Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez inkább a természetes, vagy nem? Persze a mai világban már nem biztos... még szerencse, hogy mi régimódiak vagyunk!
B+! Hogy ennyire egyfelé járjon a gondolatunk!? Én a fotót a "faridomról" csak utána láttam! Nna látom én sem vagyok jobb a deákné vásznánál!
Te eddig hol voltál? Már kezdtem aggódni
Naná!
Mind kettőnél szépen domborodik a faridom.
Nekem leginkább a 18 éves körüli tetszik faridomból.
Na melyik faridom a szebb?
Szerintem meg a dekoros is elírta, mert a GSXF felirat domború ami az oldalán van és aranysárga az "F" betűje ... a faridomon sima matrica van gyárilag is, úgyhogy könnyebb dolgotok van
A másik oldal még gyári, de az nem dombormintás, csak olyan sima matricka jellegű, épp néztem, - mert ma erre járt Zoli, beröffentette a gépet - még le is lehetne venni, szedni valahogy. De Zoli még akar mögé valami kis mintát is, mert ott még lene 1 kis eltakarni való kis karc is, így majd meglátjuk, hogy mit is akar. De gyárit szerintem nem. Meglássuk.
Nem féltelek téged. Akárhogy is de el kell végezzed. ha már meglesz mindegy hogyan a kutya sem fogja nézni.Csak legyen meg!
Jó de az se lesz dombormintás (mint amilyen a gyári) akkor meg nem mindegy ha megrendeled a méretazonos mását matricásan
akkor még rajzolni se kell...
Viszont ha a másik oldal még gyári akkor jobb lenne a Suzukinál rendelni egy eredetit és akkor gyárias maradna a gép.
Nincs annyi időm... júniusban 2. modulzáró az első tegnap előtt volt
Köszi, hogy máris utána néztél a matrickának, csak 1 probléma van, hogy oda van írva, hogy "750" nincs. Zoli gépéről meg pont az 1ik ilyen hiányzik.
De sebaj, majd ugyanaz lesz, mint a pengénél, hogy lemásoltam a fejidom matrickát, - fólia fel rá, átlátszó, és simán átmásol - és elvittem, ez alapján - no meg a színminta alapján - már nem volt probléma legyártani.
Kell egy fél év mire belejössz! Nyugodt legyél, és tanulj.
Bár okos lennék... az előadásokon jöttem rá mennyire nem most is az anyagot bújom
Itt is esett reggel, de már el is olvadt, fúj az szél és esik az eső, a motorozás meg elmaradt
Az gyárilag dombormintás ezért csak matricából tudják legyártani (mint ahogy nekem is van a deknin) nézegettem korábban egy pesti céget amíg még nem találtam meg a debrecenit, itt van kimondottan GSXF matrica szett. Persze a dombormintás itt sem gyári
Suzuki GSXF matrica szett
Na végre, Péntek délután óta nem volt internyet, de most már van!
Hangoljuk. Közbe eszembe jutott, mész fejtágítani, és nagyon okos ember leszel. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy most nem vagy az!
Vagy legfeljebb - ha már én elindultam - becsatlakozol, majd úgy igazítjuk, hogy egyfele kanyarodjunk.
Az a kicsi piros a motorodon meg egyáltalán nem giccs, annyi viszont kell is.
Ja, helyzetjelentést adok, itt esik a hó.
Közben megnéztem a dekoros oldalt, - a Penge fejidom matricája ott készült, cserébe beállítottam a bejárati ajtajaikat - de olyan 750 matrica, ami Zoli motorjára kék, nem volt. Majd legfeljebb bemegyek, és rákérdezek.
