Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem találkoztam olyan finom borral aminek ideje lett volna megromlani!
Elmondanám Neked, hogy ezek is idővel megadják magukat.
De kérdezzük meg Józsit, mint italszakértő személyiséget.
Jól le van az zárva. Valami jeles alkalom fogja a vesztét okozni.
Sokáig tartogatjátok megromlik! Oszt akkor nézegethettek!
Igazad van Józsi! Az tényleg nem lenne egészséges. Mármint, hogy letapossák az ember kezét.
Köszönöm Miki! Ahhoz képest, hogy majdnem anti vagyok igen jól esett az kis pohár bor. Az aszuval csak egy bajom van, hogy k..va drága. De mivel apósom is nagy ínyenc, így van a vitrinben nekem is és a fiamnak is egy-egy névre szóló 5 puttonyos 1990-es. Már csak megfelelő alkalom kell a "kivégzésükhöz".
Én ezt egyszerűen oldom meg: bemegyek a boltba, és megveszem.
nem-nem!Csak szépen sorban! Előbb mászunk, aztán iszunk! Mászás közben nem iszunk! Még valami részeg disznó a kezünkre találna lépni!
Isten éltessen!
A muskotályos borok igen finomak, én is szeretem ezeket!
De bepróbálkozhatsz a Tokaji aszúval, az is igen finom! ( Azt is szeretem! )
Hegymászás, borkóstolás....! Te jó ég! Részegen nem lehet hegyet mászni, akkor a borért mászunk fel a hegyre.
Ne úgy gyere, hogy pár percre, legyen időnk hozzá és akkor kiválasztjuk végig kóstolva a kínálatot, melyik a finomabb!
Ha egyszer eljutunk feléd, mindenképpen kérném a segítséged. Keresztapám a borok közül a Badacsonyi Szürkebarátot kedveli leginkább. Majd neki szeretnék kedveskedni, de valami igazán finommal. Te biztos tudod honnan lehet ilyet beszerezni.
Helyes!
Köszönöm Neked is Józsi! Biztos lehetsz benne, hogy minden kortyát jól "megrágtam", és legalább egy kortya a Te egészségedre ment.
Egészségedre váljanak a jó kívánságokkal együtt, nedves motorostársunk!
Nagyon szépen köszönöm a kedves jókívánságokat! Bár ma van a napja, de mi még vasárnap a fiam születésnapján megünnepeltük ezt is. Szinte megéreztem, hogy lesz javaslat ital fogyasztásra, ezért- még vasárnap- egy 2003-as Balatoni Muscat Ottonel-t bontottunk fel. Én aki nem igazán szeretem az italt, különösen nem a fehér bort, ki kell jelentsem, ilyen finom fehérbort még nem ittam. A színe már-már aszú szerű volt és finom édeskés kellemesen fanyar volt az íze.
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat!
Megtoldom Péter jókívánságait és én is sok boldog névnapot kívánok Zsolt!
Isten Éltesse a Zsoltokat!
Igyatok meg valami erjedtet, erőszakkal is ha jólesik
Itt kíváló motorozós idó van, 15 fok, napsütés, szélcsend. Megyek, megcibálom a füstös szarvát!
Pont vasárnap próbán mondta gitáros kolléga ezt a sztorit:
egyik haverjáék nyilván részegen megkérdeztek egy ősi mesterséget művelő hölgyet poénból, hogy "100 forintért el vállalna-e egy rántást"
kb 15en voltak, és ezeröccázé mindenkinek egyet "rántott." Szóval szinte ingyen is kapsz valamit :) De szerintem ez is a kétezres kategória lehetett.
LAci, én sem szeretem ezt a zenei stílust, de soknak érdemes odafigyelni a szövegeire, pl ennek amit linkeltél. Főleg Fankadeli-t kedvelem ezek közül (nem hallgatom, de ha megy valahol, akkor figyelek).
Viszont az Ismerős Arcok nevű együttest nagyon szeretem. Ott is bőven érdemes odafigyelni a szövegre, és a zene is nagyon jó. Kb 2 éve fedeztem fel őket, azóta az összes számot rengetegszer meghallgattam, kb nincs rossz számuk (számomra).
Ez az egyik kedvenc:
http://youtu.be/Qp8FBbJs57c
Nem biz a!
Jóccaka!
Csupáncsak annyi volt a bajom, hogy a 6száz, valamint a 2ezer forintos nívós kategórián csámcsogtatok itt!
Jóéjt!
Hogy Józsit idézzem: Jucikát!
Műmájer Miki! Nem sütötte az ujjad a billentyűzet mikor bepötyögted ezt a mondatot?