Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás szép napot antialkoholisták! megvolt a mai biciklitúra, minden lóg rajtam! reménykedtem, hogy visszafelé majd tol az északi szél, erre b...ott fújni mikor hazaértem akkor kezdett rá! De még most sem esik.
Ma én a középdobozomat tettem rendbe mert igen viseltes volt már... lassan kéne helyette egy másik, csak az egész dobozrendszer úgy lett tervezve, hogy az oldaldobozokkal együtt alkotnak egy egységet ezért csak ugyanakkora méretű kellene mint ami most van. Olyat meg már régen nem láttam
Mindegy, most megint bírja egy darabig
Ismerlek ám! Ebadta kölke!
Reggel kiálltam a garázsból az autóval, hátha...... már hogy kiférjenek a motorok...... aztán mikor elkezdett esni az eső, visszaálltam.
Áááá... én... tudod, hogy soha!
Ide figyelj, Lackó Mackó! Te most engem kóstolgatsz?
Vigyázzá!
Nekünk is óriási szerencsénk volt az idővel kapcsolatban ma már itt esett is és a szél is fúj. Tegnap viszont ragyogó időben vonultunk végig Debrecen utcáin, bár kicsit csípett a reggel de aztán tényleg tavaszias lett az idő, akik szalvétából vannak azok most biztosan bánják, hogy nem jöttek
várom már a képeket a motorról! Amúgy arra kerestem rá, de sehol nem találtam, hogy mik a különbségek a különböző gyártmányú sevenfiftyk között. Most speciel a 92-es és 98as érdekel.
Tegnap a szép időben megint motoroztam egy "jó nagyot" asszonnyal, fel a normafára, aztán a városon keresztül nagytarcsára cukrászdába, majd haza. Nem volt hosszú (70km kb), viszont lassan mentünk, és kényelmesen. Annál jobban élveztük :)
Ha minden igaz cimbora lő majd velem pár képet motorostól, de az volt a bűne amiért megvettem... uj TÜV-vel (műszaki) jó pénzért, a városba ahol lakom, és patika állapot, garázslakó... csak érjek vissza Karlsruhéba
Szia Józsi! Nincs különösebb helyzet ezen a vidéken is igazi jó idő volt!
Szép estét Urak! Mi a nagy helyzet? Én eléggé le vagyok amortizálva, de holnap is menni kell, mert az aprók kiadták a parancsot!

Ma itt délután 16 C körül volt a meleg.
Nem mindenkinek volt őszinte a mosolya, viszont sokan kiálltak üdvözölni minket és főleg a gyerekeknek tetszett a parádé!
424 motor. Az nem semmi! Hogy örülhettek az autósok, mire elment az a sok motor. Szombat délelőtt.
Elvittem a fenyképezőt, csak éppen az akksikat hagytam otthon a töltőn gondoltam majd ha jössz nálad biztosan lesz... de hát..
Találkoztam egy CB500-as cimborával aki azt ígérte átküldi az övéit, így végülis marad egy kis emlék.
424db motor (és kb 5-600 fő) demonstrálta, hogy itt a tavasz és figyeljenek ránk az utakon
Szia, gyere nyugodtan. Eggyel több ember van a sevenfifty topikban, akinek ilyen gépe van. Mert a többieknek más típus.
No meg vannak itt okos emberek, - nem én - akik ismerik a dolgok csínját bínját, és tudnak Neked segíteni. Addig is, lássunk fotót a masinkáról.
Jöhetnek a képek.
Üdv Mindenkinek!
Noshát új fiú a csapatban, Simson-Kawa BN125-Honda VT500C után egy 98-as piros Sevenfifty boldog gazdija vagyok. A motor már a nevemen van, ha visszamegyek holnap Karlsruhéba, elhozom a vasat is pár napon belül, aztán mehet végre a menet, mert tavaj augusztus óta nem motoroztam, tanulhatok mindent újra :D
Lesz majd 1-2 kérdésem a gépről azért merészeltem regelni.
igen, ez benne van a pakliban, viszont eléggé sztereotipizált a kép. Vannak kivételek, és remélem én azt kapom ki .
Ráadásul mégiscsak jobb úgy indítani, hogy társunk alapból kedveli a motorozást. Nehezebb lenne, ha úgy állnának hozzá, mint mondjuk a szülők. Én is szeretem vinni, viszont kb többször megyünk együtt, mint egyedül, érzem ha ül mögöttem valaki, lassabban gyorsul a motor jóval. Arról nem is beszélve, hogy ha egyedül vagyok, azért könnyebb kezelni is a motort, és inkább vezetek úgy, hogy élvezzem is, nem csak gurulok előre...
Hogy mit hoz a jövő, azt pedig senki sem tudhassa!
Megint nem vetted be a poharas orvosságodat B+! Ezért koptatom én a számat?!
Bizony! Élvezzük mint az állat! De ésszel! Mondjuk egy fenyőillatúerdőn keresztül, majd beérve a virágzó akácerdőbe, és a reggeli párás napsütésben hasítani a levegőt, nincs is annál jobb!
Hamarabb ne is mert addig legalább szeretnék aludni Te nagykabátos!
8-kor. Kis "takonypóc" !
Bocs, nem hagyhattam ki!
Agyig vagyok takonnyal és fáj a fülem is, ha túlélem az éjszakát akkor szeretnék elmenni, amúgy 9 előtt kicsivel indulni szeretnék, addig hívhatsz nyugodtan
Reggel felhívlak.
De nem csak meghalunk a motoron, hanem élvezzük is azt és én azt az oldalát szeretném tőled is hallani
Ne légy már annyira negatív!