Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre meg tudtam nézni hogy mi tört el a dobozon, és akkora mákom van, hogy csak egy ilyet kell vennem:
http://www.ubricarcoches.com/t...
Shoxban 850 ft. Amúgy megragasztottam, és egyelőre fogja is,de 850ft-ot azért kifizetek egy egybe öntöttért.
A képen felül látható pöcök tört le. Az kapaszkodik bele a doboz műanyag aljába. Szóval örülök ennek is nagyon, meg annak is hogy végre van motorom megint. Már csak a február 20dika környékét várom, mert 10 fok körül lesz a hőmérséklet, lehet már motorozgatni.
Korábban írtam már, hogy tavaly nyáron hoztam egy motort Vonyarcvashegyről. Ha jól emlékszem 750 km volt oda-vissza. Egy szombaton elmentünk anyukával motorral megnéztük, majd rá egy héttel a fiammal autóval elhoztuk. Ennél jobb alkalom nem is lehetett volna, de akkor még csak olvasóköri tag voltam és azt se tudtam, hogy ilyen vendégszerető vagy. Ezek után ne lepődj meg, ha egyszer bejelentkezek hozzád. No nem lakcímileg, csak egy rövid látogatásra.
A gulyás volt finom amit főztél nem Te
Finom vagyok mint a lótakaró!
A lényegnek!
Minek mellé?!
Viszont élőben nem volt ilyen nyers a modora...
Megint mellébeszél!
Most gyorsan odaérnék, még gyalog is! Megkaptam a gyomorvírust a kis unokáimtól ajándékba, aztán fürge mozgásra sarkall!
Idetolod a nyáron a ronda pofádat, aztán megnézheted.
Még fotókat is őrzök Józsiról, de nem fogom megmutatni tiszteletben tartom, hogy ő ilyen téren zárkózottabb. Egyébként élmény volt az a nap amit vele töltöttünk sőt, amit most mondok nem fogjátok elhinni. Találtam egy kisebb piros almát amikor kóboroltunk a hegyoldalban, beraktam a zsebembe, aztán nem ettem meg hanem hazahoztam, még mindig megvan! Igaz már zanza lett meg nem nagyon hasonlít már almára, viszont Badacsonyból való emlék és a műhelyemben van a helye! 2011-ben voltunk ott nyáron, azóta már két és fél év telt el, de ha ránézek mindig eszembe jut az a nap. Az első évben sokat változott de egy ideje már nem romlik, ezt viszont megmutatom:
Akkor lehet nem KGB ügynök , csak lusta egy képet feltenni magáról és szeretett motorjáról. Ezek után lehet már velem szóba se áll.
Laciék! ( Helyesbítek. )
Igen, Laci is járt nála, ha jól tudom Péter is, meg mi is voltunk. Vagy Péter nem?
Közületek látta már valaki Józsit? Annyira őrzi az inkognitóját. Ez már szinte gyanús. Lehet, hogy egy KGB ügynök?
Tavaly már majdnem eljött... egyszer csak ideér, főleg ha végre el is indul...
Figyeled, hogy terel össze vissza, a válasszal meg adós marad. A feslett erkölcsű......
Á dehogy! Csak ha beszaratnak...
Már nem.
Én mindig is sejtettem ,hogy agresszív vagy!
... és egy fél méterrel arrébb megint volt egy cső
Igen, jöttek, leszedték a csempét, megkeresték a cső végét, tettek rá 1 foltot, vissza a csempét, aztán később újra próbálkozhattunk.
Pár millióan átestek már ezen az apró műtéten, ennyien biztos nem tévedhetnek?!
Kezdő áramszolgos koromban egy Gaz66-os teherautóval telepítettem 6m-es rúdföldeléseket Debrecen területén, volt néhány sztorim nekem is. Egyszer egy gazdag manus háza előtt fúrtam amikor leordították a hajamat... merhogy a díszfája többe került mint az én 1havi fizum... és azt én hogyan fogom neki kifizetni... pedig nem mentem rá csak közel álltam hozzá be is jelentett a cégnél mert állítólag csúnyán beszéltem vele, pedig nem is
Következő alkalommal egy szűk utcát álltam el keresztbe mert csak úgy tudtam telepíteni... akkor meg egy taxis akart megverni...
Még jó, hogy a szervízből maradt ott egy méteres hidraulika csövem a végény colos hollanderrel... azt mikor fölém emeltem egyformák lettünk a csávóval akkor meg rendőrrel fenyegetett...
Viszont attól féltem a legjobban, hogy valami közműves hálózatot -ne adj Isten gázt- fúrok el... de szerencsére megúsztam régi szép idők