Üdv mindenkinek!
Péter, tegnap nem jutott már időm válaszolni erre a hozzászólásodra de most pótolom. A GPS tartóm autós-motoros egyaránt és sokféle kiegészítő van hozzá amit nem is használok. Maga a készülék tartója stabilan fog, de van vele egy biztonsági szij ami a leeséstől megóvja, valami hasonlót találj ki magadnak , a telefonnak is biztosan van erre kialakított (nyakbaakasztó) füle. A kormányra való bilincs is tartozéka volt a készletnek, de én azzal nem tudtam felfogatni mert a sluszkulcshoz nem fértem volna hozzá, így csináltam olyat ami jobban eltartja a kormánytól. Jobb minőségű fóliát is hordok magamnál (bár mérsékelten vízálló), de biztos ami biztos
Miki! Most nézem, hogy amit ide betettél képeket, azok nagyobbak, mint a galériából elérhető méretek. Esetleg be lehetne tömöríteni 100 mb kötetekre osztva és feltenni a data.hu ra. Ha nem túl nagy probléma
Rendesen el szoktak fáradni! A napokban még a gumit is leengedtem a biciklijükön, mert nem győztem menni utánuk! de volt is, hogy "papa, fáj a combom" De nem elhízott egyik gyerek sem! Népi táncolnak, sportolnak, meg mindenféle szakkörre járnak. És maguk iratkoztak be ! Nem tudnak annyira elfáradni, hogy ne jönnének biciklizni!
Két dologgal lehet a gyereket jól altatni: 1 kifárasztás, 2. pálinkás kenyér Szerintem is jobb az előbbi A nap pedig fog rendesen. Én is éreztem az arcomon a túra után, hogy nem használtam naptejet
Ja amúgy meg készen van Egy használt HR csatlakozót találtam itthon, amit egy kerékpár bilincsre ráműtöttem, azzal fel tudtam fixen szerelni. A gyenge pontnak a telefont tartó részt érzem, de ez holnap kiderül. Ha nem lett jó, akkor drága teszt lesz...
Péter, tegnap nem jutott már időm válaszolni erre a hozzászólásodra de most pótolom. A GPS tartóm autós-motoros egyaránt és sokféle kiegészítő van hozzá amit nem is használok. Maga a készülék tartója stabilan fog, de van vele egy biztonsági szij ami a leeséstől megóvja, valami hasonlót találj ki magadnak , a telefonnak is biztosan van erre kialakított (nyakbaakasztó) füle. A kormányra való bilincs is tartozéka volt a készletnek, de én azzal nem tudtam felfogatni mert a sluszkulcshoz nem fértem volna hozzá, így csináltam olyat ami jobban eltartja a kormánytól. Jobb minőségű fóliát is hordok magamnál (bár mérsékelten vízálló), de biztos ami biztos
A videót innen jó minőségben letölthetitek:
link