Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ha még emlékszel rá azon a közös túrán"
beszarás... ti felejtettétek el, de nem csak te ne izgulj... tőled a Kawáról vártam a beszámolót de hiába
Miklós félrebeszélt, néha szokott, de attól még a barátom viszont nincsenek kicsik meg nagyok, mint ahogy nem is motortípus szerint barátkozunk.
Mivel azt mondtad olvasol minket így tudnod kéne azt is, hogy nem fogadtunk még senkit barátságtalanul, így aztán neked sem kell kényelmetlenkedned. Ha akarsz írsz, ha nem akkor nem, azt meg hogy csak olvasol úgysem tudjuk meg soha!
Én igazából csavargó lettem össze-vissza írogatok ide-oda már ahol eszembe jut valami. Még eddig nem zavartak el sehonnan.
Vigyázzál! A fejfájás fájdalmas 1 dolog! ( Na, milyen hatalmas megállapítás? )
Inkább igyál valamit, az nem olyan veszélyes! Persze disztingváltan, kulturáltan, ahogy mi tesszük a Józsi professzorral!
Kikérem magamnak! Zsoltnak Zsolt vagyok de nem Semjén hanem Biró. Egyébként Te idéztél tőlem! Szinte belefájdult a fejem mire ez bölcsesség kipattant belőle.
Nanana! Nem beszólni az öregebbnek! Amúgy üdvözöllek, mint Zsolt!
Amúgy Te honnan idézted? Mivel azt írtad, hogy "idézetem". Akkor Te is plagizáltál!
Le lesz takarítva!
Gondolkodom rajta hogy jogdíjat kérek az idézetem használatáért!
Egészségetekre! Én anti vagyok. Mármint Zsolt aki anti!
Ja, mondani akartam, hogy igen pöpec a Kawasakid!
Nem köpdösni a Pengém seggét, hogy ilyen, meg olyan koszos!
Helló Laci! Megszólítalak Téged is szívesen.Miklós barátod azt mondta nem bántjátok az újakat, hát ahhoz képest már most kényelmetlenül érzem magam. Ha még emlékszel rá azon a közös túrán, beszéltünk az öreg motoromról(Kawasaki). No sikerült össze lapátolni a motorját és el is indult. Persze még van rajta állítgatni való de már megy! Ígérem rakok fel róla videót, szerintem egész jó hangja van. Megyek a kicsik közé mert közben egy problémát sikerült megoldanom a Hondánál is és megosztom velük az eredményeket.
Egészségetekre!
Vagyis én iszok....... ez biztos!
Igyunk valamit...... elvégre mindjárt "egy évvel öregebb leszünk" .
Erre nincs köd.....
Elárulom, Téged azért olvasnak, mert építő jellegű szakmai hozzászólásaid vannak, ellenben velem, akinek nem építő, és nem szakmai jellegű hozzászólásaim vannak.
Tehát Te olvasmányosabb vagy, mint én. Én meg társalkodósabb...... vagy valami ilyesmi.....
Amúgy itt köd van!
Látod milyen az élet Miki, engem ismernek de téged szólítanak meg, mindig mindenkivel szóba álltam de engem csak olvasnak...
Egyébként ettől szoktam kétoldali infarktust kapni amikor ez a magyarázat "olvasom ám a fórumot!"
Jó van vazze! olvasod és... én is olvasnám ami felőled jön... és ha egyszer én is kifogyok a mondanivalóból... akko' mi a retkes meredt néger bigát fogunk olvasni ha csak olvasni járunk ide.
Az ilyen mentalitás miatt szoktam le a CB 500 fórumról, sőt ide is jobbára már csak néhány ember miatt írok.
A kúrva életbe!
Na kimondtam, csókoltatom az olvasó szakkört...
Én még nem olvastam Tőled itt semmit, és ebből az alkalomból meg is kérnélek rá, hogy olyan nagy marhaságokat, mint én szoktam, Te ne írogassál! Te másmilyeneket írjál!
Nem szoktunk újakat bántani, csak a régieket.
Úgyhogy gyere, várjuk a mélyenszántó, magvas, igen bölcs, felelős gondolkodást tükröző gondolataidat!
