Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

900-ért? Akkor nem érdemes.
Ki kell neki! Tervezésnél 1,5x-ösre méretezik. Ezt autó esetében igaz.
Motornál nem tudom. Teleszkópokat állítsd keményre.
én szerintem nem fogom szétszedni, mert szakértelem az nagyon nincs :) 9ért hoznak már újat házhoz, ráadásul 2-t, egy A-sat meg egy B-set. Egyik húzza, másik tolja :)
nőt most is elbírja, igaz ő csak 60 kiló. De kb semennyire nem érződik hogy ül fent valaki. Lassan megyek, egyenesbe, kanyarnál kb megállok mindig :) . De fatert amúgy se nagyon akarom, mert nehéz :)
A lényeg hogy kibírja-e a túlsúlyt.
Kb egy év múlva vidd, amikor már arra megy a motor, amerre Te akarod!
A gázbovdenhez biciklis boltban vettem remek huzalt.
Mert az cserére szorul.
Gondolom elszakadt pár szál, és most akatd, ahogy vissza csúszott.
Egy jó pákával és szakértelemmel megoldható.
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!
Itt eléggé nincs meleg!
még egy kérdés: Valahol azt olvastam hogy 190 kiló a teherbírása a motornak. Ha fatert elviszem 5 percre egy körre azt kibírja? Ketten együtt kb 200 kilók vagyunk. Vagy nem érdemes kockáztatni.
Szerelőm is észrevette már ezt a problémát, ő beolajozta, átfolyatta, mondta hogy ennyit tudott egyelőre csinálni, de vszínű egyre rosszabb lesz. Hát már most éreztem, hogy annyira nem jó, de menni azért lehet vele. Simson után, aminek kb 3 mp-ig maxon marad a gázkar ha jól meghúzom, egyenesen egy orgazmussal ér fel :)
Vadriasztóm nekem nincs, a bowdennek meg lehet, hogy egy olajozás is elég. Mielőtt kicseréled próbáld ki.
kivártam a delet, délután 1 órát, és mivel egész nap sütött a nap, ezért nem volt nyákos szerencsére. Meg csak egyenesben mentem vele gyorsabban, nem vagyok én kanyarvadász, szinte teljesen megállok még mikor kanyarodok, és akkor is csak elég nagy ívben tudok :) Ezt még nemigazán érzem, de az erejét már igen. Majd jobb időben kipróbálom plexi nélkül is. Innen 1 kmre van az M0, annak a bekötője nagyon jó minőségű egyenes út, és viszonylag ritka a forgalom. Majd ott tesztelgetem. Ha jobb anélkül, akkor szerintem vágatok belőle, ha ugyanolyan akkor nem megyek gyorsan. Kicsit mondjuk parázok attól, hogy vadak szoktak lenni az út mellett, néha átmászkálnak. Nektek van vadriasztótok? Ha igen, milyen, milyet érdemes. Elég az 1000 ft-os műanyag síp?
Amúgy ami baromi jó volt, hogy egyáltalán nem rázott nagyobb sebességnél sem. Például haver mondta hogy az ő SV650-je nagyon ráz már.
Amit viszont ki kell cseréltetnem még, az a gázbovden. Akad visszafele, van hogy ottmarad ahol hagyom egy fél másodpercet. Azthittem hogy annyira nem fog zavarni, de azért eléggé zavar. Mondjuk amíg nem lesz kicserélve, addig majd visszafele se engedem el, hanem tolom.
Holnap teszek fel videót, csinálok újakat mert a mostani elég fos lett.
Reggel nem fényképeztem le, utána meg szétszedtem az egészet. Most a fényképen levő állapotban leledzik. Levettem a fejidom tartó konzolt, mert beszéltük, hogy lefújom. Így most valameddig így lesz, de ahogy összerakom, akkor meg fogom mutatni, hogy mit csináltál.
Mesterembert nem a kutya szarja születik az magától
Gratulálok a javításhoz, szép munka mint mindíg
Mondtam, hogy a váltásra nem lesz gondod Viszont ebben az időben könnyű eldobni negyed tonna súlyt, csak óvatosan
első élményeim a motorral hatalmasok, viszont azt már most látom hogy 110 felett pont arcba nyomja a szelet a plexi. Hosszútávra szerintem leszedem, vagy lassan megyek majd, vagy vágok belőle én is :) Úgy elég hülyén néztem ki az M0-on hogy befeküdtem a plexi mögé, de tényleg elviselhetetlen. A másik az, hogy lefagy a kezem negyed óra után ilyen hidegben :) Viszont az nagyontetszik, hogy 50-nél 5ösbe lehet hagyni, sőt ha 40re leesik, akkor se feltétlen kell visszaváltani. meg hogy olyan könnyen előz az ember, hogy nemigaz :) Virulok nagyon, de sajna elég hideg van mostanság, úgyh hanyagolom egy darabig.
Akkor ma már nem lesz kép?
Nekem akadt egy kis meló de azt hamar megoldottam, aztán befutottak tesómék és bizony ennek tiszteletére bőszen öntögettem az orvosságot amúgy kisütött a nap, akár még kerülni is lehetne egy kört a motorral, de most azt inkább mégse
Mindjárt Nálad lesz szemmérték probléma, úgy látom! Te feslett életű!
Eddig is tudtuk, hogy ez nálad elég sűrűn előrefordul. Mint mikor az USA küldöttség Moszkvában egy járdán fekvő embert talál. Kérdezgetik:heroin ? Kokain? Elesdé El, azannya szakramentumát ennek a vodkának!
" közben kiderült, hogy az egyik izzóm is kissé csáléra áll,"
Biztos, hogy az az izzó áll "csáléra"? Nem szemmérték-probléma lépett fel?
Egészségetekre.
Ja, közben kimostam a kordura kabátom is, meg 1 adag van a mosógépben is, ami mindjárt teregethető!
Közben azért néha feltápászkodtam a földről, mert párszor hanyatt estem emberi nagyságomtól!
Megelőzendő rosszindulatú megjegyzéseiteket, közlöm, hogy ma még semmit nem ittam! Ami elég szomorú!
Már rég összeraktam a tükröket, sőt már le is szedtem mindkettőt, mert a plexit is levettem, meg akarom polírozni kissé. De közben kiderült, hogy az egyik izzóm is kissé csáléra áll, ezt még ki kell derítenem, hogy miért.
Közben a számítógép tápját is szét kellett szednem, mert a ventilátora csöszött forogni, így kissé büdös jött belőle.
Megfújkáltam, de van 1 olyan érzésem, hogy nem sokáig fogja bírni.
Közben el is mosogattam, mert az Asszony oda van.
De már a levest is fel kell tennem, mert mindjárt ebéd!
Mondhatni univerzális vagyok!
Még előbb megyek bekötök egy kompresszort, majd utána
Te viszont ne sokat gatyázz! De csak ha felraktad a tükröket
Teszed le azt az üveget! Tegnap nem volt elég?
Részeges banda!
Úgy folytassuk ahogy abbahagytuk?
végülis... tesómék is jönnek meg amúgy meg miért is ne
Akkor hát egészségünkre!