Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs tippem... én már feldobtam a labdát de az azt követő hozzászólásokra (vagy nem hozzászólásokra) nem lehetett érdemben tervezni semmit!
Így a "Mindenki arra megy amerre akar...." terv tűnik a legjobbnak, vagyis nincsenek korlátok!
Viszont Te is teljes értékű tagja vagy a fórumnak, Neked is lehetnek ötleteid amit nyugodtan feldobhatsz. Sajnos 100km-re nem nagyon tudsz úgy tervezni, hogy a közelünkben legyél, esetleg ha a Tiszára gondoltál akkor a szolnoki szakasz van hozzád talán a legközelebb Ha tudsz egy helyet amit időpontal is összekötsz még az is lehet találkozunk
Ja! mechanikus lopásvédelmi kütyün töröm a fejem, hasonló mint a tárcsazár de mégis más... most a hétvégén azt is kifejlesztem
Na azért ez meggondolatlan kijelentés volt főleg ha az egész őszt vesszük alapul. Október 21-én hoztuk el a Bulldogot és 2-3 tank benzin jó esetben is csak ezer km, nekem meg ott volt az 500-as túra Gyöngyös-Eger-Tisza útvonallal vagy a villanyos kollégákkal a recski túra, de pl. novemberben volt az "őszi vágta" is amely egy szombat vasárnap történt amikor még 2011-ben utoljára elmentem Nagykörűre is, a kisebb hétvégei csapatásokról nem is beszélve... de amúgy nem lényeg, csak gondoltam pontosítok

szép sztori.

Az a baj, hogy tudom hogy nem használnám a memóriakábelt lustaságból, a tolvaj meg jó, ha csak később veszi észre hogy tárcsazár is van rajta.
Holnapi motorozáson gondolkodom 100 km-es körzeten belül. Valakinek valami tipp?
Jó reggelt!

Ilyen velem is előfordult, nálam még tetézte hogy csak robogóm van és miközben elköszöntem húzom a gázt és nem akart indulni. Eltelt egy kis idő mire leesett a tantusz. Bár ez egy találkozó 3. napján volt. Javaslom a memóriakábelt.
Mindíg használom a memóriakábelt. Nemcsak neked figyelmeztető, hanem a tolvajnak is...
Nyugi, ősszel megvolt a próba 2-3 tank benzinnel már ki lehet próbálni Ha visszaemlékszel akkor én motoroztam többet
Az se ment simán nyugi.. Apámnak nem is nagyon akartak megmutatni...

Viszont az a névnapi dolog nem kamu! Akkor telt le az ügyelet és egész nap a motorozáson járt az eszem. Hazaérve gyorsan beöltöztem és ahogy tolom ki a motort a kapuba összafutottam Anyámékkal, majd szinte egy időben befutottak Anyósomék is névnapot kívánni! Nem estem kétségbe (nem az a típus vagyok ) és üdvözöltem őket "tessenek befáradni Kriszti itthon van és én is jövök azonnal"
Június 27.-ét írtunk, kellemes kora délutáni idő volt és bizony rámsötétedett a motoron... amikor hazaértem már nem voltak vendégek és az Asszony is csak annyit mondott "szép vagy!"
Persze hétvégén csináltunk a szülőknek egy ebédet aztán helyre is állt a családi béke
Mivel Kriszti sokat motorozik velem, meg lehet tőle kérdezni bármikor, bár erre a tettemre nem vagyok azért annyira büszke...
Viszont most se csinálnám másképp!
Tiszta szerencse, hogy a születésedkor nem hiányoztál!?
Inkább kikapcsolódás lesz mint pihenés úgyhogy már közöltem is itthon a tényeket!
Persze ez nem olyan meglepő főleg miután tavaly a saját névnapomról hiányoztam... nem én tehetek róla, akkor volt jó idő és én pont akkor értem rá...
Akkor remélem most kipihened magadat!?
Lesz ez még rosszabb is! Nem tudom , hol járt az eszed? Rendes motorosnak ott jár a farka!
sikerült úgy hazaindulnom, hogy a tárcsazárat rajta hagytam Direkt irányba állítottam a motort még reggel, így mikor indultam, megállt. Azt hittem a váltóval van valami, így 3x is megpróbálkoztam, szerencsére csak lassan, nem ütötte meg a féknyerget durván, szóval nem lett baja. Ekkor eszméltem rá, hogy basszus, valami kimaradt. Mégse hülyeség a memóriakábel, habár azt lustaságból nem használnám soha Viszont mostantól mindig úgy állítom le a motort, hogy tologatni kelljen, mire elindulnék
Most kivételesen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy holnap leteszem az autót és majdnem végig szabad a 4 napom. Általában sikeresen beletenyerelek mindig a hosszú hétvégékbe és az ünnepekbe is az ügyeletet illetően, pl. húsvét hétvégéje totál tele lesz...
Most viszont ki kell használnom ezt, ezért nem sokat hagyom pihenni a Csühöst! főleg mivel az azt követő héten még itthon se leszek.
Mondjuk nem lehet egyszerű dolgod ott az a motor és még jóformán ki se próbáltad rendesen...
na majd legközelebb!
Hideg nincs, de idő sincs. Csütörtökön gyümölcsfákat metszünk, pénteken vendégeim jönnek, szombaton szintén. Marad a vasárnap, max végre megyek már egy kis kört legalább, mert még mindíg nem mentem egy centit sem idén. Amúgy elég nagyszabású dolgok vannak előttem, amit inkább majd személyesen mondanék el, nem itt. Ez sajnos eléggé behatárolja a szabadidőmet...
de gyönyörűséges idő van halljátok! Ma behoztam anyukámat a munkahelyére, saját kérésre! Óvatos voltam, de azért mentünk is. Vicces volt, pont ő aki annyira félt engem... 57 éves kora ellenére nem is félt, csak kanyaroknál, pedig nem is megyek gyorsan, és nem is dőlök nagyon. Főleg amíg ilyen nyákos az út.
Délelőtt szemerkélt az eső! Még délután 2 felé is. El nem tudom képzelni másképpen.
Végülis... igazságosan hangzik...
Ok. Mindenki arra megy amerre akar.....
Gyújtogatás volt? Amúgy nem hallottam róla csak most Tőled...
Mert most kit hagyjunk itthon? Zolinak csütörtök kilőve, Neked a péntek és a szombat is.. vasárnap este nekem már szállás van foglava szigetváron ami innen 450 km, úgyhogy ebéd után indulnom kell...
Bonyolult!
Tök mindegy? .... Úgy gondolod?........
Mert így már nem tök mindegy?
Kisköre tuti benne lesz, valószínű Nagykörűnél kompozok egyet és a vízlépcsőn jövök vissza a Tisza Abádszalók felöli oldalára... vagy fordítva! Sőt az is lehet ha jó lesz az idő meg sem állok a sajfoki kanyarig...
És mi az? És mikor?
Összefoglalva: nem jó a péntek és a szombat sem és ez kiegészült a csütörtökkel is...de legalább jó idő lesz!
Vasárnap én délig leszek itthon de az az idő kevés...

Konklúzió: mindenki akkor megy amikor ráér és oda ahova akar!
nekem már van saját tervem!
Szerintem meg felgyújtották, mert nem magától gyulladt ki, ebben biztos vagyok. Megnéztem ma nappal, és szerencsére csak Tördemic alatt égett nagyobb területen, és a tűzoltók utána elég jól megfékezték.erre felé már csak csíkban volt kormos.