Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kicsit megjárattam a gépet, itt egy kis film róla:
link
Van második része is, már feltöltöttem, csak még nem rakták ki.
Az érdem azoké akik hamarabb kikísérletezték, én csak kicsit átszabattam De köszönöm a nevükben is
Ezt jól kitaláltátok!
Beletolva a vázszerkezet végébe és "O" gyűrűvel illesztve, semmi felesleges csavar vagy bonyolult hókuszpókusz
Ügyes!
Szia Lajos! BUÉK és gratulálok a házhoz! A betegségből mielőbbi felépülést kívánok és a Józsi álltal javalott gyümölcsleveket én is nagyon tudom ajánlani. Nem Jéger és hasonló társai, hanem a jó magyar házi kerítésszaggató
És a kész darab. Ennek a vastagabbik vége 30 helyett 50 mm lett, mivel a többiek szerint a rajz szerinti 30 pont a tank síkja, valamint két ó gyűrű helye lett a szárba belemarva, hogy satbilabb legyen.
Ez volt a minta:
A poharas orvosságot, és a gyümölcsleveket (szilva-barack, körte pálinka.) szedd szorgalmasan!
Jobbulást!
Ez egy legendás történet! Még arra is emlékszem mikor apámat hívták: Gyere, mert a határokat lezárják nem sokára. És nem ment.
Búék Lajos és jobbulást!
Hőlégfúvó, vagy ha más nem megteszi a gáztűzhely is.
Biztos vagyok benne, hogy Te is megtudod csinálni, lefeljebb kapsz néhány "gyakorló" csövet amivel gyakorolsz egy seprűnyélen és meglátod hogyan zsugorodik és mire kell figyelni Mondjuk a tükörházat nem kéne elolvasztani, de annak védelmére is van megoldás. Persze nem zárkózok el egy kis ivászattól sem olcsón megúszod mert 1-2 feles és sör már nekem komoly egyensúly és beszéd problémákat okoz ezért ha nagyritkán hasonló "konferencián" veszek részt ennél többet képtelen vagyok elbírni
Szia Lajos!
Először is, jobbulást Neked! No meg persze buék Nektek! Gratulálok az új házhoz, sok "balesetmentest" hozzá!
Az utolsó mondat azért fájt! Köztudott, hogy mi, a Józsival, soha, de soha, nem fogyasztunk alkoholos tartalmú italokat.
Tovább megyek: azokat se szeretjük, akik ezt teszik!
Köszönöm Laci!
Mivel melegítetted rá? Szerintem én is meg tudnám csinálni...... nem biztos......
Vagy tudok 1 jobbat: meglátogattok bennünket Krisztinával, némi kis - kulturáltan - célzóvíz és 1 kaja elfogyasztása között összehergáncsolnánk.
Boldog Új Évet Kívánok!

Most, hogy betegállományban vagyok, gondoltam benézek, és életjelet adok, még mielőtt kitagadtok a topicból! A házikó már majdnem lakható, az utolsó simogatások, csinosítgatások, egy két bútor, TV, internet és költözünk.
A melót 9-én kezdtem volna, de összeszedtem, egy sipollyal kombinált, arc- és orrüreggyulladást, így most narkotikumokon tengetem nyamvadt kis életem. Remélem mindenki jól van, és maradt még elég vadászmester készlet az országban, a nagy ünneplések után!
Van ám cső legalább 5 méretben valamelyik tuti jó lesz
Azt a bukógombát megnézném egy fotó formájában , ha esetleg lesz egy kis időd.
Szóval Te ott voltál, végülis 6évesen miért ne...
Itt szélcsend van de csak azért mert nem ügyelek éppen... mert akkor tombolna itt is.
Szép estét Adjon Isten! Reggel 8 óta dühöng a szél, pedig ezek még nem lehetnek a böjti szelek! Azok majd akkor kell, hogy jöjjenek, ha becsődölne az ország! Pedig megint fel akartam szaladni a Badacsonyra, edzés mián, mert mindjárt itt a május! Aztán ha a csöppek azt mondják: "Menjünk biciklizni" akkor az lesz mint mikor a Sztalin szobrot döntötték, és kiszólt valaki a tömegből: nincs mese Jóska ! Menni kell!
Igen, az tényleg hatalmas összeg majd lafagyizzuk a nyáron, bár lassan egy fagyi is többe lesz
A tükör most a lényeg mert itt a tavasz azonnal talán legjobb lenne ha leraknád a biztonsági szolgálatnál a teherportán a melóhelyemen, írd rá a nevem egy cédulára. Vagy valamelyik hétvégén találkozunk és megcsináljuk együtt, igyekszek szerezni spéci hozzávaló zsugorcsövet minél hamarabb
Előre is köszönöm, Laci!
Jut eszembe, én még egy csomó lóvéval is lógok Neked, már ég az arcom, azt is rendezni kék már. Hol hagyjam, hogy eljusson hozzád?
Látom ami nekem lényeges, elég lenne oda kisebb átmérőjő zsugorcső is mint ami nekem van itthon. Szerzek és lezsugorítjuk mindkét szárat, hogy egyforma legyen
Bizzál a perecesbe
Szia Laci!
Igaz, ígértem képeket, de hajlamos vagy elfelejteni, hogy nálunk igen sok gyerek van, és nem mindig azt csinálok, amit akarok.
De látom, hogy Te is szíveden viseled a tükröm csúnyaságát, külön köszönet a fotókért, és ahogy elnézem, igencsak Neked lesz igazad, mert ez egész jól néz ki.
Ja, a képek. Mellé tettem a mérőszalagot, és így látszanak a méretek.
Nem látom az ígért méreteket esetleg fotókat...
Viszont, hogy teljes legyen előtted a kép játszottam egy kicsit itthon és csináltam néhány fotót a szemléltetés kedvéért. Az elsőn látszik egy tengely rajta anyával és maga a zsugorcső. Másodikon a zsugorítás folyamata, harmadikon a készre zsugorított állapot és az is, hogy mennyire képes követni a zsugorcső a tengely alakját. Ez a fajta zsugorcső alaphelyzetben 33mm belső átmérőjű és 8mm-es keresztmetszetig zsugorodik, ilyenem van itthon. Ha mondasz méretet megpróbálok szerezni hozzávalót, persze csak ha tetszik az ötlet
Hidd el Laci nem a szándék kérdése volt ez, hogy nem írtam egy darabig. Hanyagolni nem akartam az itteni cimborákat, hiszen a mai elüzletiesedett világban igazából nem is nagyon sok az a pár ember akit baráti körnek nevezhetek. Egyszerűen túl sok volt az utóbbi időben ami rám szakadt és van az hogy az ember mire odaér hogy van pár perce, addigra olyan fáradt, hogy semmihez sincs kedve. Viszont mint mondtam ez nem örök állapot és máris láthatod, hogy valamivel jobb a helyzet a fedélzeten Most már leszek gyakrabban
Na Te csak ne szűjjél itt, mert rossz vége lesz, more!
Na végre! Nehéz szülés volt...