Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráér, a tavalyi olajjal talán 2000 km-t mentem, valószínűleg kitart az még idén is. Max a géllel feljavítom, ha érdemes.
Hú ez hosszú... nemrég jöttem csak haza, majd leírom ha több időm lesz!
Szép lett a hűtőtakaró
Jól áll az ételhordó színhez
Hát én nem tudom hogy fogok motorozni. November óta kutyául fája bal csuklóm. Hétvégén féltem is a motor kitolásnál, nehogy megbillenjen, mert nem birom megtartani. Asszem most hogy van egy kis időm elmegyek dokihoz is.
Holnap reggel világosban meglesznek
Apropó láttam még régebben, hogy új olajat próbáltatok ki valami géllel.
Azt láttam, hogy pozitívak a benyomások, de konkrétan mivel tud többet, mint a többi?
Köszönöm a Csühös elismerését! Jelen állás szerint minden kopóalkatrészt cseréltem, a következő szezonra menetkész a gép, csak a jóidő hiányzik. Vannak pesti ismerőseim -én 200kmre lakok- ha úgyis jó valamelyik cimbim bemegy hozzád a kuponért, aztán ha kell valami keresni foglak. Köszönöm mégegyszer!
Nem nagyon ismerem az árakat vannak gyanúsan olcsók de az olcsók között is lehet jó. Nemrégiben a CB500 fórumon hírdetett valaki akciós áron... megkérdeztem de az én motoromhoz nem volt akciós, így inkább megrendeltem Gyulától, a láncszett is tőle jött. AP racing organikus, gyárival azonos minőség, 12900+posta, még nincsenek vele tapasztalataim, de ha lesznek majd közzéteszem mert Billig márkatársam is venni akar majd
Mutatsd a fotókat Peti és akkor megszakértjük közösen!
CBLaci!
Elolvastam , megnéztem az adatlapod.
Nagyon korrekt állapotú a géped. Mivel ennyire szereted, és vigyázod, /nálunk ez a menő nem az egykeró/ szeretnénk neked egy 10% kedvezményre jogosító állandó kupont adni ajándékba.
Hogyan tudjuk átadni?
Beugrasz érte tavasszal?
www.darazsgarazs.hu
Helló Péter! Remélem nekem is lesz szerencsém mihamarabb beletenni és kipróbálni. Azután majd kivesézzük a tapasztaltakat.
Jó estét az Uraknak!
Olajcsere kész, gélezés megvolt, műanyagok, hűtőtakaró feltéve, jöhetne a 10 fok, annyira bízok benne, hogy még az akksit se vettem ki a gépből
MOTOROZNI AKAROK!
Helló Mindenkinek! Ma elmentem a kis csomagomért, amit hiánytalanul meg is kaptam. Most már csak egy kis enyhébb idő kellene és beleraknám, és lehet kerülnék is egyet. Felmelegíteném rendesen és beletölteném a gélt is.
Laci! Egy kérdés: Te hol szerezted be a fékpofákat, és mennyibe kerültek a nagy átlaghoz képest. Az enyémhez már kicsivel több mint 2000-ért is hirdetnek, de 10000-ért is találtam. Jó lenne valami kedvező ár-érték arányút találni.
Üdv az Uraknak!

Végre leráztam magamról a félév nyűgeit. Most úgy néz ki van két, esetleg három hét szünetem
Ennek örömére hétvégén kicsit foglalatoskodtam a géppel is (kitoltam, beindítottam).
Terveim között szerepel egy bukócső felaplikálása, amit elég régen beszereztem, de nem volt időm feleszkábálni. A felfogatási pontok úgynézem adottak, nem egy túl bonyololt dolog, viszont csavart nem kaptam hozzá, tehát azt magamnak kell megoldanom. Két helyen kell megfogni, fent úgy nézem adott a hely, bár nem tudom, hogy annak a két csavarnak nincs-e valami motor tartó szerepe... alul viszont a blokk alján van egy furat kiképzés, oda egy menetes szárat képzeltem el. Ha motor közelben leszek illusztrálom fotókkal is
Tegnap délután már nekem is feltünt, hogy később sötétedett. No nem sokkal csak egy kicsivel. A fékkel nincs sok baj egy tárcsa egy nyereg van, ez nem olyan nagy meló, gyorsan meg lesz. No jó éjt urak, én mentem dolgozni!
Már egy ! hónapja rövidülnek az éjszakák! Jön a tavasz! Addig meg ne kapkodj , ha egyszer senki nem szúr ki veled, és nem csinálja meg helyetted! Nyugalom a hosszú élet titka!
Itt egész jó volt az idő, egész 12 fokig felmelegedett. Bár már tegnap estétől folyamatosan melegedett. Ha nem a kuplungot csináltam volna, akkor a féket raktam volna rendbe, mint Laci tette a hétvégén. No de megvár az úgy se csinálja meg senki helyettem. Ja! Holnap olaj!
Most már csak motorozni kell! itt ma akkora köd volt, de nem esett semmi!
Üdv. Uraim! A mai napi szótlanságot szeretném megtörni. Különösebben izgalmas dologról nem tudok írni, csak a már rétes tészta hosszúságúra nyúlt motor szerelésem végkifejletét osztanám meg veletek. Ma reggel újfent szétszedtem a motort, leszedtem vissza a kuplungot és a hüvellyel elgurultam az esztergályoshoz. Sokat tipródtam, végül 0,1 mm-t vetettem le belőle. Haza hoztam felpróbáltam, de ez még kevésnek bizonyult, ezért ebéd után vissza mentem és még egy tizedet lekapott belőle Norbi haverom. Haza térve újfent térdre borultam a technika előtt, de még egy pici csiszolást igényelt. (ez inkább csak az én lelkemnek hiányzott, mert jó ha 0,01 le kopott belőle) Összeraktam, és alig érezhető mozgást tapasztaltam. Ezek után ahova kellett csavar rögzítőt cseppentettem és végleg össze raktam. Úgy gondolom az a minimális mozgás ha benne lesz az olaj várhatóan eltünik, de legalábbis nem lesz hallható. Hát uraim remélem ez szappanopera szerű történet ma befejeződött és már csak rossz emlékként emlékezek majd rá amikor rovom a hosszú kilométereket.
Semmi gond, főleg hogy Tőled "loptam" az ötletet.
Ja lehet nem lattam a korabbi hozzaszolasokat. Bocs.
Ezért is vetettem fel a problémát annak idején. A sok okoskodó üres adatlapos bunkón kívül sajnos kevés a hozzáértő. Én szívesen veszek minden ötletet hisz nyilván nem akarom a motorom kárát.
Meglátjuk. Majd értesíts a fejleményekről.
Erről beszélek már itt 1 ideje, csak Te valahol lemaradtál!
Pár hozzászólással előrébb!
Különben már rég feltűnt nekem, mert valamikor egyszer megnéztem a fényképeidet.
Behívták, meghallgatták, majd értesítik... nincs ismerősünk így "hátszél" sincs... bízunk benne, mást nemigen tehetünk...
Meglátjuk, a remény hal meg utoljára!