Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 20-éve még legénykoromban az ETZ-s időkben egy motoros túra alkalmával egy kölcsön kapott hétvégi házban töltöttük a hétvégét a motoros cimboráimmal. A strandon megismerkedtünk néhány helyi lánnyal akik buliba hívtak minket, na nem részletezném mi volt ott.. a lényeg, hogy olyan jól sikerült a buli, hogy másnap hajnalban alig találtuk meg a kis vityillót amihez mindössze három kulcs volt, egy a kapuhoz egy a házhoz és egy a garázshoz. Miután fejjel a kapunak támaszkodva mindegyik kulcsot belepróbáltam a kapuba legalább 25 alkalommal... a nagy csörömpölésre kijöttek a házból és lelövéssel fenyegetőztek... akkor jöttünk rá, hogy nem csak a szám de még az utca sem passzol. Szerencsére még nyitva volt egy másik lebuj ahol megvártuk a reggelt. Akkoriban már nagy divat volt a Lacoste póló akkor volt rajtam legelőször meg utoljára is, mert úgy nézett ki másnap amikor ocsúdtam és levettem mint amit a kutya szétcibált, ráadásul valószínű a csalánba is belefeküdhettem mert csupa hólyag volt a felsőtestem. Az egyik cipőmből hiányzott a fűző és találtam egy tangát a zsebemben.
Ne félj! Jövőre beváltom a fenyegetésemet!
Te csak ne szójjá be! ! Az idei évet is ellinkóskodtad, és nem toltad ide azt a csúf ábrázatodat, pedig mi már jártunk arra!
A Hornetet én is láttam már vasárnap, de a tankon levő sérülés túl nagy ahhoz, hogy sima járdán levő elborulás legyen.
Látod ennek örülök! Hogy Te nem vagy ilyen!
No meg az is igaz, hogy józanul sem vagy valami szép gyerek, hát még részegen?!?
Rossz, részeges, korhely, feslett erkölcsű banda! Meg vagyok botránkozva!
Érdekes szakasztott ilyen történetek velem is megestek
A történekem folyamán már megesett, hogy péntekből szombat lett ! Elmentünk péntek délután gombázni, aztán mivel a pince "útba esett" , és így az elkerüléshez túl sokat kellett volna gyalogolni,ezért belementünk. És hogy hogy nem, szombat délután értünk haza! Jó fáradtan!
Meg lehet lopni is a fát!
Eszembe jutott vers sorok de nem tudom ki írta.
" elszállunk mi is mint elszállt a nyár,
az égre illanunk fel mit a gőz,
utánunk arany köd szitál majd ,
s nyomunkra aranyport hint az ősz.
Elment
Ok.
Nem marad el Elküldöm levélben amit még nem láttál
Hát igen. A péntek az péntek...... Na, ez 1 értelmes megállapítás volt részemről!
Menjetek, vegyetek valami szépséget! Természetesen fényképes beszámolót kérünk!
Nekem is hasonlóak az érzéseim, csak kiegészíteném még a fűtésszámlával ami nem kis kiadással jár
Visszatért a régi módi, betáraztam télire fával... akár felőlem el is zárhatják az oroszok a gázcsapot
Ahogy nézem menthetetlenül vége van a nyárnak! Ma még próbálkozott egy darázs bejönni, de a szúnyogok már nem! Egye meg a fene! Pedig sokkal jobban szeretem a madárdalos virágillatú májusi hajnalt, mint a jégvirágos , varjú "dalos" novemberit!
De azt mondják ez nem kívánságműsor !
Hagyom , hogy ez legyen!
Miki! A szombatból péntek lett és Laci kémei szerint eső is lesz aznap. Ez azt jelenti, hogy be kell izzítanom a teherautó projektet, ami 3 fős, de cucokkal együtt már hárman nem tudunk elférni a kóreai csodában. Bár gondolom a péntek amúgy sem szerencsés Neked sem. Szóval sajnos ez kétszemélyes lesz, de ígérem amint lehet látni fogod a többiekkel együtt
Szia Lajos!
Ettől a vastól igen, de lesz helyette másik. Az építkezés kemény dolog, volt részem nekem is benne, tudom min mész keresztül. Egyszer viszont eljön a vége, akkor már több időd lesz motorozni
Ja! Mostanában ez velem sokszor előfordul, ezért nem is élem bele magam a dolgokba. Végülis összejött az a lényeg, majd a rögzítést meg kitalálod
Hello Lackó mackó!
Igen, ezen már én is gondolkoztam. Valamilyen széthúzható, lehúzható, és egyéb megoldáson, de a tépőzár is focizik.
Most, hogy így mondod. Majd kitalálok valamit.
De ez jó volt, hogy reggel megbeszéltük, hogy ma még közelében se leszek az eonnak, - csak így kis betűvel - aztán onnan hívtalak fel. Az élet a legnagyobb rendező.
Gondolkodtam a rögzítésen, hogy oldható legyen hamar, ha őrízetlenül hagyod a motort ill. ha menetközben elkap egy jó kis zápor...
Tépőzár!
Lehet kapni olyasmi széleset mint az óra, a többi már csak kreativitás kérdése
Vedd már magadhoz légyszíves, reggel 7 körül meg felhívlak. Köszi.
Kellemes alvástI
Gyógyszert csak legvégső esetben, pálinkák kizárva ha meló van este meg már nem hat. A sál jó ötlet de sokszor a fejem fölött dolgozom (a védőtávolságok miatt) és oda is kell nézzek... így csak nyűg, mert a nyakam kint van

Tökéletesen alvásérett lettem
A viszon látás!
Örülök ennek az együtt érző hozzászólásnak! Remélem jól vagytok?! Amúgy meg a sálat már elég régen kitalálták, és vegyél be hozzá Aszpirin komplexet! És poharas orvosságot is használj ! Gyümölcsöset: Körtepálinka,
Szilvapálinka,
Barack pálinka......
Emgem ma kínáltak Dinnye pálinkával! Alig győztem ellenkezni, hogy "hol van"?!
Kenyegetem, kenyegetem, de ami egyszer már berágódott... ilyenkor ősszel mindig ez van, sőt nyáron meg a klima cseszegeti, lehet öregszem?
Amúgy szinte biztos voltam benne, hogy jössz, hiszen tényleg gyönyörű idő volt délután. Mi legyen akkor? Holnap be tudsz ugrani a teherportára?

Sok boldog szülinapot az ünnepeltnek!