Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Péter, tegnap nem jutott már időm válaszolni erre a hozzászólásodra de most pótolom. A GPS tartóm autós-motoros egyaránt és sokféle kiegészítő van hozzá amit nem is használok. Maga a készülék tartója stabilan fog, de van vele egy biztonsági szij ami a leeséstől megóvja, valami hasonlót találj ki magadnak , a telefonnak is biztosan van erre kialakított (nyakbaakasztó) füle. A kormányra való bilincs is tartozéka volt a készletnek, de én azzal nem tudtam felfogatni mert a sluszkulcshoz nem fértem volna hozzá, így csináltam olyat ami jobban eltartja a kormánytól. Jobb minőségű fóliát is hordok magamnál (bár mérsékelten vízálló), de biztos ami biztos

A videót innen jó minőségben letölthetitek:
link
Miki! Most nézem, hogy amit ide betettél képeket, azok nagyobbak, mint a galériából elérhető méretek. Esetleg be lehetne tömöríteni 100 mb kötetekre osztva és feltenni a data.hu ra. Ha nem túl nagy probléma
Rendesen el szoktak fáradni! A napokban még a gumit is leengedtem a biciklijükön, mert nem győztem menni utánuk! de volt is, hogy "papa, fáj a combom" De nem elhízott egyik gyerek sem! Népi táncolnak, sportolnak, meg mindenféle szakkörre járnak. És maguk iratkoztak be ! Nem tudnak annyira elfáradni, hogy ne jönnének biciklizni!
Ezek is jók lettek, köszi!
Két dologgal lehet a gyereket jól altatni: 1 kifárasztás, 2. pálinkás kenyér Szerintem is jobb az előbbi A nap pedig fog rendesen. Én is éreztem az arcomon a túra után, hogy nem használtam naptejet
Mindjárt megyek a kis unokákkal bájsziklizni! Tegnap jól elfáradtak, én még jobban, csend is volt az este lefekvés után! Lacikának lesült az arca!
Süt, süt, motorral is jöttem
Király lett, szép munka
Szép reggelt motorosok! Allah növessze hosszúra a szakállatokat! Süt mint az állat!
linkFeltöltöm majd este máshova is és akkor jobb minőségben letölthetitek:
Holnap fellököm valahova!
Elvileg hamarosan látható lesz a videó, de én már nem várom meg

Jó éjt Urak!
Ha nincs tárhelyed, pl kepfeltoltes.hu
Csak 394 mb.
Most dolgozunk rajta
Én szívesen megosztanám, de hogy jut el Hozzád? Mert van 1 pár megabájt.
Egyébként a túrával kapcsolatban, ha ti is megosztanátok a fényképeket, annak örülnék Laci videojáról nem is beszélve
Ja amúgy meg készen van Egy használt HR csatlakozót találtam itthon, amit egy kerékpár bilincsre ráműtöttem, azzal fel tudtam fixen szerelni. A gyenge pontnak a telefont tartó részt érzem, de ez holnap kiderül. Ha nem lett jó, akkor drága teszt lesz...
Nem kell gondolni, elég ha egy posttal lejjebb olvasol. Véletlenül sem terhelnénk ilyen izzasztó feladatokkal
Kissé vontatott lenne álandóan le fel szalagozni
Te feslett erkölcsű........
Arra már gondolni sem merek, hogy mit szigszalagozzon körbe merthogy el találná veszteni?!
Biztos, ami biztos, szigetelő szalaggal négyszer, ötször jól körbetekered, és nem fogod elhagyni!
Hopp kétszer ment...