Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Urak! A ma déli meleget kihasználva kitoltam a gépet beledobtam aksit, és elmentem egy rövid karikára. A 10 fokos izzasztó hőségben fél órát gurultam, teszt jelleggel. Mióta össze lett rakva csak az udvarban járattam. A láncfeszítő jelesre vizsgázott a kuplung egy négyest kapott, az olaj és a gél hatása még nem érződött. Sajnos holnapra már rossz időt jósol a meteorológia, így egyenlőre ennyi volt, de ez már nagyon jól esett.
Kedves Főnök úr!
Még mielőtt nagyon megsajnálnál elárulom Neked, hogy a főnök-beosztotti viszonytól függetlenül én elég szabad életet élek.
Ezt leginkább az a sok kép bizonyítja amiket szezonkor készítek, szóval ne aggódj miattam, nem olyan rossz nekem
Németország sincs közelebb Az ajánlatkérésért nem kell fizetni, de ahogy gondolod...
köszi! Sajna tőlem elég messzi vannak, postával meg mindennel együtt pedig szerintem már nem érné meg. Meg ahogy látom tényleg nem olcsó!
Esetleg érdeklődjél náluk:
link
kérdés:
szerintetek van vmi egyszerű megoldás arra, hogy a sima fekete műanyag műszerfalházamat valahogy ilyenre csináljam?
http://viewitem.eim.ebay.hu/Co...
Természetesen ez is műanyag, csak a színe ilyen legyen. Fényező azt mondta, hogy elég drága, ha vennék, akkor is elég drága lenne. Ha meg én csinálom akkor meg ronda lenne szerintem, és nemhiszem hogy sokáig bírná a szétplaccsant rovarállományt.
"No meg, valljuk be, én vagyok a főnök! "
"Ebben a házban az történik amit én akarok, nem jövök le a szekrény tetejéről!"
Nálunk ilyen hibát az Asszony nem követ el!
No meg, valljuk be, én vagyok a főnök!
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Krisztina hibázott, mert ott meg Ő a főnök! És mondja Lacinak:
Megelőzendő a Laci által tegnap említett szituációt.
Az rendben van, de mégiscsak jobb ha látom a választékot Meg ugye én el tudok hozni egész rekesz/tálca mennyiséget is
De ez most így ki van hangsúlyozva.
Ezekkel a tényekkel nem lehet vitatkozni
Nálunk, ha az Asszony bizonytalan a boltban, sör vétel esetében, telefonos segítséget kér. Én pedig készséggel állok rendelkezésére!
( Olyan vagyok, mint az úttörő, ahol tud, segít! )
Mifelénk kétféle sört kedvelnek: a rekeszest, meg a zsugorfóliást
Nagyon vigyázni kell a sörrel, mert női hormonokat tartalmaz. Ezt az állítást tanulmányozták egy jelentős létszámú férfiegyedet tartalmazó célcsoporton és - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittattak velük fejenként húsz üveg sört.A tanulmány eredménye húsz sör után:
- a vizsgált férfiak rengeteg hülyeséget dumáltak össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettek gépkocsit,
- nem gondolkoztak logikusan,
- egyikük sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedése,
- minden öt percben vizelni jártak, természetesen csoportosan.

Ezeknek az eredményeknek a kiértékelése után bebizonyosodott, hogy a sörben valóban női hormonok vannak...
A napokban is összeomlott egy felüljáró Kínában. Vagy az adalék volt kevés, vagy a robbanó anyag sok. Engem mindig anyuka szokott volt meglepni gyümölcsös söröcskével. Kizárólag nyáron és csak nagy melegben. Ez a kettő sűrűn szokott egybe esni.
A vegyigyümi jó Viszont sör nem kell az ízesített Amúgy is magamnak veszem, nem asszonydolog a sörválasztás
Legalább rájöttél, hogy nem kedvtelésből fogyasztják az említett italféleséget, hanem azzal irtják a gumicsizmából a laskagombát.
Már ő is megmondta, hogy asszony kell a házba Mostanában tilos az ilyen féle- fajta adalékanyagokkal tuningolni az épületeket, nem is fogják olyan sokáig bírni, mint azok
Volt ilyen nekem is feleségem szabolcsi rokonainak pálinkájával, kitöltötték én meg lehúztam, aztán egy darabig nem kaptam levegőt... a gazda meg furán nézett rám miután ő is lenyeste, majd így szólt: "mit hápogsz? ez így jó hidegen!"
Kivéve azt ami még megépülte előtt összedőlt. Valami Köműves Kelemen is így járt. De utána valami spéci kötés gyorsítót rakott a malterba és megoldódott a probléma.
Romoknál többször előfordult már, hogy régiek.
Amúgy a matricás képeken látszott... de a kedvedért:
Az évek, meg a rutin.
Én az ülésre gondoltam, arra írtam, de erre is rá akartam kérdezni helyileg. De megelőztél.