Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olcso. En az ebayrol rendeltem, 6 rugo volt a betet, 2 rugo a posta.

Szal akkor jo az SA?
Most már elvileg átment.
Brembo SA, Bárdiautónál kedvezménnyel 6200ft. Ennél olcsóbbat biztos nem találsz és SZERNTEM jobban is fog mint az EBC, pláne melegen
Kicsereltem a Horneten a gyari hatso fekcsovet Hel femszovetesre. A kulonbseg kis eronel nem erezheto, de kozepes es nagy fekezesnel gigaszi. Nem nyulik a fek es jobban is fog.

A tesztkor utan kapott uj beteteket is. Eddig Carbone Lorainne RX3 volt bent, most EBC Double-H ment bele. Meg kopik be, ezert korai lenne nyilatkozni. Hidegen a CL mintha jobb lenne, de par erosebb hatso fek utan mintha megtaltosodna az EBC es izombol fog.

Nalam a gyari es a CL RX3 betet is 11.000 kmt ment el kb, ugyhogy jo a CL is. A tarcsat sem bantotta, igazabol a gyarival teljesen megegyezik mindenben.

(A futason nem kell fennakadni, mert en hatso fekes motoros vagyok. Az elsok nalam elmennek 30e kmt.)
nemjott meg semmi
Irok privatban.
köszi, írtam neki az egyik galériájában remélem kap róla értesítést, más elérhetőségét nem találtam.
Gregorio 46-nak az van, ha jól tudom.
Mivel jobb mint a hagyományos ?
valakinek vagy ismerősének van esetleg shoei gt-air sisak? érdekelne pár apróság.
Iridiumost érdemes venni ha már neked is van kedvezményed,azzal nyomulok én is :)
Basszus pedig ott veszek én is mindent amit csak lehet, mert vőmnek jó a kedvezménye megtartjuk.
Unixban ha árulnak hamisat akkor lehet azt vettem,de mióta Densó van benne semmi gondom,kop-kop
Nem az NGK lehetett a gagyi, hanem inkább hamisítvány lehetett amit vettél. Évek óta ezt a márkát használom mind2ő jármívemben és semmi gondom nincs velük.
én gagyi gyertya miatt szívtam így(ngk)
Pedig ez Honda nem értem
valaki nem tud felni polírozót?
A benzinszintet. Aztan, hogy nyitva van e a benzincsap. Utana azt, hogy van-e kello ereje az akkunak.
hali mindenki ma elég napsütéses idő volt kivittem a hondát hogy gurulok egyet, de az istenért nem akart elindulni. 2 hetet állt elötte mindig pöcre indult. valakinek ötlet mit nézzek meg elösször?
En a csavarok hosszara lovom most be a lancot. Igy is jo vagyok a rovatkak szerint.

Amugy szarok mar az egeszre, nem fogok sotetben, a hideg garazsban ezzel szivni..
heh en ilyet sosem mondtam hogy az 100% biztos.
Es meg mindig nem erted hogy a villan a rovatkak nem 100%osan biztosak, nem bázis amihez állithatnád az egyenesfutást.
az hat
Ezt is mondtam a multkor, akkor azt mondtad hülyeség
A válasz rendkívül kézenfekvő: te