Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon gondolkozom most egy hátsó dobozon. Láttam a videodat az oldaldobozokról már régebben és újra végignézve ismét megállapítottam, hogy nagyon profi munka A hátsó is saját gyártmány, vagy az gyári? Keresek valami megoldást, mert bődület pénzeket kérnek a boltban érte...
Köszi, de csak ez az egy part van? mert kibontáskor kérné a következőt
Hello Péter!
Itt leledzenek a képek a kért formátumban.
http://data.hu/get/3748882/Nag...
Ok, köszi
Kitalálok valamit és ha lesz jó megoldás elküldöm Neked. Egyik motoros cimbi (aki egyébként az X4 tulaja) küldözget nekem videókat a hegyi (gyalogos) túráiról, majd őt kifaggatom, elvileg hétvégén meglátogat.
Sztem a videofájlt is megérné valamelyik fáljmegosztóra is feltenni. Valszeg a youtube is ront azért a minőségen.
Meg azok a régi szép idők! Amikor még a krumplit is, ha el nem gurult! De majd Te is megéred, ha a fene addig meg nem esz!
Pedig ez még az L11-es típus, múlt héten nézegettem egy műszaki boltban az L22-est, az lesz a következő
Először az eredeti kép lett a vidibe berakva, de jobbnak tünt a nagyított még ha pixelesebb is, ki lett próbálva. Kár, hogy az ide feltöltött videók sokat romlanak. A Youtu-s sokkal szebb, még ha nem is profi
"délceg termetem, a göndör fekete hajam meg a méter huszas vállam"
Látva a videót, amit Miki küldött, ebből tényleg nem sok maradt de tudom, bezzeg annak idején a fonodai úton...
Hát az ilyen nagyítás csak szétpixelesíti a képet (mint most). Bár ezt ki lehet küszöbölni nagyobb pixelszámú kép készítésével. Gondolom ennek viszont a gép paraméterei szabtak határt. A hangos felvétel azonban a dícséretére válik. Komoly nagy masinák sem mind tudják ezt.
Nem a méretét nagyítottam Jóember! Hanem az eredeti képből szerkesztettem egy másikat (nagyítottam és elmentettem), hogy a videón (mivel gyengébb minőség) jobban felismerhetőek legyünk Lassan cserélni kell a gépet, szerintem szétrázattam a motoron, mert a régebbi fotóim sokkal jobb minőségűek. Viszont a következő is Nikon Coolpix lesz mert rentgeteget bírt, Romániában beleesett a patakba, és egyszer el is ejtettem
Első az eredeti, a második a nagyított kép (az volt a videó végén):
Köszi, erre gondoltam Nem tudom mit nagyítottál, mert ez így 2816x2112 pixel a video meg jó esetben 6 vagy 800 max
Igaz, hogy néha hányni jár belém a lélek! De a délceg termetem, a göndör fekete hajam meg a méter huszas vállam már tényleg nem a régi! De elmondom Neked, hogy elengedett kézzel ittam ma is a doboz sört!
A rövidre borotvált p...aszőr dörgölje ki a nyelvedet!
Mi az, hogy "kissé le vagyok amortizálva"?
Tavaly, amikor Nálad jártunk, már akkor is elég sz......., ehem, gyengén néztél ki!
Szép estét nedves motorostársak! Az előbb értem haza,unokabicikliztetésből! Kissé le vagyok amortizálva! Megnézegettem a fotókat videókat. Szinte magam is részese vagyok a dolgoknak. A te óvszerhasználatodat nem tudom értékelni. Pedig elég nagyf@szok vagytok! Igaz óvszerben nincs akkora!
A videó minősége valóban sokat romlott , de a 4800-as hozzászólásomban betettem egy linket ahonnan sokkal jobb minőségben letölthető.
Csoportképem (amin teljes a létszám) 3db van, a videón az egyik nagyítva látható. Ezek az eredetiek:
Lajos nézd meg az előző képeket (óraállás), majd ezt
Lassan már magam sem értem a dolgot, de nagyon tetszik
Én így csináltam meg, a kulcs éppen elfér.
Fül van a telefonon, a kikötés nagyon hasznos ötlet, azt meg is fogom csinálni. GPS-es fórumon azt olvastam, hogy óvszert hóznak rá, az teljesen vízhatlan Viszont ez házastársi oldalról felvethetne bizonyos aggodalmakat, ha ők nem olvassák az előbb említett fórumot. Elég nehéz lenne ugyanis azt magyarázni, hogy navigálni akarunk, azért kell az óvszer Na de nem is taglalom tovább Joszefnek úgyis ennyi is elég, hogy kiforgassa
Ok Ja és talán a csoportképeket Laci is megoszthatná, a videoban nem a legjobb minőség
Szép motor. Ha jól tudom, csak a tank és az idomok tekintetében tér el a Sevenfiftytől. Első tárcsán ne csodálkozz. Amerikába készült, ott kevés a kanyar Amúgy is, a jenkik nem fékeznek
dolgozom a kérdésen
Ja, még visszatérve a Nighthawk-ra, a szimpla tárcsa elől azért egy kicsit meglepett már csak esztétikum szempontjából is, arról nem is beszélve, hogy azért nem kis tömeg van rábízva...
Jobb egérrel klikk a mappára, (gondolom van winrar a gépeden) hozzáadás az archivumhoz, majd kiválasztod a kötet nagysága opciót és megadsz 100 mb-t. Majd a data.hu főoldalán simán feltöltöd őket. Generál hozzájuk a data.hu linkeket, azt bemásolod ide és kész
Nem is meséltem nektek a következőt. A hónap elején egyik üzemzavaros napon egy olyan berettyósi váltós kollégával kerültünk egy autóba akivel addig csak látásból ismertük egymást. Valahogy (fura módon ) szóba jött a motorozás és kiderült nem is akármilyen gépe van otthon CB 750-es Nighthawk! Most megtaláltam a bikepics-en ugyanabban a szinben mint a kollégáé. Egész nap rohantunk... de miután helyreállt a rend lementem megnézni a gépet, sőt be is indította. 50ezer mérföld van bene (ámerikái ) de úgy szólt a motor mint egy új 96-os évjáratú a gép, rendesen megdobogtatta a szivemet és élőben sokkal szebb is mint képen
Ha elmondod - leírod - hogy kell megvalósítani, akkor nincs akadálya!