Ezért nem élnek örökké mint a vámpírok . Valószínű az alkoholos befolyásoltság miatt elfelejtetted, hogy nem ihatok , mert már annyiszor írtam ,hogy anti vagyok. Különben is egy ekkora társaságban legyen már egy józan ember. (Hogy nem szakad rám az ég )
Merhogy megsüti a nap a fejét oszt azé'! Konklúzió: reggel kell lemenni és este szabad csak feljönni, merhogy fényérzékenység... az alkeszok ezért járnak éjjel, mer' olyanok mint a vámpírok csak ők nem vérre hanem a szeszre gerjednek
Hát, olyat még nem láttam. Motorral, kocsival, gyalog már jöttek pincét látogatni, egyes boszorkányok seprővel, de kapával, kaszával?
Azzal parasztfelkelésre kell menni
Hát, ha lekapcsolom a villanyt, ebbe is sötét van, de fűnyírót még nem láttam benne. Egyébként logikus, hogy nincs benne fűnyíró, hisz a fű se nő benne
Milyen vendégszerető társaság! De most hirtelen bármerre is indulnék cirka 300km a távolság. Persze viccnek szántam a betoppanást, na meg már unásig ismétlem hogy nem iszok . Még a végén teljesen elzüllök így virtuálisan .
Ezt már a másik fórumon kibeszéltük, nekem is azér tüsszög a főnixmadaram hidegen, mert szegény az alapjárati keverék. szerintem töltsél be még egy kis erőset, oszt abbamarad
Azzal parasztfelkelésre kell menni