Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mennyit ütötték a hátam a helyesírás miatt?
Aztán ennyi lett a haszna
Oké, de krosszmotorom nincs, azért azt vedd figyelembe.
Hehehe...én azért rendet tennék...az összes "f"rajvédő ordítana, de! Rend lenne!
Én pizsamában !
Hogyne tudnám Laci ! Elengedett kézzel is értjük egymást ! Van itt ugyan néhány ronda nagy ivó , akiket folyton le kell beszélni. Hát ezért vagyunk. Mintha szegény magyartanáromat hallanám a lelki szemeimmel: "hát"-al nem kezdünk mondatot! Akinek van füle lássa !
Az biztos én nyugodtan alszok mert fáradt vagyok mint az állat.
Viszont ezzel az igazságos és tisztánlátó életszemlélettel amilyen nekünk van, indulhatnánk a 2014-es választáson.
Mi lennénk a MITISZ (Magyar Igazságos Tisztánlátó Ivócimborák Szövetsége), szerintem simán bejutnánk a parlamentbe.
A jelmondatunk pedig ez lenne: MITISZIK?
Tisztázzunk valamit: Mi - és Te is - minden egyes hozzászólásával megváltottuk a világot, arról nem tehettünk, hogy egyesek ezt nem értik!
tehát mi részünkről amit lehetett,azt megtettük!
Nyugodt szívvel fekszünk le este!
Drága József! Hát hogy mondhatsz ilyet... Itt minden hozzászólásnak volt értelme, legalábbis mi értettük, lassan már félszavakból is
Örülök, hogy végre Neked is összejött a motorozás. Legközelebb csinálj néhány fotót, mert aztat itten szeressük!
A lényeg, hogy legyél a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban, a többit bízd ránk.
A túra állomásai nem változnak, csak próbálok minél közelebb kerülni a Tiszához, egy része már tutira összejön, viszont van még olyan szakasz ahol Google Eart utat mutat, viszont a tervező nem akar arra vinni.
Ettől lesz izgalmas, de megoldjuk!
Igazad van , de engem nem is nagyon érdekel "nagyjaink" élete, persze attól még káromkodok amikor hibás van önös érdektől vezérelt döntéseiknek kell meginnom a levét.
A Duna TV-n láttam néhány éve a Mámó című dokumentum filmet amit csak azért említek mert a hasonló emberi sorsokra inkább vagyok érzékeny, mint a sok mihaszna nagypofájú szarzsákra , akiknek vastagabb bőr van a pofáján mint a rinocérosz hátán
kedves József!
Hogy a klasszikust idézzem: mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt!
De! Szörnyű dilemmában vagyok: itt nincs asztal!
Már meg mán mit csináljak? Józsiiii!
Help me!
Nekünk mondod, hogy mértékletesen? Hát nem ismersz bennünket? Mióta is levelezünk itt lelkesen?
Jó lenne, ha a mértékletességről nem felejtkeznétek el !
Már itt is az ideje...Egészségetekre!
Köszönjük szépen,természetesen inni fogunk .
Visszaolvasa Istenéltesse a szülinaposokat, hogy stilszerű legyek, igyatok meg valamit
Észrevettem
EGÉSZSÉGETEKRE !
ne panaszkodj More! Nagyon vigyáztunk , nehogy valami értelmeset mondjunk.
Szeretettel köszöntök Mindenkit ezen a szép napon.
Ma megejtettem a szezon nyító körömet,szép az idő a Motor is jól gurult az idióták is elkerültek .Na azért most a régi szép időkre tekintettel ittam egy kis pezsgőt is...az Egészségetekre természetesen!Este pedig Mikivel istunk egy kis francia konyakot . Mert ez jár nekünk. .
Ezt a szófosást, + 50 oldal azóta...
Ne legyél már olyan mint egy bolsevista! Hadd tegye ami neki tetszik! Azt nyálaz meg és ott ahol akarja, elvégre demokrácia van!
Megnyálazod az ujjad végét, és visszalapozol a 138. oldalra, és már olvashatod is!
A pontos útvonal akkor mi is lenne? Nincs kedvem visszaolvasgatni