Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keménykedünk? keménykedünk? Talán már most is az italtól vagy ilyen bátor? Ne ronts a helyzeteden , bárki visszaolvas láthatja, hogy komoly problémáid voltak! Te írtad búcsúzóul, hogy kedves(és gondoskodó) feleséged döntött helyetted a fürdésről is. Magyarul már döntés képtelen voltál, ergo nem voltál beszámítható. Én mint JÓZAN kívül álló azt hiszem teljesen reálisan látom a helyzetet. Szerintem ne szaporítsuk tovább a szót, mond el a tutit, ebből a helyzetből már csak sz...rul jöhetsz ki.
Érdeklődj a Lakamoto.hu-nál .
Sziasztok férfiak,kis segítségre lenne szükségem.Seven fiftyhez való új hengerfej tömítést szeretnék venni de az összes cégnél csak teljes tömítés szett van vagy a gyári honda 30 akármennyiért (annyit meg nem fogok csak egy tömítésért adni).Cbx 750 be raknám de az sf é is ugyan az.Vagy ha tudtok céget aki legyártja akkor megköszönöm további szép napot nektek.
Nincs üzlet! először vond vissza!
aztán majd mondom a tutit
Ha elárulod mivel tisztítottad meg ilyen szépen és milyen ápolást kapott a nyereg, hajlandó vagyok elgondolkozni azon, hogy esetleg visszavonjam ezt a kijelentésemet .
Méghogy nem voltam beszámítható... na megállj csak!
Ja és még egy fotó mindkét oldal fékpofáiról, ilyen egyformán koptak!
A napot én is hólapátolással kezdtem, de nem is ártott a friss levegő... Aztán nekiláttam fékbetéteket cserélni. Hálistennek szimmetrikusan koptak a régi betétek, így mivel tökéletesn működik a fékem csak alaposan körbe kellett tisztítani a fékdugattyúkat és már mehettek is a helyükre az új fékbetétek. Persze ahhoz, hogy ez ilyen legyen nem elég csak a betétek cseréjekor időt szánni rá. Tavaly év elején valamikor már átkezeltem a csapokat és a dugattyúkat is, de ahhoz képest is eléggé dzsuvás volt, de a képek beszédesebbek.
Bánni én sem bánom kell a csapadék a főldnek, de nem 80 km-es széllel!?
Nem akarok gonoszkodni, de én ezt most egyáltalán nem bánom. Hétfőre már viszonylag meleget jósolnak, talán fogy belőle nálatok is.
Itt ennél jóval több van!
Helló Józsi! Megérkezett az ajándék itt is. Úgy 5cm vastagságban. Ennyi elég is lenne, vigyázunk rá nagyon!
Szép jó reggelt antialkoholisták! El kellene szórni a havat B+! Ittam egy kupica pálinkát ( torokferrtőtlenítés célból) és meg kell momdjam, a lapátoláshoz való hozzáállásom amortizálódást nyert! Na mindegy talán majdmegjön az ihlet!
Jó reggelt! Akkora hülyeségeket nem írtál, illetve mindenki tudta hogy nem vagy beszámítható állapotba.
Jó reggelt kívánok!
Visszaolvastam a tegnap estét szóval nehéz lenne megmagyarázni... aztán eszembe jutott, hogy ellopták a jelszavamat és valaki faszságokat írkált a nevemben
Ez azért jó duma lenne mi?
Na de vállalom! mert az voltam én is, sőt ma vendégek is jönnek úgyhogy valószínű folytatódik a delírium...
Legfeljebb nem lépek be, aztán nem marad nyoma
Azt nem tudom, de az a csányi - kis betűvel - 1 féreg! Zsidó seggnyaló sz@r alak! De ne politizáljunk.
Az a bizonyos otp-s csányi? Direkt írtam kisbetűvel(vélemény ) Nem politizálunk ünnepelünk , még ha közben maga az ünnepelt ki is dőlt .
Akar valamit,....... csak Te már arra nem vagy képes.
Mivel az most nincs, alább adtam, és Villányi Cabernet Sauvignont _ Csányi pincészet - fogyasztok, de csak azért, hogy a TE (!) egészségedre igyak, tehát mondhatjuk, hogy feláldoztam magam! De lássuk be, hogy eme nevezetes napon vizet - - nem ihatok!
Az ital már elvette az eszed! Miklós említette a héten, ha végez a kúrával csinál egy labor vizsgálatot. Na már most ott valami felcser ki fogja értékelni, akibe én nem nagyon fogok bízni. A Józsi kora és tapasztalata megnyugtatóbb !
Elköszönök máról mert az Asszony úgy döntött, hogy szeretnék megfürödni és lefeküdni ágyikóba merhogy szerinte elfáradtam szerintem amúgy nem, de ha ő úgy érzi akkor én sem érezhetem másképp...
Nyugodalma jóéjszakát kíváok!
Miki azt az izét ázér issza merhogy megelőzi vele a betegséget, de megsúgom Neked, hogy nem szereti! Ő a különleges konyakokat kedveli de csak disztingváltan és módjával.
Józsi doktornak már laborja is van?
Ha nagyon szarul leszek csinálok egy Miklós féle fokhagymás citromos kúrát. De csak akkor ha Józsi doktor ellenjegyezte a labor eredményét és teljes biztonsággal hasznosnak tartja!
Na meg a savasodás témája! Az is napirendi pont volt az Inazuma fórum tudományos értekezésein, azt hiszen valami Cbjó'mondom László is tartott ezzel kapcsolatban előadást, ismered amúgy? Valami vidéki suttyó, de nem hülye gyerek amúgy!
Bab levest és palacsintát vacsoráztam, zsír is meg olaj is volt benne. Nem mondom, hogy a korom miatt nincs már egy kis patinám .