Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd a nyáron testületileg odalátogatunk!
Laci, válaszolva tartalmas írásodra - ami életünk kérdéseit boncolgatja- ez ilyen. Már az életünk. Mindenkiben felmerülnek ezek a kérdések. A választ, pedig megtalálod Szeretteid (Feleséged és Gyermekeid) Szívében, melyet tökéletesen megmutat mosolyuk és szeretetük, mely Feléd irányul. Ennél az életben nem is kell több. (na jó, azért motorozzunk és igyuk meg azt, amit ránk mér az ég )
Akkor inkább Gyere hozzánk vendégségbe, akad még itthon a 2002- es évjárattól vagy 30 hekto kékfrankos, meg cabernet sauvignon, meg a kettő keveréke (parasztosan :cuvée ). még pálinkából is van, vagy 120 liter különböző gyümölcsökből. Lehet, hogy még a tacskót is megtalálod
Három házzal arrébb annyit veszek , hogy a kezed mind össze lesz tiporva!
A héten említette a Józsi azt a bizonyos vöröset. Azóta már lehet, hogy nincs is meg? Akkor mivel kínálna meg, ha véletlenül betoppannánk vendégségbe, esetleg segítenénk hó lapátolásban.
Jóvan na! De valamire fogni kell!
Már az emléke is elhalványult!
100%, hogy nem a pálinka miatt!
Hol van már a tavalyi hó? ?
Öblítsd le forralt borral, ha még van abból a másfél liter vörösből.
Az B+! Meg az egész hegy! Jó naaaagy hóval!
A macskám itt fekszik a kandalló előtt! én meg tüszögök! Hideg pálinkát ittam!
Ezeket az ikonokat sosem találom el a telefonnal :D
Isten éltessen Laci! Kívánom, hogy a következő 40 éved hasonlóan tartalmas legyen, mint amit már magad mögött hagytál!
Egész uradalom van Néki! Láttam.
Nem nagy csak a ház hátul van nem elől! Ha jól emlékszem 470 négyszög-öl!
Bakker! Mekkora a birtok?
Nekem a háztól a kapuig 60 méter körülit kellene lapátolni. Most várom mi lesz!
Ennyi hó után érthető ez a hozzáállás. Mi sarki házban lakunk és ha esik lehet kotorni rendesen. Még szerencse, hogy a fiam már van akkora, hogy tud és szeret is segíteni.
Nem vészes! Ma már nem lapátoltam! Majd elolvad rohadjon meg!
Jól megjártátok ezzel az időjárással. Láttam a híradóban a dunántúli hó helyzetet. Elég betyáros. Nem tudom vigasztal-e, de a jövő hétre felmelegedést ígért a meteorológia.
Sose esik rosszul, de most nagyon jól esik Neki!
Egy ilyen szép kerek évszámot méltóképpen meg kell ünnepelni! Kellőképp lehűtött jéger és társai biztos jól esnek ilyenkor.
Amíg elengedettel tudsz ülni a klotyin, addig ok!
Utána meg csak nemes egyszerűséggel dőlj el, oszt jól van!
Uraim!
Megragadom az alkalmat -amíg még józan vagyok- és megköszönöm a jókívánságaitokat és én is mindenkinek a legjobbakat kívánom, szülinaptól névnaptól függetlenül!