Tudom Laci! Nem akarok politizálni, eléggé tele van a tarisznyám a politikával. De ahhoz nem kell rendőriskolákat fenntartani, hogy kirakok egy 40-es táblát, és kiülök várva ki szalad bele , és szedem a lét! Ahol meg balesetveszélyes a helyzet, ott meg elegánsan félre nézek!Ehhez elég 6 osztály is! De ez van! mikor a teljes népesség fele megy el szavazni, akkor megérdemeljük! Államadósságot szedjék be azokon a hazaárulókon akik szétverték a Magyar ipart, a mezőgazdaságot, és közben milliárdosok lettek. Igaz Isten nem ver bottal, a fő privatizátor úgy tudom agyvérzést kapott. legalább nem kell neki gutaütést kívánni! Megkapta a jutalmát!
Valószínű ha nyugdíjas leszek én is megfontoltabb leszek, de amíg otthon is és a munkahelyen is pörgés van, ez nem megy olyan egyszerűen
Kell a pénz nekik és megtalálják a módját hogyan szedjék be, a dolgozó meg kénytelen úton lenni és ha így jár fizet
No de nem csüggedünk! Sőt, valami plébános kitalálta, hogy egy számlaszámra lehet fizetni az államadósság csökkentésének enyhítésére a kormány természetesen üdvözölte
Ezután ha megkapom a fizut elosztom szépen a csekkekre, gyereknek buszbérlet... nem sorolom Viszont ami marad természetesen utalom erre a számlaszámra...
A gyomrom fordul fel, de komolyan!
Berettyóban történt, alattomosan volt elbújva a 42-es bevezető szakaszán ahol jóval a lakóépületek előtt már kint van a helységjelző tábla. Azt lenne jó tudni, hogy mikor álltak rám , mert ha már közvetlen a tábla után akkor nekem régen rossz Ha viszont csak hozzájuk képest 300-400 m-re akkor kisebb büntivel megúszom.
"örülj, hogy dolgozhatsz!"
Örülök, hiszen ma egész nap üzemzavarozhattam mert a szél nagy úr, még mindig örülhetnék hiszen a munkáért pénz jár, csak az a rohadt traffipax ne lett volna... na így már nem örülök
Menni kellet mert nagy terület volt kiesve és az idő ketyegett Úgy saccolom a mai keresetem háromszorosát buktam el, de legalább a fogyasztók hamar el lettek látva, így miénk a dicsőség!
Kár, hogy annak nem sok a vásárló ereje.
Dolgozunk,dolgozunk...ezért van ez.Éjt nappallá téve megsem állunk . Na, mentem egy kört,kicsit fújt a szél,de nem komoly.Holnap majd Mikivel megyünk egy hosszabbat .
A bihari gyárekiket, vasvellával sem lehet megsérteni
A Hondával kapcsolatban pedig az én véleményem is ugyanez, de majd ha meglátod a Csühöst 17-én, elfogod hinni, hogy van élet a Honda után is
Nono, nem megsértődni... Nem piszkálásképp mondtam, de én a Hondát minőségileg a legjobban összerakott márkának gondolom. Az én tapasztalatom a Suzukival nem volt épp legfelhőtlenebb. A kawa sem volt annyira álommotor. A Honda pedig simán megy már három éve.
Vasárnap ebéd után kéne lebonyolítani, szombaton "beugrós" ügyeletes leszek és nem biztos, hogy otthon alszok
Viszont nem egy, hanem mindkét utcafronti ablakot cserélném
Meg akkó mán motorkázni is köllene valamerre, nem így gondolod?
Azon gondolkodok itt magamban, hogy vasárnap meg kéne, hogy látogassalak, és ebből az alkalomból megmérném az ablakodat. Aztán megnézném, hogy mibe fájna ez.
?
Viszem a tesómat is, ha a barátnője elengedi!
Vélemény?
Ne is ismerd meg! Néhány CB 500-as cimborám tudna mesélni, de már az én CB 1-em is donor fesszabályzót kapott.
Igaza van Józsinak, Pedro helyében nem játszanék a zárlatos akksival sokba kerül ha elküldi a fesszabályzót.
Csak jó tanács
Kell a pénz nekik és megtalálják a módját hogyan szedjék be, a dolgozó meg kénytelen úton lenni és ha így jár fizet
No de nem csüggedünk! Sőt, valami plébános kitalálta, hogy egy számlaszámra lehet fizetni az államadósság csökkentésének enyhítésére a kormány természetesen üdvözölte
Ezután ha megkapom a fizut elosztom szépen a csekkekre, gyereknek buszbérlet... nem sorolom Viszont ami marad természetesen utalom erre a számlaszámra...
A gyomrom fordul fel, de komolyan!
A főnökeid sem fognak örülni!
Örülök, hiszen ma egész nap üzemzavarozhattam mert a szél nagy úr, még mindig örülhetnék hiszen a munkáért pénz jár, csak az a rohadt traffipax ne lett volna... na így már nem örülök
Menni kellet mert nagy terület volt kiesve és az idő ketyegett Úgy saccolom a mai keresetem háromszorosát buktam el, de legalább a fogyasztók hamar el lettek látva, így miénk a dicsőség!
Kár, hogy annak nem sok a vásárló ereje.
Szombaton nekem se jó, családi rendezvény.
Szombat délelőtt felhívlak, és megbeszéljük konkrétan.
A Hondával kapcsolatban pedig az én véleményem is ugyanez, de majd ha meglátod a Csühöst 17-én, elfogod hinni, hogy van élet a Honda után is
Viszont nem egy, hanem mindkét utcafronti ablakot cserélném
Meg akkó mán motorkázni is köllene valamerre, nem így gondolod?
?
Viszem a tesómat is, ha a barátnője elengedi!
Vélemény?
Igaza van Józsinak, Pedro helyében nem játszanék a zárlatos akksival sokba kerül ha elküldi a fesszabályzót.
Csak jó tanács