Köszönjük a jókívánságokat! Hétvégén csapunk a lovak közé igazán, most csak lájtosan adom elő.
De mondtam Zolinak, hogy jövőre valami nőket is be kéne szervezni! Csak az asszony meg ne tudja!
Na hallod ha már én vagyok a példakép?! Még ilyen csodát ! Hát az ahol engem példaképnek tartanak na azt én sem tartanám példaképnek. Hogy érthetőbb legyek: "Abba a klubba ahová még engem is felvennének oda én nem lépnék be !"
Jó egészséget, hosszú életet kívánok mindkettőtöknek !Jó lenne, ha nem rúgnátok be rettenetesen eme ünnep alkalmából. Vegyetek példát rólam ! Itt vagyok, és alkoholmentesen ! Na de mindjárt teszünk róla ! 6°C van és meredeken emelkedik !
Na de hol a Józsi? Kénytelen vagyok itten egyedül inni... .Vagy már a gépig sem tud elmenni... . Úristen... az nem lehet, hogy lemaradtam! Na. Még április 1-ig van időm, igyekszem bepótolni...egészségetekre! Legfőképpen Szeretett Testvéremre,Akinek ma van a Születésnapja ..én meg 10 perccel lemaradva követem !
Igen, mert valami CO - ról, meg levegő, üzemanyag mennyiségről, égésről beszélt, ezeket lőtte be, hogy jó értékek legyenek. Hamarosan kiderül az eredmény.
Örülök, hogy jelentkezel Lajos!
Viszem én is az Asszonyt, gyertek nyugodtan a túra időpontja már nem változik, amúgy is én vagyok a Boss Miki megmondta
Valószínű a levegő csavarokat lőtte be a mester , én ezt műszer nélkül játszottam el a CB-n anno, mert az is jó étvágyú volt. Egy fél fordulat befelé midegyik csavaron hozta meg a változást, nem kormolt nagy gázfröccsnél és jobbak lettek a gázreakciói is a fogyasztás pedig majd egy literrel lett kevesebb Kapott egy karbiszinkront és soha nem volt ezután gond vele, de szerintem azóta sincs, hacsak nem hajtották szét
Természetesen viszek fényképezőt is, most vettem bele új akksikat pont a túra miatt
A tékozló fiú visszatért! Isten hozott! Mossad, puszilgassad a motorod, aztán gyertek!
Visszaolvasni visszaolvashatsz, de csak annyi történt, hogy Józsi, meg Zoli végigitták azt az időt míg nem voltál.
Mivel a Főszervező - Laci - Főnök Úr kihirdette, innentől hivatalos! ( Gondolkodtam rajta, hogy a magyar közlönyben is meg kellene jelentetni, hogy még hivatalosabb legyen )
Ma mentem 1 kis karikát, többek között a szerelőnél is jártam. Beledugott a kipuffancsba 1 érzékelőt, aminek a másik végén 1 sok - számomra nem sokat mondó - számokat mutató műszer volt, és utána különböző csavarokat tekergetett a motoron. Mondta, hogy most már minden valószínűség szerint kevesebbet fog fogyasztani a Penge. Ugyanis eddig szerintem kicsit túlzóan jó étvágya volt.
Jó rég voltam itt, és most nem is olvasgattam vissza de esküszöm bepótolom! Mivel közeleg a cseresznyevirágzás gondoltam benézek és tessék! Jelentem nekem/nekünk jó az időpont, és addigra talán a paripát is lemosom egy kicsit.
Akkor a többség akaratát figyelembe véve, 2011.04.17-re, azaz vasárnapra kihírdetem a Tiszafüred-Nagykörű motoros ökotúra időpontját.
Találkozási pont: Tiszafüred 33-as úton lévő Shell benzinkút (Húszöles út. 2sz.) délelőtt 9:30
Mindenki hozzon magával szendvicseket és természetesen innivalót is. Remélem sikerül olyan élményekkel hazaérnünk amikre majd szivesen emlékezünk vissza
Két okból javaslom a 16 vagy a 17.-ét, egyszer azért mert ez van közelebb a cseresznyefák virágzásához, másik pedig az, hogy addig kevesebbet kell aludni Tavaly április 18-án voltunk és virágba volt minden borulva Nagykörűn
Zoli rugalmas, Te is azt mondtad jó az időpont, így hát nincs kire vagy mire várni. Aki meg addig rászánja magát csatlakozik
Jó így? A két nap közül meg választunk (16 vagy 17) időjárás függvényében.
Itt egy fotó a tavalyi túráról, Lajos motorja, a cimbim az X4-ese és a csühös na meg a cseresznyevirág! Lajos vajon hol lehet, remélem ránk néz még néha...
A mai stresszes világban ez nem kis célkitűzés