Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő nem iszik...
itt a baj!
Mér iszol ha nem bírod?
Ülj le 1-es!
ŐŐŐŐŐŐŐ...bocs! . Félre értettem a helyzetet.
Szerintem nem neked szólt
Csak óvatosan a szavakkal. Mert ha egyszer összefutunk személyesen................ajajj!
Miki!
Tudom nem a Te műfajod -nekem se- de vannak nagyon jó magyar előadók ezért szoktam böngészni közöttük, így találtam erre, nem tetszik de a mondanivalója odabasz...
Magyar álom
Halló nagy ember! Itt vagyok ám!
Persze csak onnan a másik oldalról mer beszólni! Ide nem mer jönni!
Az életszínvonal? Na az biztos!
Na de komolyodjuk meg mert Zsolt szerint egyre rosszabb a helyzet mert esik a színvonal...
Há nem?
Höhö! Hő!

Nehogy má beszóljon, ridikül meg f@szom...
De nagy arca van valakinek!
Mondjuk ahhoz képest nem rossz, hogy tavaly összesen mentél annyit...
Ahol
Helyes! Mi is majd, de csak hétvégén, mert amúgy ráérő időnkben most már csak felépítjük ezt a qrva cocializmust!
Ott egye meg a fene, akol van!
Természetesen motorral, nem volt nagyon meleg , de nem is fáztam, és találkoztam más motorosokkal is!
Bőr cuccban persze!
Ha nagyon összeszámolom, annyit én is mentem! Ma.
De Te ugye úgy gondoltad, hogy motorkerékpárral?
Az biztos, hogy jó lehetett!
Ma mentem 140 km-t! Aki meg nem az lóbáljon ridikült a türelmi zónában!
Állok - akarom mondani ülök - elébe!
csak a cső lett elvezetve, és szinte biztos vagyok benne hogy az volt a gond. Mondjuk még ki fogom próbálni hogy közben töltöm a telefont az aljzatról, mert a hiba akkor került elő igazából, de nemhiszem hogy ez gond lesz. A csöveket pedig egyértelműen szakszerűtlenül raktam vissza akkor.
Egyre rosszabb! Inkább arról mesélj, hogy megjavult-e motor a múltkori fuldoklás óta. Arra vagyok kíváncsi konkrétan, hogy csak a cső elvezetés lett módosítva ,vagy voltál szerelőnél is?
nem olyan sok az, max 3 oldal. Amikor úgy van kedvem :) akkor visszaolvasom, hogy mik történtek. Van munka, este fáradtság sokszor, de akkor szoktam inkább. Csak hát sokszor nem is vagyok itthon, hétvégéken pl nemnagyon szoktam nézni a fórumot mostanában...
kint mennyi van? itt most 9-10 már
Nálunk 19,5°C van... de kint sincs most annyira hideg
Mi ez a lazaság? Mi az, hogy "valamikor visszaolvasom a kommenteket" ...?
Igazolatlan!