Időben fogunk szólni, de mivel úgyis itt vagy, látni fogod a dolgok alakulását. Mellékesen jegyzem meg, hogy szenzációsak vagyunk, - főleg én (!) - kár lenne ezt kihagynod!
Mondtak már sok mindent az időjósok, a legszebb az volt amikor tavalyelőtt a Kék túrára mentünk és 12 óra távlatából a műholdas felvétel azt mutatta tiszta lesz az égbolt egészen a dunántúlig... aztán végig vert bennünket az eső!
Nagykörűre ha megyünk azt úgy is itt a fórumon tervezzük meg és majd eldöntöd, hogy jössz-e velünk. Engem nem zavarsz!
vasárnapra, aztán húsvét hétfőre is rendkívüli hideget mondanak, (max 8 fok), néhol havazás (!?) is várható. Én ezt nem hiszem el, de így tervezzetek. Ha jó idő lesz, és mentem Nagykörűre, lehet én is mennék a másik oldalról :) Majd szóljatok, ha zavarok!
:)
Megvan még a vén csont! A 18. tavasza a betyárnak. Régebben megszoktam "ropogtatni",csak úgy nyögött, most már féltem az öreg csontjait. Volt amikor 5,4 kilós volt.
Nem tudom még... az az egy napom szabad most csak Nagykörűhöz várni kellene még egy kicsit, amikor minden virágba borul és a nyárerdők lombjai átveszik a fagyöngyök örökzöld egyeduralmát a Tiszaparton...
akkor viszont kötelező!
Én akarok, csak az a kérdés, hogy mennyi időm lesz rá. Ugyanis több feladat is vár rám, és még nem tudom, hogy az Asszony mit tervez még hozzá. Mindjárt meg is kérdezem, hogy mit is akar.
Szia Miki!
Jelentem jól vannak! Sőt, nőtt a létszám még tavaly év végén, egy akkor néhány hónapos kis szürke kandúr keveredett hozzánk aki nem sok eséllyel indult az amúgy is hideg télnek. Valami veleszületett aszmatikus rendellenessége van ami miatt hangosan lélegzik (szuszog), valószínű ezért dobhatták ki... így aztán még vadászni sem tud az egerekre mert simán észreveszik Befogadtuk mert másképp elpusztult volna, stillszerűen a Szuszók nevet kapta és a motorom mellett alszik éjelente. Mozdulni sem lehet tőle annyira szeretetéhes, ha szerelek a műhelyben állandóan mászik rám, bármilyen pózban képes elaludni ha simogatást kap
Szerintem Neked is kellene egy Cica, vagy valami kis háziállat Szuszók
Dehogy tiltanak! Még a bolhákat és egyéb "háziállatokat" nem is említettük!
Múlt nyáron repült estefelé a barackfára, egy hatalmas példány ,megnéztem, ott mászott a kérgen, majd egy idő múlva elrepült.
Ezek a mai taknyosok, hogy mi mindent megengednek maguknak!
Ennyit inni!? Szenzációs!
Nagykörűre ha megyünk azt úgy is itt a fórumon tervezzük meg és majd eldöntöd, hogy jössz-e velünk. Engem nem zavarsz!
:)
akkor viszont kötelező!
Jelentem jól vannak! Sőt, nőtt a létszám még tavaly év végén, egy akkor néhány hónapos kis szürke kandúr keveredett hozzánk aki nem sok eséllyel indult az amúgy is hideg télnek. Valami veleszületett aszmatikus rendellenessége van ami miatt hangosan lélegzik (szuszog), valószínű ezért dobhatták ki... így aztán még vadászni sem tud az egerekre mert simán észreveszik Befogadtuk mert másképp elpusztult volna, stillszerűen a Szuszók nevet kapta és a motorom mellett alszik éjelente. Mozdulni sem lehet tőle annyira szeretetéhes, ha szerelek a műhelyben állandóan mászik rám, bármilyen pózban képes elaludni ha simogatást kap
Szerintem Neked is kellene egy Cica, vagy valami kis háziállat
Szuszók
Viszont régen nem hallottam a cicákról! Azok jól vannak? Már kezdek aggggódni!
Múlt nyáron repült estefelé a barackfára, egy hatalmas példány ,megnéztem, ott mászott a kérgen, majd egy idő múlva elrepült.