Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Miki!
Minden megvan

Kert neve: Semsey-kúria és kertje (Nagyháti park)
Kert jelenlegi nagysága: 4 ha
Ország: Magyarország
Megye: Hajdú-Bihar
Település: Balmazújváros
Utca: Nagyhát tanya 28.
Házszám:
Telefon: 52/721-510
Azt írja,hogy engedéllyel látogatható. Vagy bemenni nem mész be?
Minket már az egerek se látogatnak... nincs nekik benne üzlet!
Az is jó.. felénk olyan szegénység van, hogy az egerek hátratett kézzel sétálnak a spajzba. ha valaki szédülni akar, az egyetlen mód a gumikalapács
Következő rövid kirepülés célpontja, természetesen ha az idő engedi, olyan minimum 7°C-os száraz idő esetén:
link
*eklézsia
Köszi mondjuk most csak némi házi culápszaggató van itthon... szegény az aklézsia... elment a jéger ára tandíjra
Csalánba nem üt a mennykő! Egészségedre!
Most, hogy mondod... nem is vagyok ügyeletes na mindjárt szétnézek én is a kamarába
A billentyűzet után...
Ahogy gondolod, úgy biztosan hamarabb a Főnixre kerül!
Nem csak után... előtte is meg közben is, de nem tintát hanem Jégert... csak előbb érjem el a nyugdíjat mint Te, akkor majd lesz időm kibontakoztatni egyedülálló és utánozhatatlan írói vénám
Bocsánat, szivat a vodkafon
Szerintem megrendelem magamnak, mert most, hogy eldőlt milyen lesz, minél hamarabb a motoron akarom tudni
Akkor mi után fogod önteni a "tintát"?
Jó, csak ha véletlen komolyan veszem és ezzel az igénnyel megyek be a dekoroshoz...
most is csak egy jött, pedig tettem vagy nyócat.
Milyen tollat Fater? már egy ideje feltalálták a számítógépet... elektrónikusan leszek halhatatlan...
Ja, az vót, csak valamiért lemaradtak a röhögős emotikonok.
Csak arra vigyázz le ne nyeld a tollat!
Legyen anyag, ha egyszer megírom a memoáromat...
Na ezt nem értem!
Ha az ívtől kezdődne az "S"betűvel mindkét oldalon a Suzuki felirat és az első villa felé folytatódna akkor a motor bal oldalán a hagyományos (balról-jobbra) olvasás esetén Ikuzus-t olvasnánk...
Vagy ez vicc vót?
Valamint szeretnék meghajolni ekkora fokú precizitás előtt, hogy még a matricák felragasztásáról is komplett tervdokumentáció készült
De mit várna az ember egy tiszteletbeli gépészmérnöktől?
Még egy apróság: nem lehet úgy gyártatni, hogy a két matrica egymás tükörképe legyen? Csak kérdezem. Mert nekem úgy lenne szimpi, hogy mind a kettő a tank törésétől a villa felé legyen suzuki
Ha véletlenül arra jársz, és eszedbe jut, kérdezd már meg légyszíves.
előre is köszönöm.