( És olyan marhaságokat, mint pld "öregebbek leszünk megint egy évvel" ne is írjál! )
Nem tudom írtam-e már ide hozzátok, de attól minden napos (olvasó) vendég vagyok itt a nagyok között. Kicsit félve írtam mert csak Laci ismerős közületek, de bízom benne hogy(nagyon) nem leszek bántva mint idegen. Sokszor vigyorgok nagyokat a bölcselkedéseken de legalább így tudjon egy kicsit lazulni az ember ha már a mindennapok nem olyan vidámak. No de koncentráljunk a holnapi napra mert hát öregebbek leszünk megint egy évvel(sajnos).
Szó sincs ölésről, no meg nem is olyan tipusosak vagyunk. Az út se támogatja a forszírozást, na persze elindulni is csak meleg motorral célszerű, ez nálam télen, nyáron alapszabály.
A tied meglepően könnyen indul, Tesóm gépe lényegesen nehezebben. 3 hét után. Pedig igen hasonló a felállás. Nálam is elég nehezen indult 3, 4 hét után. A fene se érti....
Azzal kell tisztába lenni, hogy mivel veszítesz többet, ha hagyod kiszáradni a lelkét -a tiedet is azáltal- és egész télen békénhagyod, vagy beindítod és átforgatod ésszel. Ha olyan az idő az a legjobb ha mész is vele, ez persze nem azt jelenti, hogy a lábán nem lehet megölni, minthogy a helyben járatás is lehet ésszerű és kíméletes.
Ha láttad a vidit a hangját is hallhattad, azt hiszem lég-olajos léttére nincs szégyenkeznivalója!
Jó olaj, rendszeres olajcsere, normális üzemmód és úgy kezelni mint akinek lelke van, még ha néha meg is "bünteted" egy kicsit... szerintem ez a titka egy jó motornak!
Szia Erik!
Az előző hozzászólásomból kiderül, hogy épp ma is próbáltam, meg 26.-án.
Sokáig készült, mert 3 hétig csak állt a szerelőnél, és utána fogott hozzá. Az alap probléma, a kicsi kattogó zaj csak mérséklődött, nem múlt el teljesen. Viszont pár dolog kiderült, ami orvosolva lett. Ami a blokkon belül hangot adhatott, azzal semmi probléma, minden rendben van, az olajcsere a váltónak is jót tett, nagyon "finom" lett. Röviden ennyi. Valahol visszább leírtam, hogy konkrétan mik történtek a blokkal.
Amúgy hol jársz Te itt, ahol a madár se? Általában csak hárman, néha négyen, esetleg öten - ez igen ritka - szoktunk itt nagy okosságokat megvitatni.
Ja, ha már itt vagy, BUÉK Nektek!
Én sem elégedek meg vele, de ha hideg van, akkor hideg van. Én ugyan nem értek hozzá, de gondolom jobb a motornak, ha megyünk is vele. Még ha csak 20 km-t is.
Arról nem is beszélve, hogy az ember lelkének is jobb!
No de aki iszik, az iszik.
Én spec most iszok.
Igazság szerint én is így terveztem, de közbejöt az elmúlt napok nagy hajtása után, hogy kritikus szemű és hozzáértő vendégemmel -aki egyébként nem talált kifogást a munkámban- ittunk egy kis áldomást
Így aztán csak megjárattam a Csühöst aki régóta volt már indítva ugyan, de a tőle megszokott megbízhatóságával kelt fel egy rövid időre téli álmából.
Különben sem elégedek meg 10km-es távokkal mint Te, én ha elindulok az legalább 100km-s nagyságrendű repülés... mint legutóbb novemberben.
Helló Miklós! Milyen lett a motor? Olvastam korábban hogy szerelőnél volt a gép és hogy elég sokáig készült. Vagy próbáltad már azóta?
Kerékgyárban csak kerékfékező lehetsz! Ezt tudom, mert én a vasútnál azt csináltam!
Láttam a videót, a jutúb értesít, ha ilyesmit követsz el.
Én úgy csináltam, hogy beöltöztem, felültem rá, és mentem 1 kicsi karikát.
Ilyen se volt még, hogy dec. 26.-án, és 30.-án motoroztam! Épp ideje volt!