Nem tudom, hogy Zoli mikor csatlakozik, ugyanis a sínt 15.-én veszik le a kezéről, a motort meg akarja nézetni futóművileg, mert a kormánysúlyon látszik az anyaföld beavatkozása. Tudtok esetleg valami ötletet, hogy hol lehetne?
Utána hó vége fele mennek fel Parádóhutára, ahova ő motorral megy.
Tehát rá ebben a hónapban nem számolhatunk.
Ha közösen akarunk túrázgatni, jó lenne, hogyha mindenki mondana valami körülbelüli dátumot, tól-ig, mikor ér rá, csak úgy sacc per kábé, hátha sikeredne kerekíteni belőle 1 közös időpontot!
Vagy lökjek fel én időpontokat, aztán mindenki mond rá valamit?
Ide figyelj, Te feslett erkölcsű!
Majd adok én neked olyat, hogy csak nézel ki a "szépformájú" fejedből!
Elmennél NÉLKÜLÜNK? Amikor velünk minden perc élmény számba megy?
Ebadta kölke!
Miklós a főkolompos, én csak mint tippet adtam a Lázbérci tározót aztán vagy beteszi a túraútvonalba vagy nem , legfeljebb elmegyek magam, óvatosan, titokban
Azt hiszem ezzel a megállapítással egyet kell értenem, valamiért nekem is ez jön be és én már nem is igen fogok változni.
Bár holnap hosszú út vár rá és valószínű esővel tarkított, de egy ilyen acélszívet még takarítni is öröm
Mutatok is gyorsan néhány képet, hogy Miki még jobban "kedveljen"
Úgy is jó, csak nem akartam szórakozni a szabadidőddel. Persze tudom én hogy Pengeháton érkezel és akkor már nem is lesz akkora érvágás ez Neked
Maradjunk a vasárnap délutánban, mert még mindig nem tudom, hogy hazajövünk-e szombaton, vagy csak másnap reggel
Láttam a képeket, azért mondtam, hogy fel is csavarozhatod, de ha látnám a keret vastagságát, meg hogy mi jön még rá, akkor hátha látnék valami más megoldást. De az csak live - élőben - lehetséges.
Legfeljebb vasárnap véletlenül arra járok.
A mail-t megkaptad a képekkel?
Holnap nem leszünk itthon és szombaton se, vasárnap viszont igen. A képeken (4db) jól látszik a szitu az alapján azt hittem tudsz mondani valamit
Elküldtem a képeket emilen, majd légyszives nézd meg és szakértsd meg, hogy az járható út-e amire én gondoltam
Az kimaradt a mail-ből, hogy a külső párkányomat jövőhétre ígérték, de az nem lóg bele a hálókeretbe, így nem befolyásolja a végeredményt.
Előre is kösz!
Ma már nem volt időm sötétedés előtt képeket csinálni, de most 5, azaz ÖT napig itthon leszek ill. azt csak hittem.. mindketten szabin vagyunk Nanával, úgyhogy már következő két napra megvan a beosztásom
Lényeg, hogy arra is szánok időt és majd a képek alapján kiokosítasz
Rendben, amúgy is akartalak hívni az ablakkal kapcsolatban.. nincs velük gond sőt, még néha most is rendesen belekapaszkodok mint a régibe de ahogy elfordítom a kilincset szinte magától tudja a dolgát
Viszont azzal a rohadt szúnyoghálóval (pontosabban a rögzítésével) vagyok gondban, ehhez kéne szaktanács
Mi van Zolival? Nem látogat itt a fórumon minket
Remélem kiheveri hamar a történteket, nem volt hibás, a biztosító fizet a motor pedig szebb lesz mint valaha
Túl kell lépni gyorsan és legjobb gyógyszer ha minél hamarabb visszaül a nyeregbe
Nem mindig rajtunk múlik a sors útjai kifürkészhetetlenek...
Keresgéltem a DVD-k között és megtaláltam a Lázbérci tározónál készült fotókat amiről korábban beszéltem Neked, megerősödött bennem a tudat, hogy szeretnék visszamenni oda motorral. Ha Zoli és a motorja felépülnek nem kéne kihagyni
Mit szólsz?
Utána hó vége fele mennek fel Parádóhutára, ahova ő motorral megy.
Tehát rá ebben a hónapban nem számolhatunk.