Kicsereltem a Horneten a gyari hatso fekcsovet Hel femszovetesre. A kulonbseg kis eronel nem erezheto, de kozepes es nagy fekezesnel gigaszi. Nem nyulik a fek es jobban is fog.
A tesztkor utan kapott uj beteteket is. Eddig Carbone Lorainne RX3 volt bent, most EBC Double-H ment bele. Meg kopik be, ezert korai lenne nyilatkozni. Hidegen a CL mintha jobb lenne, de par erosebb hatso fek utan mintha megtaltosodna az EBC es izombol fog.
Nalam a gyari es a CL RX3 betet is 11.000 kmt ment el kb, ugyhogy jo a CL is. A tarcsat sem bantotta, igazabol a gyarival teljesen megegyezik mindenben.
(A futason nem kell fennakadni, mert en hatso fekes motoros vagyok. Az elsok nalam elmennek 30e kmt.)
Nem az NGK lehetett a gagyi, hanem inkább hamisítvány lehetett amit vettél. Évek óta ezt a márkát használom mind2ő jármívemben és semmi gondom nincs velük.
hali mindenki ma elég napsütéses idő volt kivittem a hondát hogy gurulok egyet, de az istenért nem akart elindulni. 2 hetet állt elötte mindig pöcre indult. valakinek ötlet mit nézzek meg elösször?
Szal akkor jo az SA?