Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csúnya egy környéken laksz testvérem, a buckalakók úgy hordják a tyúkot mint a róka, van aki meg műszaki nélkül rohangál mert nem tetszik neki a piros matrica
Ez a Józsinak állna jól! Felülne a nagy dombra törökülésben és körberakná magát füstölővel (de csak a szúnyogok miatt) aztán Józsi Padre néven osztaná az eszet
Bár ez megy itt is neki a fórumon... ezért szeretjük!
Elég a gyújtáskulcsot a TV tetejére tenni, koncentrálni, és hangosan elmondani:" edd- ketó- harom- MÚÚÚKODJJJ!" és megjavul
Még nem, de 30 napig nem büntet a rendőr( ha nem állít meg). Oda is lábon fogom elvinni. Tudom, hogy vétkeztem, de attól a motorom nem lesz jobb műszaki állapotban, hogy a rendszámán a matricát lecserélik zöldről pirosra. remélem, jövő héten megkapom azt a pénzt, amit tavaly októberben kellett volna, és megoldódik ez a probléma is.
Uri Geller Laci, vagy Gyurcsok (nem Gyurcsány) Laci?
Dehogynem! ! !
"Tedd a kezed a tv-re......" akarom mondani helyezd a motorbiciklidet a monitorra! Vagyis a telefonkészülékre, és tárcsázz,....... vagyis hívj! Percenként csak 360 Ft + Áfa!
Levizsgázott a motor?
Megyek, mert meghívott még februárban, annyi változás van, hogy nem vacsora lesz hanem ebéd, valamint nem birka hanem malac merthogy ott lesz a Keresztesi Lovagok motoros klub és van aki nem szereti a birkát.
Ja és volt még egy kívánsága az Öregnek, menjen motorral mindenki mert azt szeretné ha tele lenne az utca, szerintem megoldható.
Átadom a jókívánságodat!
Van olyan amikor csak nagyobb fordulaton üt át a leromlott szigetelés a trafónál vagy valamelyik nagyfesz. alkatrésznél... Anyuék autója is eljátszotta. Ott simán bevált a sötét keresés, olyan szépen látszott az ívfény, hogy abban hiba nem volt.
Az egy dolog, hogy Hagyma úgy hajt mint a zavarodott és csak 160-nál veszi észre... lehet ha üresben üzemmeleg állapotban 7ezer fölé küldené egy kicsit jelentkezne a dolog... de nem biztos, csak találgatunk pl. tőlem 200km-re van a motorja és nem vagyok TV sámán hogy innen meggyógyítsam
A híradó is mutatta, hogy fokozott sebesség ellenőrzést tartanak országosan.
Ma megin kimentem a vassal, egyre inkább kedvelem ezt a gumit, olyan, mintha rágón mennék
Hazafelé a Miskolc-Hernádnémeti szakaszon (12 km) 4 radar, 12 elfogóvadász. Nagyon megy a költségvetési gyűjtögetés, közben a falu gyengén világított helyeiről a rétinégerek lassan összeszedik a lábasjószágot, de oda nem jut egy jól képzett rendőrbácsi se. No comment.
Nem tudom mész-e a beígért birkapörkölt elfogyasztására, de ha igen, innen a távolból én is üdvözlöm az Öreget
A Hagyma történetével kapcsolatosan lenne néhány észrevételem.
Nem akarok okoskodni, de:
ha gyújtás probléma lenne, akkor annak alacsonyabb sebességfokozatban is kellene jelentkezni(ugyanazon a fordulaton), de csak végfokozatban van porbléma.
Ha karbulálási probléma lenne, akkor alacsonyabb sebességfokozatban is dadogna a megfelelő fordulat elérése után.
ha csak 160 felett jelentkezik a probléma, akkor lehet, hogy az okát máshol kéne keresni.
Szoruló kerékcsapágy? Nem gondolom, hogy le bírna fojtani 7x lóerőt, meg hangja is lenne(magas, sivítós).
megoldások:
1. Nem mész 160 felett.
2. elviszed profi doktorbácsihoz, aki kideríti, mi a Baja. (szerintem város)
3. Elmész Józsihoz, Ő megszakérti, felmásztok a nagy dombra, esetleg megisztok ezt-azt, és ha nem jönnétek rá, hogy mi a hézag, akkor még mindig ott van az egyes, meg a kettes lehetőség .
