Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óh! Maximális tisztelet az 5.x-nek. Nem látszik. Különösen az adatlapodon levő képekből nem gondoltam. Stílust fogok váltani, minden szavamból az őszinte tisztelet fog sugározni . Egyébként igaz az az elcsépelt frázis, hogy annyi idős az ember amennyinek érzi magát. Fel a fejjel lesz ez még rosszabb is.
Okosodsz is látom! Még az a nagyon nem mindegy, hogy 30-ról 40-re, vagy 60-ról 70-re öregszel. És te leszel az "öreg Sam"!
Na meg én!
Allah növessze hosszúra Igazhitűek!
Az 5. x-en túl vagyok, így én is érzékelem. De nem foglalkozom vele, megyek előre míg bírom, aztán meg majd lesz valahogy.
Tehát amíg egészség van, a cerka áll, addig nincs olyan nagy gond!
Na na! Azért túlzásokba ne essünk! Csak próbáltam érzékeltetni az idő múlásának jelentőségét. Húsz évvel ezelőtt azt se tudtam hány éves vagyok és igazából nem is érdekelt. Minden jó volt minden szép volt. Most meg már a sz..r is keserű. Hát ez a korosodás hátránya.
Na most nem akarok kekeckedni, de mi lesz később? Akkor már heroikus küzdelem lesz? Vagy világméretű?
Csak azt mondom, hogy ezt már tényleg nem lehet józanul elviselni!
Irigyellek ám Titeket! Főleg úgy hogy Ti együtt nem öregedtek. Én viszont már érzem a 44. év összes terhét a vállamon. Borzasztó küzdelem talpon kibírni. Ezért nem iszok mert akkor állandóan padlón lennék.
Én úgy fogalmaznék, hogy öregebbek lesznek Ők, mert mi nem ám...
Gyerekek ! Boldog Új Évet Mindenkinek ! Én egy kis francia konyakkal kezdtem, hiszen nem lehet slendrián módon búcsúztatni az évet, ugye? Ebéd előtt meg egy kis jagerral folytattam(tom). Nektek is hasonló jókat kívánok !
Ezt én rövidre zárom, nem nézek tv-t. Csak a szemét folyik ki belőle, mármint ami nálunk fogható.
Marad a gyereknek - nekem - a lövöldözős.
Vagy esetleg valami jó motorozós.
A banán? Dehogynem, nálunk süt a nap, fűszoknyás csajok, motorozás, meg amit akarsz!
Tőlem pont ezek az lövöldözős játékok állnak távol. Ezek nélkül is van pont elég erőszak a mindennapokban. Én az esti híradót is kékfénynek hívom mert másról se szól hogy ki-kit ölt meg vagy gázoltak el. Én voltam már kint kb. öt percre fáért mentem ki a kazánba, de a -2 fokban elég is volt. Nem tudom nálatok milyen idő van, de gondolom ott se érik a banán.
Tudom,hogy játék, a gyerek régebben játszott rajta, nekem kívül esik érdeklődési körömön, de bevallom, hogy 1 jó lövöldözős játékhoz még leülök. Hulljon a férgese!
A stratégiai játékokhoz meg már öreg vagyok!
Ha nem ilyen gatya idő lenne, akkor kint lennék, mert tegnap hozzákezdtem a sövény vágásához, mert már olyan magas, hogy nyáron már fel kellett állni valamire. Így most visszavagdosom. Derék magasságú lesz.
Inni kéne valamit, mert azt nem lehet józanul bírni, hogy 1 évvel öregebb leszel!
Játék Miklós játék! Nagyon jó, nem kell megölni senkit nem bánt senki. Ez a mai játékokat elnézve már nagyon ritka. Ja és online, nem kell telepíteni csak felmész az oldalra és már játszhatsz is. Na persze én is csak ilyenkor csinálom ha az idő engedi inkább kint vagyok. Mivel nem vagyok gyakorlott paraszt fel is törte a tenyerem az ásó meg a kasza, a trágya szagról nem is beszélve.
No meg sok lóvét, mert ez az egyik alapvető feltétele a sok motorozásnak! Én az egészség mellé ezt kívánok!
Nagy meló lehetett a "vetés és állat etetés" ! Dőlj le 1 kicsit!
Amúgy így télen mit vetettél? Tarhonyát? ( Aratásról ne is beszéljünk! )
Jó reggelt az Uraknak! Én már dolgoztam ma! Nem is keveset(a fiam farmerama játékában arattam vetettem állatokat etettem). Egy kiadós reggeli és egy kávé után egész másnak látom ezt a csúnya ködös hideg napot. Különösen innen bentről a meleg nappaliból. Nálunk lesz egy kisebb társaság estére arra készülődünk. Bár a munka nagyobbik része anyukáé de én ha tudok lelkesen aszisztálok. Ha lesz még időm jelentkezek ha nem akkor Boldog új évet kívánok mindenkinek! Ja és jó egészséget, sok-sok motoron töltött kilométert!
Én még nem ünneplek! Majd estére! Igaz akkor sem tudom mit?!
Neked is jó reggelt! Meg BUÉK!
Hát a családi harmóniumra nagyon vigyázz! Fel ne dőljön! Jó reggelt kívánok!
Hát igen..... ...... jobb a békesség! Meg a családi harmónia!
Gondolom, csak a feleséged meg ne tudja!
Én 1 erotikus - fullos - thai masszázsnak jobban örülnék!
Masszíroztasd ki a hátadat a gerinctől simítva két oldalra, amíg az izmok görcse el nem múlik. Lehet érezni mikor oldódik!
Azzal voltunk megelégedve! Az is jó volt!
Köszi Laci! Nektek is nagyon boldog új évet kívánunk, erőben, egészségben! Remélem egyáltalán nem csöszögtetnek holmi villamos problémákkal.
Azt hiszem máról elköszönök és szerintem erről az évről is, a holnapi fórumlétem bizonytalan így megköszönöm mindenkinek az idei poénokat és kívánok sikerekben és egészségben gazdag boldog új évet!
Megpróbálom, köszi!