A szombat délutánokat lenne célszerű összehangolni, akkor közelebb vagyok hozzád és bármennyire is letompulok délelőt motorozni még marad vitalitásom
Mutatom a dekoros cuccot és az elérhetőséget is. Ha nem sürgős és nem akarsz plussz költségeket a postával akkor érte megyek ha kiválasztottad a logót, ha pedig találkozunk megkapod. Annyi csak hogy regisztrálni kell, de ha nem akarsz akkor segíthetek a rendelésben is. Játszadozz vele nyugodtan, lehet úgy is hogy egy másik színből a kontúrt választod ki (szín 2) az alapszín mellé, én a sima szálcsiszolt ezüstöt választottam, remélem látszik valamennyire a képen. A tankpadot a Yamaha Máténál vettem, volt Progrip is (karbonmintás) az olcsóbb, de nem akartam nagyon eltérő színt sem... a kis piros logó meg harmonizál az oldaldekni szintén piros "Inazuma" feliratával, ennyi giccs éppen elég szerintem...
Hőlégfúvóval óvatosan nem árt átmelegíteni, főleg a tankpadot miután már a helyén van és jól rányomkodni, természetesen előtte zsírtalanítani kell és akkor nem válik fel. Ha úgy adódik ebben is segítek.
Itt a dekoros link amin bűvészkedhetsz, ha minden igaz akkor a feliratnál jön fel egyből
Motormatrica
Majd meglátod ha felrakom és ha tetszik rendelek neked regisztrált vásárlójuk vagyok. Gyári lenne az igazi, viszont ha tanktáskázok és felrakom a tanbőrt kitartana a gyári írás... sőt csak így köztünk szólva a gyári felirat szerintem nagyon nagy... én akkorát csináltattam mint ami a 600-as Banditokon van (2,5X15), ha viszont Neked nagyobb kell akkor az se gond!
Tankpadból elhoztam az utolsó feketét amin kis piros Suzuki logó van, de talán a Főnixre nem is fekete kellene majd kitaláljuk!
Bízd csak rám
Hogyha megoldható, egy tankfeliratot (kettőt) én is szeretnék a főnixre. meg tankpadot is. feketét. lehet, hogy neked nagyobb az ismerettséged, mint nekem. Ha nem megy , az se baj, majd mindenki csak találgat, hogy"gyá, genya, az meg milyen motor ottan?"
Egyetértek. Kíváncsi vagyok, hogy a cigánysoron hány kutya van transzponderrel ellátva. Nekem még lett volna időm( még csak 3 hónapos), sajnos azért kellett chippeltetni, mert ellopják őket. De hősiesen bírta, csak megharapta az állatorvost, mint az előző három alkalommal, aki megemlítette, hogy "júniusba kell hozni veszettség emlékeztetőre, de akkor hozzon majd szájkosarat is"
És kint a kocsiba megdícsértem a Dzsonikát, mert igen ügyes kutya.
Azt hiszem én is próbálom inkább kerülni a konfliktust... nem jó a közérzetemre
Már én is betegje vagyok a motorozás hiányának, ma elhoztam a feliratot a dekorostól és akkor már vettem egy új tankpadot is...
Most az ilyen apróságokon élem ki magam... tudod mint a gyerek... ma pl.hazajöttem a suliból oszt ahogy lettettem a táskát már mentem is a garázsba ráülni a motorra... kint is felejtettem magam Úgy lett rám szólva, hogy nem lesz mégegyszer megmelegítve a vacsora!
Ha kicsit szárad az idő holnap én is kerülök egyet suli után... de lehet kettőt!
Szép az a kis dög nekem még mindig nincs kutyám... nehezen heverem ki az öreg Bundást
Amúgy óriási baromságnak tartom a chippet... sajnos a mi társadalmunk nincs hozzá felnőve, mi elvisszük mert szabály van rá, viszont sokan meg kirakják őket... sokat járok külterületeken és egyre több a kóbor kutya... valahol Kecskemét környékén már falkába verődve pusztitják a fiatalabb őzeket... nem az állat, az ember a hibás ezért!
Hát arra nem lesz példa.
Ma megcsináltam a vvlaci spec tartóit, közbe nézegettem, hogy szikkadt-e már a sár annyit, hogy kivigyem a főnixet. 17-00-kor az opel corsával alig bírtam kiállni az udvarról, mikor vittem az új őrző-védő-támadó Kft.- chip- tuningra
Mondjuk az nem árt