Az sem kizárt, de ha szépséges fejem nem felel meg, ott kipótolom intelligenciával! Mert olyanom is van! ...... meg még számtalan jó tulajdonságom is, de csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy mértéktelenül szerény is vagyok! A többit most nem sorolom. Ki tudja, mikor érnék a végére......
Aszódnál M3-ason a völgyben lévő LUK kút. Próbáld ki Amúgy legfeljebb a sisakod festése lehet szimpatikus , ha levennéd lehet azért nem engednének tankolni
Nincs semmi, attól függetlenül én is otthagyok a patikában pár ezrest mindíg. Pelenkáról, meg a többi járulékosról ne is beszéljek. Tankolásnál viszont a megállós módszernél szar lerakni a sisakot. Valamint nálam már fordult elő, hogy a sisak fenn maradt, benya meg nem jött mert a kutasok lezárták míg a fejemen volt a sisak Nem tudom honnan ez az előítélet, de valószínűleg tettek érte valakik
Hát Józsi, megmondom őszintén, ha csak azon múlna a gyerekek egészsége, hogy én többet 1 kortyot se igyak, akkor soha többet nem innék, csak motoroznék! ( Télen azért nem.)
Bizony, bizony, nincs lánckenés, kicsit irigykedek is. Közben megjártuk a gyerekkel az orvost, - antibiotikum, meg pár dolog a patikából, 5 ropi - remélem nálatok semmi probléma.
Tankolásnál nem kell középsztender, ugyanis nem szállsz le, és úgy tankolsz. Csak kicsit közelebb állsz. De a fizetéshez le kell szállni!
Szerelés miatt érdekes csak. Akkor jobban szeretem, ha egyenesen áll a gép. Az sem a mindennapok munkája, mert itt ugye lánckenés nincs Viszont ha ez ennyi, akkor már inkább ilyet veszek majd, mint a sztendert.
Ez elég unszinpatikusan hangzik. Egy kerekes hátsó emelőt 10 , 11 körül már kapsz. Kérdés, hogy mennyire akarod középsztenderre rakni?
Nekem pld a hátsó emelő a jó, mivel a garázsban kicsi a hely, a motornak pedig 1 adott helyen, és függőlegesen kell állnia, a hátsó emelővel pedig gurítani is lehet, tehát nekem az a megoldás.
Igen, emlékszem a GSX-nél, sokat könnyített a dolgokon. Az bizony jó, ha van. Most a másik gépnél hátsó emelővel "operálok", de az nem az a fíling. Anno a motorral vettem 5 pénzért, és sokat segít!
Ez ma készült? Már csak azért kérdezem, mert itt nálunk tegnap arany idő volt és egy hajszál választott el attól, hogy motorozzak egy rövidet. Elhúzódott a dolgom de azzal feküdtem le este, hogy ma lesz egy rövid kanyar
Aztán reggelre leesett a hó...
Megválasztanak rásszistáknak!
Tankolásnál nem kell középsztender, ugyanis nem szállsz le, és úgy tankolsz. Csak kicsit közelebb állsz. De a fizetéshez le kell szállni!
Nekem pld a hátsó emelő a jó, mivel a garázsban kicsi a hely, a motornak pedig 1 adott helyen, és függőlegesen kell állnia, a hátsó emelővel pedig gurítani is lehet, tehát nekem az a megoldás.
link
Melegen kicsit odacsavartam. Érdemes nézni, hogy indul hátrafelé
Aztán reggelre leesett a hó...