Tudod, ha már Allah adott orvosságot csak beszedem, nehogy megromoljon, vagy kiszáradjon, vagy megesne az a tragédia, hogy ne adja Isten eltörik az üveg?!
Mi ez a muszlim duma Józsi? Csak nem áttértél a muzulmán hitre ott a kápolna tövében vagy mi az oka annak hogy ilyen hangzatos szúrákkal örvendeztetsz minket
Vagy csak még nem józanodtál ki tudod mit? neked van igazad!
A folytatás? Minden napra jusson belőle egy kevéske ! Ha nem reggel veszed be( mint az orvosságot), akkor este javallott, motorozás után ! Ha nem hiszel nekem, kérdezd csak meg az ezen az oldalon lévő szakértőket !
Szevasz!
Az Öcsémet Béla Zsoltnak hívják, de a Zsoltot használja. asszem Szfehérváron volt katona, de attól lehetett Sopronban is kiképzésen, majd rákérdezek.
Boldog Új Évet az Uraknak!
Az emberiség nagy kérdése az, hogy:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Kellemes regenerálódást annak, akinek szüksége van rá
Boldog új Évet! Nap és év kezdésnek nem rossz a Hennessy, de akkor mi lesz a folytatás? Én ittam egy jó teát kicsi kaja utána egy kávé és pihi. Holnap már úgy is kezdődik a daráló. Dec. 21-óta nem dolgoztam ideje legalább lelkileg visszarázódni, azután holnap éjszaka már testileg is ott kell lenni.
Boldog Új Évet Mindenkinek ! :) A munkaterápiában én nem hiszek, nekem sohasem segített ! A "reggelt" is egy kis Hennessy-vel kezdtem, az jó a derék fájásra (is) !
Az már telefonról volt, és nem tudom, hogy jött össze kétszer. Azon gondolkoztam épp, hogy már le se kellene feküdnöm. De akkor meg igen fáradt lettem volna mostanra. Hiába na, nem bírom már ezt az éjszakázást!
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! Mi még itt nyomulunk 1000-el!
Igyatok valamit, mert a Zsolt is megmondta, lesz ez még rosszabb is!
No meg persze igen szép szezont is kívánok!
( Sok lóvét! )
Egy rövid story erre! Pár évvel ezelőtt mikor beindult a válság és visszaesett nálunk a meló, az év első hete kötelező szabadsággal indult a munkahelyen. Ez alatt a hét alatt minden kórság elért. Derék fájás nyakam is lemeredt alig bírtam mozogni. Komolyan mondom ahogy elkezdtünk dolgozni, második nap semmi bajom nem volt. Idönként úgy tünik a munka terápia a legjobb, legalábbis a magunk fajta munkás embereknek.
Tegnap gonosz és kiállhatatlan voltam, de Te kiálltad a próbát és én ennek örülök!
Ez egy jó csapat majd meglátod, persze van amikor néha megfagy néhány napra a levegő de ez csak a napi gondok miatti "szar is ízetlen" közérzet miatt fordulhat elő.
Köszönöm a jókívánságokat és bár mindenkire vonatkozott de mégegyszer Nektek is BÚÉK!
Reggel egy oszloptöréshez riasztottak... azzal kezdtük, hogy elhúztuk az útból úgy néz ki az rendezte a derekamat, vagy majd holnap kiderül ha kelek
Helló Laci! Ma én is szerepeltem, elég termékeny voltam. Remélem nem munka ügyben voltál távol. Bár ügyelet alatt azon se csodálkoznék. Szeretném megragadni az alkalmat hogy-ha nem is versben- Boldog új Évet kívánjak Neked is kedves családodnak ill. minden fórum tagnak. Bízom benne a derekad is javul már.
BUÉK!
Én sajnos nagyon is realista vagyok és hiszek a sorsszerűségben. Szerintem mindenkinek egyformán kijut jóból és rosszból. Csak győzzük kivárni a jót. De ez már olyan pesszimistán hat.
Tudtam, hogy Lozi8(Zoli) az iker testvéred azért is írtam korábban hogy Ti egyformán nem öregedtek. Lám-lám ez is bizonyítja hogy olvasó vendég voltam korábban.
"Fel a fejjel lesz ez még rosszabb is."
Én ezt már rég tudom! De remélem, hogy Te nem fogod megtapasztalni! Legalább is én ezt kívánom Neked az elkövetkezőkben!
Vagy csak még nem józanodtál ki tudod mit? neked van igazad!
Lehetőleg kevés munkát sok pénzzel és sok motorozással!
Az Öcsémet Béla Zsoltnak hívják, de a Zsoltot használja. asszem Szfehérváron volt katona, de attól lehetett Sopronban is kiképzésen, majd rákérdezek.
Az emberiség nagy kérdése az, hogy:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Kellemes regenerálódást annak, akinek szüksége van rá
A többiek meg be vannak ájulva.
A többiek meg be vannak ájulva.
Igyatok valamit, mert a Zsolt is megmondta, lesz ez még rosszabb is!
No meg persze igen szép szezont is kívánok!
( Sok lóvét! )
Ez egy jó csapat majd meglátod, persze van amikor néha megfagy néhány napra a levegő de ez csak a napi gondok miatti "szar is ízetlen" közérzet miatt fordulhat elő.
Köszönöm a jókívánságokat és bár mindenkire vonatkozott de mégegyszer Nektek is BÚÉK!
Reggel egy oszloptöréshez riasztottak... azzal kezdtük, hogy elhúztuk az útból úgy néz ki az rendezte a derekamat, vagy majd holnap kiderül ha kelek
BUÉK!
A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás.
A mai nap öntse el szíveteket a jóság és a szeretet,
s ez tartson ki ameddig lehet!
BÚÉK
Tudtam, hogy Lozi8(Zoli) az iker testvéred azért is írtam korábban hogy Ti egyformán nem öregedtek. Lám-lám ez is bizonyítja hogy olvasó vendég voltam korábban.
Én ezt már rég tudom! De remélem, hogy Te nem fogod megtapasztalni! Legalább is én ezt kívánom Neked az elkövetkezőkben!