Ennyit akartam elmondani.
Legalább megtanulta ő is, hogy nem nyúlkál ismeretlen és veszélyes helyekre. Szerintem ebbe a cipőbe mindnyájan bele léptünk (néha még most is sikerül), és még senki nem halt bele. Minden esetre aki látta jót röhögött . A régi mondás is azt mondja,: hogy legszebb öröm a (söröm ) káröröm.
Hétvégén buli lesz! Magyarország valószínüleg legöregebb inazumása 70 éves!
Megrázó élmény lehetett. Én is rettenetesen utálom, ha a gyertya helyett véletlen én kapom a gyújtófeszültséget.
Az inazumának is vannak előnyei, például a csavaros szelephézag-állítás. Nem kell lapkákkal bohóckodni, és nem kell hidrotőkét cserélni
A CBX nek egy qrva nagy előnye van! A hidrotőkés szelepemelés!
Ez is a hibakeresés egyik formája... de legalább megtalálta!
Nekem egy kolegám panaszkodott, hogy esős időben rendszeresen leáll a robogója. Latolgattuk, hogy milyen hibák lehetnek, ezen felbuzdulva műszak után kint a parkolóban az elindított motor mellé lehajolva elkezdte mutogatni, hogy hol is van a gyertya, a kábele. Eközben,-gondolom véletlen- hozzáérhetett vagy a pipához, vagy a gyújtókábelhez. Megb@szta úgy, hogy a kezét elrántva a sztenderbe beleverte a kézfejét. Arról lejött a bőr, de sokkal jobban zsibogott a keze az áramütés miatt. Kívülről nézve nevetséges volt, persze az ő mosolya nem volt annyira őszinte. A jó oldala az volt ennek a fájdalmas történésnek, hogy kiderült a probléma. A megrepedezett gyújtókábel áthúzása miatt szarakodott a motor.
én rábízom, habár ha jól tudom neki CBX van, aminek mondjuk talán szinte ugyanaz a blokkja :)
Amikor először hallottam én is röhögtem rajta, de miután egyszer segített (autónál) rájöttem nem is akkora nagy marhaság. Villamos képzettségű emberként Te is tudod hogy az elektromosság az ember néma rabszolgája, de csak addig amíg kordában tudja tartani, ha viszont elszabadul akkor annak látható nyoma is lehet. Ezt legkönnyebben egy sötét helyiségben látod meg, főleg a nagyfeszültségű oldalon.
Hasonló mint váltóáramnál a szkin hatás csak itt nem a vezető felületén történik felületi vezetés hanem a szigetelésen annak romlása miatt, hiszen a szétválasztott töltések szeretnének a legrövidebb úton "testet" találni vagyis kiegyenlítődni. Trafónál, gyertyakábelnél, pipánál (ha nem mélyen van és nem zárt) segít, persze menetzárlatot (belső hiba) nem látsz meg de viszont azt tudod mérni egy ohm mérővel... aztán csak összehasonlítod a két trafó értékét.
Igaz ez a gyertyakábelekre is! Nálad inkább valami átütésre tippelek mert rövid ideig tart, ha benzinellátási cirkusz lenne akkor nem másodperces kihagyást produkálna, persze ez is csak szerencsétlen tapogatózás...
Régebben amikor a CB-1 motorom volt összeismerkedtem egy szerb sráccal a fórumon keresztül és bár soha nem találkoztunk de sokat tudtam neki segíteni, lefotóztam pl. a karbit, megmutattam a levegőcsavart és segítettem beállítani... kilóméterórát szedtünk szép, szelepeket lapkáztunk...stb. Ha Sevenfiftym lenne talán többet tudnék segíteni Neked is hiszen már az első hónapokban feltérképeztem volna az egészet... viszont itt van a Józsi akinek évek óta az van, szerintem bízd rá nyugodtan, nagy valószínűséggel jobban átlátja ezt a típust, ráadásul villanyos tudománnyal is rendelkezik.
persze már tudom. Annyiszor volt már ennek esélye, egyszer már össze kell jönnie! :)
Tárt karókkal várlak! Ha jönnél emilezz!Küldök címet.