Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bízunk, csak a Józsi köpdös itt bele a levesbe!
Mondtam már, hogy igazából nem is szeretünk Téged?
Bizzunk a jóidőben, ha pedig nem, akkor elnapoljuk
Menjünk pénteken! Akkor király idő lesz! ...... Ja, hogy senki se ér rá?..... Ismerős szitu, én se!
Majd csinálok jobb fotókat, csak most nem akarom nagyon háborgatni, hiányoznak szegénykémnek a testvérei... viszont együtt van most a cicákkal, de úgy néz ki bírják egymást
Bundás is kicsi korától szokatva volt a békés együttéléshez... nem is volt vele semmi gond a 13 év alatt
Én már egy hete festettem az ördögöt a falra!
De ne legyen igazam!
Nem akarok itt okoskodni, de:
http://www.idokep.hu/
Elég nagy falat az március elején... de ha rászánod magad akkor szeretettel várunk
Helyes, a kis szőrgombóc.
A szombat sajnos nekem sulis nap, de talán még vasárnap is jó lesz az idő...

Ma estétől van ám nekünk is kutyusunk, most hoztuk haza. Igazából én Németjuhászt szerettem volna, mint amilyen az öreg Bundás volt, viszont a gyerekek kinéztek egy staffit... én meg annak örülök ha ők örülnek
Zara-nak hívják
ha elég jó idő lesz én is lehet mennék. Mondjuk nekem 200 km, de március elejére terveztem az első kigurulást.
Én március 2-re szavazok, de majd meglátjuk
A mostani állás szerint talán belefér... vagy halasztunk későbbre mint március legeleje.
link
Sőt, lehet, hogy 8,5-el is megelégedek
De 8,75 már biztos, hogy elég
Nekem is elég a 9 fok, nehogy kilógjak a sorból .
Na azé! Mondjuk egy kicsit meg volt vonulva... de jó volt az úgy is mer' elfogyott
Március legeleje nagyon ígéretes ebből a szempontból, a zengedélyt meg elintézem mire kell , mint régen amikor a gátra kértem... pedig az spesziális téma volt... merhogy gátvédelem oszt azé
Tényleg, a pogácsa korábban volt rágós, ezt elhibáztam, majd korrrigálom
Nekem a 9 fok a szimpatikus. Egyeztessünk.
( Persze csak ha van engedély. )
Összehozzuk
mondjuk ez igaz!

Viszont az a pogácsa nem is volt olyan rágós....
Ha 10 fok lesz, balmazig én is lemegyek, csak egyeztessünk.
Mondtam
Én megengedem neki, meg szerintem itt a fórumon mindenki.
A többit meg Ő megoldja.