Hogyne tudnám Laci ! Elengedett kézzel is értjük egymást ! Van itt ugyan néhány ronda nagy ivó , akiket folyton le kell beszélni. Hát ezért vagyunk. Mintha szegény magyartanáromat hallanám a lelki szemeimmel: "hát"-al nem kezdünk mondatot! Akinek van füle lássa !
Az biztos én nyugodtan alszok mert fáradt vagyok mint az állat.
Viszont ezzel az igazságos és tisztánlátó életszemlélettel amilyen nekünk van, indulhatnánk a 2014-es választáson.
Mi lennénk a MITISZ (Magyar Igazságos Tisztánlátó Ivócimborák Szövetsége), szerintem simán bejutnánk a parlamentbe.
A jelmondatunk pedig ez lenne: MITISZIK?
Tisztázzunk valamit: Mi - és Te is - minden egyes hozzászólásával megváltottuk a világot, arról nem tehettünk, hogy egyesek ezt nem értik!
tehát mi részünkről amit lehetett,azt megtettük!
Nyugodt szívvel fekszünk le este!
A lényeg, hogy legyél a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban, a többit bízd ránk.
A túra állomásai nem változnak, csak próbálok minél közelebb kerülni a Tiszához, egy része már tutira összejön, viszont van még olyan szakasz ahol Google Eart utat mutat, viszont a tervező nem akar arra vinni.
Ettől lesz izgalmas, de megoldjuk!
Igazad van , de engem nem is nagyon érdekel "nagyjaink" élete, persze attól még káromkodok amikor hibás van önös érdektől vezérelt döntéseiknek kell meginnom a levét.
A Duna TV-n láttam néhány éve a Mámó című dokumentum filmet amit csak azért említek mert a hasonló emberi sorsokra inkább vagyok érzékeny, mint a sok mihaszna nagypofájú szarzsákra , akiknek vastagabb bőr van a pofáján mint a rinocérosz hátán
kedves József!
Hogy a klasszikust idézzem: mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt!
De! Szörnyű dilemmában vagyok: itt nincs asztal!
Már meg mán mit csináljak? Józsiiii!
Help me!
Szeretettel köszöntök Mindenkit ezen a szép napon.
Ma megejtettem a szezon nyító körömet,szép az idő a Motor is jól gurult az idióták is elkerültek .Na azért most a régi szép időkre tekintettel ittam egy kis pezsgőt is...az Egészségetekre természetesen!Este pedig Mikivel istunk egy kis francia konyakot . Mert ez jár nekünk. .
Aztán ennyi lett a haszna