Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod Józsi szerint ez a beugró. Távolba okádó verseny!?
Nyáron mi is kaptunk Korondon a házigazda bácsitól aperitif gyanánt egy-egy kisebb vödör(brandys pohár) gyengének mondott(60 fokos) házi szilvóriumot. Hát az első korty után valamiért nem akartam tudni megszólalni. Úgy éreztem még a széket is kiégeti a seggem alatt. Feleségem köszönte de nem kérte, én persze nem akartam megsérteni, és csendben legyűrtem. Brutális volt. Még én birkóztam addig a bácsi kettőt leküldött minden gond nélkül.
Nem volt nálam fényképező de megkerestem a Google Earth-ön a Panorámiós képet... nem nagy szám de legalább jó régi
Rom
Főleg babgulyás után... a jóféle tarkababtól... gyilkos lehet!
Itt hány valaki?........ Meg vagyok döbbenve.....
Mondjuk a Jéger se rossz! Sőt szerintem jó!

(de az most nincs itthon )
Lökj fel róla 1 képet. "Hadd lássák, és hadd olvassák,
Rajta szent szó van: szabadság!"....
Az én drága jó keresztapám kedvenc bora a Badacsonyi Szürkebarát. Ő is nagy ivó, képes egy 7dl-est egy hétig is szopogatni. Kiélvezi az utolsó kortyig. Én is ilyen műkedvelő ivó vagyok és nem a róka vadász fajtából való. Egyébként is milyen dolog kihányni azt a nemes italt.
Nem szar a meggyes jómonta a Billig! Sokkal jobb mint a szilvás... persze egy sima sör nekem is jobban esne, de ezt kaptam ezt kell inni... állítólag örüljek ennek is, vagy valami ilyesmi
Van még egy kis mezőségi vegyigyigyümi is, Zolibától kaptam, azzal együtt már jó a hatás...
AZ F 31 utánégetője a nyomába sem ér!
Túlméretes alfarsípja lehet a néninek... Isten őrizzen annak torkolattüzétől
Az a recés cucc a saját gyári huzata (merthogy makulátlan állapotban volt) amit a mester újragondolt, átformázott és ezáltal nem csúszik mert csak a forma változott de a gyári jelleg nem.
Nem is fotózgtom a garázsba merhogy méltatlan a Csühösre is és az ülésre is... majd az első guruláskor amit már alig várok. Amúgy megint találtam egy romot... hihetetlen de itt van egy köpésre, ott volt munkánk és úgy láttam meg... oda megyek az első adandó alkalommal
Az biztos!
Nagy sikere van, főleg nálam!
Nahát télleg...
Majd finoman "rábeszélünk"! Megtanítunk rókázni, mint a vadászkutyát!

Mi sem iszunk mint az állat, de nem is köpjük ki, ha megkínálnak , és éppen motorozni motorozni sem akarunk.
Helló Urak! Pohár csörgésre lettem figyelmes, így gondoltam, hogy italozásról folyik a szó. De annak örülök, hogy ezt is lehet kulturáltan, disztingváltan művelni. Ebben nincs gyakorlatom de gyanítom, hogy Ti szakszerű kiképzésben tudnátok részesíteni, abban az esetben ha mondjuk rászánnám magam. De erről természetesen szó sem lehet!
Utoljára mondom el, (!) hogy DISZTINGVÁLTAN, KULTURÁLTAN fogyasztok alkoholt! Nem akarok másnapra kicsöszni magammal, annál sokkal jobban szeretem magamat. ( Mondhatnám, hogy kicsit egoista is vagyok. )
Akkor te igyál DVTK-s sört, mert azt kőbányán csinálják (biztos, hogy belehugyoznak)
Liter?
Pontosan!
Előtte meg mondjuk 2 fél jéger! Feltétlenül.
Mi a fenének kell ilyen szarokat csinálni? Nekem a citromos sör se jött be. Elég abba az árpamaláta, nem kell cicomázni
olyan szép mint a motorja...
Amekkora "szél" ott lehet, akkora kipuff-ból?!
megnéztem, nem csúnya darab!
különösen tetszik hogy az ülőrésznél recés cucc van. Gondolom az recés, mert annak látszik. Szóval nem csúszkál rajta az ember fia, ha épp viszi ide oda a fizika. Enyém picit csúszkál, viszont ott is van egy varrás a hátsó és első rész között, az megfogja valamennyire az utazót. Engem nem zavar, a csúszka, úgyis fogom a kormányt. Meg aztán az gatyafüggő is hogy mi csúszik és mi nem.
Az egyetlen gondom nekem ezzel az üléssel az lenne, és az ilyen fajtákkal hogy kisebb, mint a gyári. Neked Laci, tudom hogy ez nem baj, de én inkább emeltetni próbáltam a magasságán viszont azt annyira nem lehet, mert háromszögletűre keskenyedik felfelé, és ha emelnének rajta, úgy néznék ki, mint aki egy piramison trónol
Sajgott. Már dadogok is, itt az idő, hogy elfáradjak aludni. Jó éjszakát, állampolgárok!