Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hopp, elkéstem....
Laci a Főnök, ( ) Ő az illetékes az időpontban! Is.
LACÍÍÍ, LACÍÍÍ, merre vagy
Nyilatkozzál, Nagy Fehér Főnök!
Üdv!
Azért is lenne jó ha tudnám hányan megyünk mert legkésőbb csütörtökön felhívnám a szakaszmérnökséget, mivel azt kérték szóljak előtte ha lesz pontos időpont.
A találkozó időpontját is döntsétek el ha nem jó a 9:30, de minél későbbre toljuk annál kevesebb jut magára az útra, ami még meglepetéseket is tartogathat.
Mikiéknek és nekünk van legmesszebb Tiszafüred kb. 75 km, Nyékládháza Tiszafüredtől kb. 60 km ami szerintem keveseb mint 1 óra alatt teljesíthető. De ha korán van szóljatok
Bár elég korán kell ehez indulni. Lehet a 10 óra jobb lenne nem?
Sima, küldöm.
Jaja, ez a megjelölt időpont.
Ja, ha nem gond, küldd el a teloszámodat az adatlapomon levő emil címre, - biztos ami biztos - én is küldöm az enyémet, így tudunk értekezni, ha muszáj.
Ok! Mi a tiszafüredi shell kútnál leszünk 1/2 10-kor.
Úgy emlékszem, ezt mondta főcsőszerellő Laci.
Jövök, ha nem lesz téves az előrejelzés. Lajossal majd füstjelezünk egymásnak. Remélem jön ő is, akkor legalább nem motorozok magamban. Bár lehet, hogy jön még egy cimbi, aki a kék túrára is eljött volna tavaly. Sajna az az eső miatt kútba esett.
Néztem az időjárás előrejelzést, és vasárnapra jó időt, eső mentességet jelez.
Jó lenne tudni, hogy ki jön még, KIRE VÁRJUNK?
AKI jönni akar, szóljon, írjon, integessen, vagy legalábbis eregessen füst jeleket!
Egészségedre! Csak vigyázz azzal a gyógyszerrel.
Nem kell dolgozni mennem, ez pozitív, esik az eső, ez negatív...marad az uniqum... .
Elolvastam , amit írtatok az este, és egész jól kezdődik a napom!
Szép reggelt Nektek is!
Esztétikai élmény
Már megcsinálta amit meg kellett, mi szüksége lenne több golyóra?
Hogy a témánál maradjunk, én leszek a golyós zsanett!
Neszójábe!
Le lehet szállni a golyóimról!
Én azt hallottam Laci, annyira mentél, hogy már csak egy golyód maradt mint Billinek! Az is baloldalt!
Ahogy nézem abból dugás lesz! Csak Te nem a jó végén fogsz állni a f@sznak! Hajtsad szépen lefele more!
Annyira mentünk, hogy a számok is lemaradtak a rendszámtábláról
Én győztem! Az én rendszámtáblám áll a legfurmányosabban!
Kérdés, hogy a rendőr mit szól hozzá!
Igen, sikerült haza érni, nem volt semmi gond. Csak nálunk egyéb kötelezettségek is vannak, ugy mint vacsi, gyerek fürdetés, fektetés.
Látom, Laci, már nem gyakoroljátok 1 ideje.
Zoliéknál meg egész nap motorozott, ennyi, nehogy már este még beleüljön még az internetbe is!
Na jó nem várok Mikiékre, gondolom hazaértek rendben
Jó éjt Urak, holnap megint kezdődik...
Ne kötekedj Zoli még nem látta, azért mentünk oda
Ha Te is eljössz akkor miattad is felkeressük
Olyan ismerősnek tűnik az a torony!