemes napot töltöttünk feleségemmel együtt Krisztivel és Lacival. Az időre nem lehetett panasz, nagyon jókat beszélgettünk. Kell ennél jobb? Nem. Nyáron remélem folyt.köv.
Az azért van mert észrevétlenül teszi a dolgát és nem jutott eszünkbe hogy beszéljünk róla
Már le van csekkolva! Igen jó lett. Egy óriási hibát viszont vétettem, nem néztem meg a lánc olajozót.
Izgultam is egy kicsit, hogy jól sikerüljön. Alapvetően a város szép, a gond inkább az volt, hogy az idővel jól gazdálkodjunk és a lehetőségekhez képest minél többet lássatok. A vidéki kör a Te kérésedhez lett igazítva, próbáltam sorba szedni a megkeresésre érdemes helyeket. Biztos lett volna még több is de így kényelmesen, nyugodtan, közben jókat beszélgetve gurultuk végig a tervezett utat. Igyekszünk majd alkalmat keríteni a Ti környéketek felkeresésére és egy hasonló szép napot eltölteni ott. Mi is köszönjük a kedvességeteket, öröm volt Veletek tölteni a napot.
Szilvi és Zsolt!
Néhány perce értünk haza mert a tervtől eltérően kétszer is pihentünk, Krisztinek kicsit sok volt kezdésnek ekkora távolság.
Köszönjük mégegyszer a profi túravezetést ami még történeti áttekintést is tartalmazott nyomtatott formában.
Kifejezetten tetszett hogy tulajdonképpen csak annyi volt a dolgom hogy kövesselek, hiszen a tervezés teljes egészében a Te érdemed volt. Remélem Ti is eljöttök erre a vidékre még idén nyáron és viszonozhatom kedvességeteket.
Iszok egy kávét és már készítem is a galériát!
Nagyon szép napos időre virradt, már 16°C van nálunk!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
eddig úgy néz ki, ez a hétvége nekem is motorozós lesz:
holnap délelőtt kukoricakapálás, délután egy motorozós találkozós felvonulós etap Kazincbarcikán, vasárnap meg egy Zemplénkerülős balhé két tádéval, meg egy zzr1100-al:-)
alig várom, maj teszek fel képeket
Szombat jelentkezik! Közben írtam én is, de csak most olvastam a Te mailod.
Én amikor láttam, kicsit romosabb volt. Egész jó lett.
"Azon paráztam vajon sikerül eltalálni a megfelelő színárnyalatot". Azt úgy sikeredett, -eltalálni - hogy megnézték az autó színkódját, és a polcról levették azt a bödönt, amire szintén ez a kód volt felírva.
Péntek hívja Szombatot!
mailos postaláda look
Kösz Peti!
Hogy őszinte legyek bevagyok kicsit fosva...
Most égetem éppen az epromjaimba a megszerzett tudományt egy kis culápszaggató szílva és némi kőbányai "díjnyertes felfrissülés" segítségével. A szílva olyan veszett, hogy vigyázni kell vele mert ha lecseppen átégeti az asztalt... egyik -nem kezdő- ismerősöm, akit saválló torokkal áldott meg az úr (meg persze májzsugorral) vigyázba vágta magát amikor felhajtotta, pedig ott már magasan van a fájdalom küszöb... egy literrel vettem de úgy néz ki sokáig elég lesz, még az is lehet kibírja jövő júliusig amikor a záróvizsga lesz
Egy kalappal holnapra!
Ez jó kérdés általában megnézem a hírdetéseket és ott az azonos típusok felső ártartománya közelében állapítom meg az árat a realitás talaján maradva. Persze itt még van túrakonzol, dobozszett... kérdés kellene-e az új tulajnak.
Majd egyszer... de úgyis tudni fogtok róla

Most viszont folytatom a tanulást mert holnap villantanom is kéne valamit...
igen, azt már az első pillanatokban észrevettem mikor idetévedtem, hogy Te aztán rendben tartod a gépeidet (is)!
Ha eladod az Inazumát, szerinted mennyiért árulnád?
(csak kíváncsiságképpen)
Az FBS-el nekem jobbak a tapasztalataim, persze a levegő páratartalmától is függ a térhálósodás gyorsasága, valami ilyesmi irományra emlékszek... Ha 24 órát ír akkor érdemes megvárni vele a hétvégét, ha rendesen kikeményedik akkor nagyon jó rezgéscsillapító hatása van!
Jó de fizetem is már egy jó ideje
Amikor megbontották az autót és telefonon értesültem a kár nagyságáról levegőt alig kaptam, aztán most hogy nálam van a számla másolata és belegondolok tényleg könnyen röpködnek az ezresek csak a motoros fényszóró 80ezer és ugyanennyi a lökhárító is, fényezési anyagok egy százas, dobbetét, festés és lakatosmunka... szóval összejön. Ha nem lett volna cascom valószínű bontott alkatrészekből és valami zugfestőnél jóval olcsóbban megoldom, persze közel sem ilyen minőségben és garancia nélkül... itt viszont a gyári állapotot állították vissza, üregvédelmet kapott és új alkatrészeket. Soha nem volt sokmilliós autóm de mindig igyekeztem rendben tartani őket, az előző is Punto volt, amikor 15évesen meghírdettem a hírdetés feladásának napján már érdeklődtek, másnap megnézték és vitték is... ott is dokumentálva volt minden, még az olajcserék is! Nagyon szerettem azt is, nem véletlen maradtam a márkánál ezek voltak a nálam készült utolsó fotók róla.
öh, ha 10% a 43 akkor tényleg jó sokba fájt a Casconak :)
igen, én is néztem árgépen hogy máshol feleennyi. Nembaj, azért jó sokank tűnik. Viszont! Nem volt elég az idő, meg szerintem a mennyiség amit benyomtam. Ma reggel ugyanolyan állígú volt mint tegnap, és hát használnom kellett a motort. Kb 10 órát száradt, de mintha semmi sem történt volna. Viszont annyi cucc van ott hogy ne zörögjön, de sajnos nem öleli körbe a konzolt a cucc. Hétvégén megcsinálom rendesen, remélem nem kell haszálnom a motort 24 óráig mert ez így még kevés.
Azt írja amúgy hogy 5 mm vastagságú ragasztónak kell 24 óra. Ez kb 5 mm.
Jó drága volt! Itthon 700Ft egy tubus... kisebb mennyiség hamarabb térhálósodik, oda meg nem kell csak egy kevés, szerintem reggelre már lesz annyi tartása ami elég.
Mondjuk az nincs... de most azt pont lesz@rom!
Bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom... amúgy van kaszám ha nagyon megindulna

(már csak kaszálni kéne megtanulni )
Mindjárt nekifogok tervezni és majd írok
Megkérték az árát, de nekem szerencsére "csak" 43-ba fájt (10% önrész), a többit a Casco rendezte.
köszi Laci a tippet. Praktikerben 1400 pénz volt, de ez azért jó sokáig elég lesz. Leszedtem a műszerfal hátulját, pont 1 db olyan izzóm volt ami kell a fordulatszámmérőhöz, azt gyorsan kicseréltem, benyomtam szilikonragasztót mindkét oldalra, és holnap reggel kipróbálom. Elvileg 24 óráig kéne várni, de 15 perc után már beszárad azt írja. Holnap reggel megnézem mire mentem vele, az is 12 óra lesz, csak elég.