Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vizet már találtál-a gazda legnagyobb örömére. Mi lett a vége a balesetnek? Jött a vizes és befoltozta?
A lyuk fúrással!
És is lesz!
Igen, bocs tévedtem, Jézus bort csinált a vízből.
De most hogy mondod, nem kéne nekem azt is megpróbálni? Hátha menne.
Lehet, hogy azért nem tudja pontosan , mert még nincs körülmetélve?!
Azon gondolkodtam, hogy megpróbálom kézrátéttel. Fúróval már egész jól megy!
Volt a falban 1 ledugózott csonk. Mondta a tulaj, hogy már nem "él", tegyük oda a szerkezetet. De a cső alatta igenis "élt". Igen gyorsan vettem ki az elektromos gépet, mert a víz igen csak priccolt kifele a falból. Hát így.
Mondjuk lehetett volna annyi eszünk, hogy ott valahol csőnek is kell lennie.
Tudjuk, neked mindig is a fúrással nem voltak gondok!
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy más felhasználónév alatt Műmájerkedsz. Illetve még annyi helyesbítés, hogy Mózes fakasztott vizet a sziklából, a falból viszont Miklós
Na! Mi történt, mesélj
Királyak a felnik!
Nálam kicsik a gyerekek, és még nem kell harcolni a netért.
Sokáig dolgoztam, ma is, nemrég jöttem haza. Ja, ma elfúrtam a vízvezetéket, a műanyagot. A fémet észrevettem volna. Olyan vagyok, mint Jézus. Igaz, én a falból fakasztottam vizet. Az már majdnem olyan, mintha sziklából. Nem?
A felnik tényleg nagyon szépek, akartam is mondani csak elkalandoztunk
Ilyen hozzászólásokra számítottam :)
Mivel nekem ez az első motor, hozzászoktam, egyáltalán nem éreztem hogy dúrva lett volna a kormányozás. Valószínűleg ez a gyári csapágya volt. még görgős.
Mikor megvettem (kb másfél éve), telószimering cserélve lett, telóolaj is, Generátorlánc is, a blokk szét lett szedve, átnézve, azt mondta a szerelő hogy belül tök oké a motor.
Most kicseréltettem az összes kerékcsapágyat is, másodszor cseréltettem benne gyertyákat, karbit szétszedték (mint a képen is látható), szóval elvileg most pöpec. Én karban tartom, csak eddig annyira nem zavart a kormánycsapágy. Aztán elkezdett cikázni, mikor elengedtem a kormányt, és ezért jött a csere.
Mondjuk kicsit szerintem most is szitál, hazafele megnéztem, de nem vészes. Lengővilla csapágyakat még nem néztem, nézettem, de majd annak is eljön az ideje. De az új szinter a felnin nekem nagyon tetszik. Persze, mindenkinek a sajátja a legszebb :)
Mondjuk ez igaz! Józsi következne...
Mi van Főnök? Megint nem volt net? Vagy nem engedtek a géphez?
Mondtam már: 1 sör nem sör! Miniumum 2 sör 1 sör! Na!
Nem mindig jön nekik össze... Jó pár éve egy felvilágosultabb honfitársunk -bőrszinét tekintve mi fakók vagyunk hozzá képest- úgy döntött, hogy segít a családi költségvetésen azzal, hogy nem fizet a mérőn átfolyó áramért hanem inkább kikerülve azt, saját tyúkbélen vételez
Sajnos a hálózatszerelési ismeretei sántítottak egy kicsit és tévedésből a csak kimondottan közvillágítási hálózatra akasztotta fel a kis áramvételező alkalmatosságát, ami egyébként fogyasztókat nem lát el. Pechére kábel táplált ki a közvill.szakasz szabadvezetéki hálózatára ami időközben meghibásodott... leválasztották az érintett szakaszt és a kábelmérő kocsi a kábelhibát keresve lökőfeszkót pumpált ki rá, ami ugye a gyenge pontokon megszólaltatta a hibát. Viszont nem csak a hibás kábelszakasz szólalt meg, hanem az élelmes ember TV-je is úgy robbant fel mint a huzat! Mert ő ugye pont onnan vételezett ahova egyébként nincsenek lakossági fogyasztók kötve... szerencsére megúszták ép bőrrel, de biztosan jó lecke volt az úriembernek az ingyennek hitt villany.
Egyébként leszarják ha látszik a felakasztott drótjuk, mi is kértünk már rendőri segítséget mert összehúzták a vezetéket és a zárlat miatt nem tudtunk visszakapcsolni.
Ezt a részét nagyon rühellem ennek a melónak...
Szép estét az Uraknak!
Arról volt szó, hogy Te jársz erre!
Egy hideg sör, vagy egy pohár pince hideg bor mellett.
Itt is mutatták a kampósra hajlított drótot amit ráakasztottak az utcán a vezetékre és a lécet amivel felemelték odáig. Mit gondoltak ezek, hogy vakok az emberek és nem veszik észre?
Majd a nyáron a "Klubban elmeséled"!
Nem a mi területünk... viszont láttam már én is cifra dolgokat, tudnék mesélni.
Kenderesi áram tolvajokat mutattak a híradóban. Laci ez nem a Te területed?
Ezt akkor nem is mondtad! Így utólag is köszönöm. Legutóbbi műszakira is átnéztem alaposan ,plusz a kipufogó lett lefestve-ez az idén is meg lesz-illetve felpolíroztam az egész motort. A fékpad után már inkább a motor esztétikai állapota volt a téma míg a papírok készültek. Ejj! De jól esett a dícséreted!
Erre szoktam mondani, hogy nem elég ha csak a festés csillog! Az apró részletek összességéből adódik a teljes harmónia... motorozni is akkor jó vele. Nem mintha pengeélen táncolnánk és sebességrekordokat döntenénk, de hidd el a törődést minden motor meghálálja és kisebb eséllyel ér úton a meglepetés. Főleg ha ismered amin ülsz, arra meg hogy megismerd az a legjobb módszer ha foglalkozol vele.
Persze ez nem Neked szól hiszen egyszer már voltál "gépátvételen" és attól függetlenül, hogy nem láttam bele a kormánycsapágyadba, gond nélkül megkaptad a jelest!