Kb 20-éve még legénykoromban az ETZ-s időkben egy motoros túra alkalmával egy kölcsön kapott hétvégi házban töltöttük a hétvégét a motoros cimboráimmal. A strandon megismerkedtünk néhány helyi lánnyal akik buliba hívtak minket, na nem részletezném mi volt ott.. a lényeg, hogy olyan jól sikerült a buli, hogy másnap hajnalban alig találtuk meg a kis vityillót amihez mindössze három kulcs volt, egy a kapuhoz egy a házhoz és egy a garázshoz. Miután fejjel a kapunak támaszkodva mindegyik kulcsot belepróbáltam a kapuba legalább 25 alkalommal... a nagy csörömpölésre kijöttek a házból és lelövéssel fenyegetőztek... akkor jöttünk rá, hogy nem csak a szám de még az utca sem passzol. Szerencsére még nyitva volt egy másik lebuj ahol megvártuk a reggelt. Akkoriban már nagy divat volt a Lacoste póló akkor volt rajtam legelőször meg utoljára is, mert úgy nézett ki másnap amikor ocsúdtam és levettem mint amit a kutya szétcibált, ráadásul valószínű a csalánba is belefeküdhettem mert csupa hólyag volt a felsőtestem. Az egyik cipőmből hiányzott a fűző és találtam egy tangát a zsebemben.
A történekem folyamán már megesett, hogy péntekből szombat lett ! Elmentünk péntek délután gombázni, aztán mivel a pince "útba esett" , és így az elkerüléshez túl sokat kellett volna gyalogolni,ezért belementünk. És hogy hogy nem, szombat délután értünk haza! Jó fáradtan!
Meg lehet lopni is a fát!
Eszembe jutott vers sorok de nem tudom ki írta.
" elszállunk mi is mint elszállt a nyár,
az égre illanunk fel mit a gőz,
utánunk arany köd szitál majd ,
s nyomunkra aranyport hint az ősz.
Hát igen. A péntek az péntek...... Na, ez 1 értelmes megállapítás volt részemről!
Menjetek, vegyetek valami szépséget! Természetesen fényképes beszámolót kérünk!
Nekem is hasonlóak az érzéseim, csak kiegészíteném még a fűtésszámlával ami nem kis kiadással jár
Visszatért a régi módi, betáraztam télire fával... akár felőlem el is zárhatják az oroszok a gázcsapot
Ahogy nézem menthetetlenül vége van a nyárnak! Ma még próbálkozott egy darázs bejönni, de a szúnyogok már nem! Egye meg a fene! Pedig sokkal jobban szeretem a madárdalos virágillatú májusi hajnalt, mint a jégvirágos , varjú "dalos" novemberit!
De azt mondják ez nem kívánságműsor !
Hagyom , hogy ez legyen!
Miki! A szombatból péntek lett és Laci kémei szerint eső is lesz aznap. Ez azt jelenti, hogy be kell izzítanom a teherautó projektet, ami 3 fős, de cucokkal együtt már hárman nem tudunk elférni a kóreai csodában. Bár gondolom a péntek amúgy sem szerencsés Neked sem. Szóval sajnos ez kétszemélyes lesz, de ígérem amint lehet látni fogod a többiekkel együtt
Szia Lajos!
Ettől a vastól igen, de lesz helyette másik. Az építkezés kemény dolog, volt részem nekem is benne, tudom min mész keresztül. Egyszer viszont eljön a vége, akkor már több időd lesz motorozni
Hello Lackó mackó!
Igen, ezen már én is gondolkoztam. Valamilyen széthúzható, lehúzható, és egyéb megoldáson, de a tépőzár is focizik.
Most, hogy így mondod. Majd kitalálok valamit.
De ez jó volt, hogy reggel megbeszéltük, hogy ma még közelében se leszek az eonnak, - csak így kis betűvel - aztán onnan hívtalak fel. Az élet a legnagyobb rendező.
Gondolkodtam a rögzítésen, hogy oldható legyen hamar, ha őrízetlenül hagyod a motort ill. ha menetközben elkap egy jó kis zápor...
Tépőzár!
Lehet kapni olyasmi széleset mint az óra, a többi már csak kreativitás kérdése
Gyógyszert csak legvégső esetben, pálinkák kizárva ha meló van este meg már nem hat. A sál jó ötlet de sokszor a fejem fölött dolgozom (a védőtávolságok miatt) és oda is kell nézzek... így csak nyűg, mert a nyakam kint van
Örülök ennek az együtt érző hozzászólásnak! Remélem jól vagytok?! Amúgy meg a sálat már elég régen kitalálták, és vegyél be hozzá Aszpirin komplexet! És poharas orvosságot is használj ! Gyümölcsöset: Körtepálinka,
Szilvapálinka,
Barack pálinka......
Emgem ma kínáltak Dinnye pálinkával! Alig győztem ellenkezni, hogy "hol van"?!
Kenyegetem, kenyegetem, de ami egyszer már berágódott... ilyenkor ősszel mindig ez van, sőt nyáron meg a klima cseszegeti, lehet öregszem?
Amúgy szinte biztos voltam benne, hogy jössz, hiszen tényleg gyönyörű idő volt délután. Mi legyen akkor? Holnap be tudsz ugrani a teherportára?
Kb 20-éve még legénykoromban az ETZ-s időkben egy motoros túra alkalmával egy kölcsön kapott hétvégi házban töltöttük a hétvégét a motoros cimboráimmal. A strandon megismerkedtünk néhány helyi lánnyal akik buliba hívtak minket, na nem részletezném mi volt ott.. a lényeg, hogy olyan jól sikerült a buli, hogy másnap hajnalban alig találtuk meg a kis vityillót amihez mindössze három kulcs volt, egy a kapuhoz egy a házhoz és egy a garázshoz. Miután fejjel a kapunak támaszkodva mindegyik kulcsot belepróbáltam a kapuba legalább 25 alkalommal... a nagy csörömpölésre kijöttek a házból és lelövéssel fenyegetőztek... akkor jöttünk rá, hogy nem csak a szám de még az utca sem passzol. Szerencsére még nyitva volt egy másik lebuj ahol megvártuk a reggelt. Akkoriban már nagy divat volt a Lacoste póló akkor volt rajtam legelőször meg utoljára is, mert úgy nézett ki másnap amikor ocsúdtam és levettem mint amit a kutya szétcibált, ráadásul valószínű a csalánba is belefeküdhettem mert csupa hólyag volt a felsőtestem. Az egyik cipőmből hiányzott a fűző és találtam egy tangát a zsebemben.