Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nem élnek örökké mint a vámpírok . Valószínű az alkoholos befolyásoltság miatt elfelejtetted, hogy nem ihatok , mert már annyiszor írtam ,hogy anti vagyok. Különben is egy ekkora társaságban legyen már egy józan ember. (Hogy nem szakad rám az ég )
Erős ital az, hajót visz a hátán, turbinát hajt, hidat mos el, de Zsolt biztos nem hallott még a korrózióról
Na ne b...d már fel az agyam vizet iszol? Fáj valamid? Józsi majd kikezel, Ő itt a doktorbácsi...
Merhogy megsüti a nap a fejét oszt azé'! Konklúzió: reggel kell lemenni és este szabad csak feljönni, merhogy fényérzékenység... az alkeszok ezért járnak éjjel, mer' olyanok mint a vámpírok csak ők nem vérre hanem a szeszre gerjednek
Én bizony kimentem és ittam az egészségedre. Egy nagy pohár H2O-t.
Nyáron, amikor az ember fia felfárad a pincéből, akkor szokott kezdődni a kabaré
Pedig még dadogás nélkül tudsz gépelni
El se veszett... csak dóga vót, aztán szomjas lett
Nem is kell attól nagyobb ajándék Zoli!
Sőt, még saját kápolnája is van kendnek mondjuk van is gyónni való bőven
Végre előkerült az ünnepelt is!
Az eldőlés még messze van, de azért már némi koncentrációs zavart érzek...
Sőt van még egy vidámszinpadod is az meg arra jó, hogy amikor kijövünk a pincéből akkor ott folytatódhat a kabaré...
Köszönöm Peti!
Milyen szép lenne, beállítana egy motoros különítmény kaszával a hátán . De legalább megdolgozhatna mindenki a maga kis boráért.
Hát, olyat még nem láttam. Motorral, kocsival, gyalog már jöttek pincét látogatni, egyes boszorkányok seprővel, de kapával, kaszával?
Azzal parasztfelkelésre kell menni
Még jó! Kapával kaszával kellene borkóstolóra mennünk.
Hát, ha lekapcsolom a villanyt, ebbe is sötét van, de fűnyírót még nem láttam benne. Egyébként logikus, hogy nincs benne fűnyíró, hisz a fű se nő benne
Eléggé, mert más irányban van. Hernádnémeti a 37-es főút mellett, hidas meg a 3-ason van. Mondjuk ha benzin van, akkor semmi sincs messze
Remélem a Te pincéd nem olyan mint a Józsié !
Elég szegény keveréket használok! De sokat akar a szarka aztán meg összetüszögi magát!
Milyen vendégszerető társaság! De most hirtelen bármerre is indulnék cirka 300km a távolság. Persze viccnek szántam a betoppanást, na meg már unásig ismétlem hogy nem iszok . Még a végén teljesen elzüllök így virtuálisan .
Természetesen szeretettel (meg a pincekulcscsal) várlak benneteket!
Ez a Hernádnémeti messze van Hidasnémetitől?
Ezt már a másik fórumon kibeszéltük, nekem is azér tüsszög a főnixmadaram hidegen, mert szegény az alapjárati keverék. szerintem töltsél be még egy kis erőset, oszt abbamarad