Miért nem úgy volt? Nem tehetek róla hogy 96-ban vásárolt és akkor az új házba beépített (4db volt 200ezer Ft akkor) ablakaim csak 15 évet bírtak és úgy omlott össze bontáskor mint a ropi... most majd ezek bírják remélem.
Csak valameddig, de párkányfogadó nem kell szerintem, ha bent lesz az új helyén az ablak majd aztán csempézzünk fel a mennyezetig. Inkább kint maradjun egyben a kóceráj!
Teljesen körbe van a csempe, vagy csak valameddig?
A külső párkányt nem bántjuk. Csak azért kérdeztem, mert akkor az beleszól a bontásba. De minden megoldható.
Viszont ha belül csempe van, akkor nem kell párkányfogadó alulra.
Azt csak hiszed! Amikor a szobákba cserélte Miki az ablakokat el se pakoltam semit, gondoltam nem jár nagy porral...
Azzal kezdte "miért nincs elpakolva!"
aztán csak rombolt!
Szia!
7cm az ablak keret vastagsága, gondolom az kell mert a szélességét+magasságát már leírtam az emilbe
A párkány hozzá van fogatva az ablakhoz, de az bontható, viszont azt még vakolás előtt rakták fel és aluszalggal van lefogatva. Ha azt most nekem felbontod akkor kívűl cseszhetem a vakolást a nemesvakolattal együtt.
Belül csempe van, ha véletlen levered akkor is az lesz
Ugye érdekel Benneteket, hogy hogy áll a debreceni stadion építése? Roppant módon? No hát mutatom.
Sajna tegnap is - céges - és ma is - maszek - dolgoznom kellett, és így csak ilyen képpel szolgálhatok, mert nem volt idő értelmes helyre elmenni.
Halló LackóMackó!
Dolgozzunk 1 kicsit. Milyen széles az ablak kerete? Az lemezpárkány rá van e csavarozva, szegelve a keretre? Belülre akarsz e valami könyöklőt, vagy csempe lesz?
Na ezt teszi a bölcsesség! Én is szeretnék hetvenévesen ilyen magasan szárnyaló gondolatokat elmondani, miközben a motorbiciklim mellett állok. Remélem, így lesz.
Nem is a benzin a hibás. Ma is kicsit mentem vele, kb fél tankkal és 170nél dadogott, annyira hogy 120ig lelassult addig nem reagált semmire, aztán ment rendesen. Szóval nem ez lesz a gond. De ha nem tekerem fel addig, akkor megy rendesen. Szóval konstans 150en elmegy.
Tegnap elmentem hölgyikével Dobogókőre, rettenetesen sok motoros volt ott, már talán túl sok. Aztán Esztergom, megnéztük a Bazilikát belül, az altemplomot is, azután egy étteremben ebédeltük, szóval elég jó nap volt. Rettenetesen elfáradtunk ebben az alig 120 kmben is, úgy hogy jó sokszor megálltunk, és nem is mentünk gyorsan.
szia Laci!
Legfőképpen találkozzunk, oszt majd lesz valami
remélem, szerda körül már tudok mondani biztosat.
Az üdvözletet átadom a másik honlapon lézengő márkatársaknak.
Az biztos, hogy az ember az idő előre haladtával átértékeli a dolgok "értékét". Az anyagi javak fontossága minimálissá válik, míg az emberi kapcsolatok, a család, a barátság és a szeretet élvez prioritást.
Tegnap elfelejtettem leírni de volt az Öregnek egy nagyon jó megjegyzése miután vége lett a felvonulásnak.
"Sokkal jobban örülök most mintha díszpolgárrá választottak volna és azt ünnepelnénk. Mert akkor azért gyültünk volna össze, hogy elismerjék a településért tett munkámat, ami nem feltétlenül jelentené azt hogy szeretnek is. Viszont most úgy érzem mindenki azért jött el hozzám a 70. születésnapomra mert tisztel és szeret!"
A külső párkányt nem bántjuk. Csak azért kérdeztem, mert akkor az beleszól a bontásba. De minden megoldható.
Viszont ha belül csempe van, akkor nem kell párkányfogadó alulra.
Azzal kezdte "miért nincs elpakolva!"
aztán csak rombolt!
7cm az ablak keret vastagsága, gondolom az kell mert a szélességét+magasságát már leírtam az emilbe
A párkány hozzá van fogatva az ablakhoz, de az bontható, viszont azt még vakolás előtt rakták fel és aluszalggal van lefogatva. Ha azt most nekem felbontod akkor kívűl cseszhetem a vakolást a nemesvakolattal együtt.
Belül csempe van, ha véletlen levered akkor is az lesz
Sajna tegnap is - céges - és ma is - maszek - dolgoznom kellett, és így csak ilyen képpel szolgálhatok, mert nem volt idő értelmes helyre elmenni.
Dolgozzunk 1 kicsit. Milyen széles az ablak kerete? Az lemezpárkány rá van e csavarozva, szegelve a keretre? Belülre akarsz e valami könyöklőt, vagy csempe lesz?
mondjad ám a tutit hogy tudjak készülni, vagy a főzéshez vagy valami útvonallal
Tegnap elmentem hölgyikével Dobogókőre, rettenetesen sok motoros volt ott, már talán túl sok. Aztán Esztergom, megnéztük a Bazilikát belül, az altemplomot is, azután egy étteremben ebédeltük, szóval elég jó nap volt. Rettenetesen elfáradtunk ebben az alig 120 kmben is, úgy hogy jó sokszor megálltunk, és nem is mentünk gyorsan.
Legfőképpen találkozzunk, oszt majd lesz valami
remélem, szerda körül már tudok mondani biztosat.
Az üdvözletet átadom a másik honlapon lézengő márkatársaknak.
"Sokkal jobban örülök most mintha díszpolgárrá választottak volna és azt ünnepelnénk. Mert akkor azért gyültünk volna össze, hogy elismerjék a településért tett munkámat, ami nem feltétlenül jelentené azt hogy szeretnek is. Viszont most úgy érzem mindenki azért jött el hozzám a 70. születésnapomra mert tisztel és szeret!"
Igaza volt!